Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μία ημέρα στον Βαρδάρη Θεσσαλονίκης…


Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από το περιστατικό με τους Λίβυους «τραυματίες πολέμου» που ξυλοκόπησαν άγρια μαθητές σχολείου που βρίσκονταν σε εκδρομή στην Θεσσαλονίκη ( δείτε εδώ ). Αυτό το περιστατικό ήταν ένα από τα εκατοντάδες που διαδραματίζονται καθημερινώς στην περιοχή του Βαρδαρίου. Οι γυναίκες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν γιατί οι Λίβυοι τις θεωρούν κτήμα τους και σύμφωνα με τα ήθη τους πρέπει το κάθε θηλυκό να υποκύπτει στις διεστραμμένες ορέξεις τους. Γύρω από πολύ γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι φιλο-ΝΑΤΟικοί αντίπαλοι του Καντάφι, επικρατεί ο τρόμος καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Με την παρουσία τους και μόνο υποβαθμίζουν, την ήδη υποβαθμισμένη περιοχή, καθώς περφέρονται ασκόπως και εισέρχονται σε εμπορικά καταστήματα όπου με την προκλητική και αγενέστατη συμπεριφορά τους διώχνουν τους ούτως ή άλλως λιγοστούς πελάτες. Τα ελάχιστα πάρκα και οι πλατείες σε αυτήν την πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχουν καταληφθεί και τα παιδιά φοβούνται να παίξουν αφού οι Λίβυοι δεν διστάζουν να επιδείξουν τις σεξουαλικές ορμές τους ακόμη και σε 8χρονα, αγοράκια και κοριτσάκια…!


Οι προκλήσεις,όμως, των Λίβυων δεν σταματούν εδώ. Όταν πέσει η νύχτα τα στενά γύρω από τον Βαρδάρη είναι απροσπέλαστα. Οι παρέες των σκουρόχρωμων νεαρών κυκλοφορούν ανά ομάδες και κοιτούν προκλητικά τους περαστικούς προκειμένου να τους παρασύρουν σε συμπλοκή.

Κάθε ένας που εργάζεται, μένει ή απλώς περνάει από την περιοχή του Βαρδαρίου έχει να διηγηθεί ιστορίες όπως οι παραπάνω. Αλλά το πιο προκλητικό είναι ότι ο Έλληνας φορολογούμενος, εν μέσω κρίσεως, πληρώνει την διαμονή τους σε ακριβά ξενοδοχεία καθώς και την ιατρική τους περίθαλψη σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ! Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, ένα από τα πιο σύγχρονα και ακριβά ιδιωτικά νοσοκομεία στην Θεσσαλονίκη, περιθάλπτει τους δήθεν ανάπηρους πολέμου. Και λέω «δήθεν» γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαβαλκανικού Κέντρου, μόνο ένας έχριζε εντατικής θεραπείας. Όλοι οι υπόλοιποι πηγαινοέρχονται από τον Βαρδάρη στο Διαβαλκανικό για φυσιοθεραπείες και προληπτική παρακολούθηση…!!!

Και το θέατρο του παραλόγου δεν τελειώνει εδώ…Γνωρίζει κανείς πόσα χρήματα παίρνουν οι Λίβυοι για τις καθημερινές τους ανάγκες; Όπως προκύπτει από μαρτυρίες εργαζομένων σε καταστήματα της περιοχής, οι Λίβυοι πληρώνουν χρησιμοποιώντας χαρτονομίσματα των 200 και 500 ευρώ. Τα ξενοδοχεία και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο συναλλάσσονται με την πρεσβεία της Λιβύης. Αυτή τους πληρώνει και αυτή θεωρείται πελάτης. Τα χρήματα της λιβικής πρεσβείας προέρχονται,βεβαίως, από το ΝΑΤΟ και φυσικά και την Ελλάδα. Εκτός από τα ξενοδοχεία και την ιδιωτική περίθαλψη, η πρεσβεία δίνει στον κάθε «τραυματία» Λίβυο το ποσό… ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ… των 500 ευρώ την εβδομάδα…!!!!!!!!!!!!

Την ώρα που τα νοσοκομεία (ιδιωτικά και κρατικά) δυσλειτουργούν λόγω οφειλών από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, την ώρα που το δημόσιο εκμηδενίζει τις παροχές υγείας σε όλους όσους πληρώνουν, καταβάλλοντας υπέρογκα ποσά στα ασφαλιστικά τους ταμεία , το Ελληνικό κράτος πληρώνει τοις μετρητοίς την διαμονή και το μασάζ των τριτοκοσμικών που φέρνει στη χώρα μας και τους δίνει ,επιπλέον, 2.000 ευρώ τον μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου