Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Nέο κόμμα όλων των Ελλήνων: Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές κλπ. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. 
Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές. 

Αν δεν υπήρχε ο ιδιωτικός τομέας ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γή. Tώρα θα χαθούν 800.000 θέσεις εργασίας παραγωγικές. 

500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι χρεωμένες και γίνονται υπερχρεωμένες λόγω παράνομης και παράλογης χρέωσης του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Χρέωση,υπερχρέωση, λουκέτο, κατάσχεση, φυλακή. Oι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα απο τη Βουλή. Κατατέθηκε η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με Αριθ. Κατάθ. 7873 στον Άρειο Πάγο. Κατάρτιση ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα. Η Εγγραφή μελών και υποψηφίων άρχισε. Επικοινωνήστε, εγγραφήτε και διαδώστε το. Στις επόμενες εκλογές έχουμε κόμμα να ψηφίσουμε και έχουμε τη δυνατότητα παρουσίας στη Βουλή με μεγάλο αριθμό Βουλευτών. Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα από τη Βουλή. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του κόμματος. 

3 σχόλια:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
    KINHMA AΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
    Υπεύθυνος : κ.Τασιόπουλος Παναγιώτης
    Τηλ.: 24410 40911
    Kιν. : 697 680 3285 6989 422 844
    Email : maktasiop@yahoo.gr Ιστοσελίδα: http://www.tasiopoulospanagiotis.gr
    ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…………………………………………………………………
    Ο κ. Παναγιώτης Τασιόπουλος με τις υπογραφές των Ελλήνων πολιτών επι της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος, με το όνομα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ίδρυση του κόμματος στις 28-11-2012 με αριθμό πρωτοκόλλου 7873
    Θέσεις - Προτάσεις
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. To νέο κόμμα όλων των Ελλήνων.
    Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές.
    Eνω το 99% των νέων θα ιδιωτεύσουν, αναγκαστικά πλέον, όμως ωθούνται στην απαξίωση της εργασίας απο την περιρέουσα κατάσταση και απο τους νόμους.
    500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι χρεωμένες και γίνονται υπερχρεωμένες λόγω παράνομης και παράλογης χρέωσης του (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ. Χρέωση, υπερχρέωση, λουκέτο, κατάσχεση, φυλακή, για χρεώσεις που δεν ωφεληθήκαμε, δεν χρεώσαμε το κράτος, δεν είχαμε ι/φ περίθαλψη, δεν καταχραστήκαμε. Να σταματήσουν αμέσως οι διώξεις απο το (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ και να γίνει συμψηφισμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης προς τα προηγούμενα έτη. Μηνιαία εισφορά 150 €. Τώρα μπαίνουν 3.000 λουκέτα κάθε μήνα, και 10.000 θέσεις εργασίας χάνονται κάθε μήνα με κυριώτερη αιτία τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές και τους 1.500.000 ανέργους χωρίς επίδομα επιβίωσης. 150 € επίδομα κάθε μήνα η δέσμευσή μας. Ετσι θα επιβιώσουν 500.000 θέσεις εργασίας και 200.000επιχειρήσεις. Oι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα απο τη Βουλή. Την επόμενη μέρα της ορκομωσίας της κυβέρνησης κανένας δεν θα οφείλει στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Εγγραφή μελών στο κόμμα και κατάρτιση ψηφοδελτίων υποψηφίων βουλευτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Εγγραφήτε – διαδώστε το. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην ιστοσελίδα του κομματος: http://www.tasiopoulospanagiotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης συνέντευξη

    https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο
    http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος
    https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
    To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει.
    Στα μικρά χωριά ο παλιός επαγγελματίας θα συνεχίσει να έχει ΟΓΑ, ενώ ο νέος που θα ανοίξει τώρα θα οφείλει 250 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Τώρα:
    Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
    Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
    Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγκεφαλικά και καρδιακά 8.000 Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, με το χαρτί της κατάσχεσης στο χέρι.
    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/42919/oaee-erxetai-anadromiki-meiosi-eisforon-kai-syntakseon
    Το Κόμμα Ελευθέρων Επαγγελματιών γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα θα μπεί στη βουλή, για να σταματήσει την εγκληματική πολιτική.
    Όσο θα αδιαφορούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα μας εκτελούν.
    Μας χρεώνουν με παράνομα ποσά, μας τα βάζουν σε δόσεις και εμείς χαιρόμαστε;
    Όταν δεν ψηφίζεις εσύ, (3.500.000 δεν πήγαν να ψηφίσουν), σε υπερφορολογούν τη Δευτέρα το πρωί οι άλλοι, που ψηφίζουν και ψηφίζονται και σου κατάσχουν το σπίτι.
    Με την ψήφο σου αλλάζεις τη ζωή σου και τη μοίρα της Ελλάδος. Δεν είσαι λαός, είσαι Έλληνας και Ελληνίδα φορολογούμενος πολίτης.
    Άκυρες οι κατασχέσεις για οφειλές σε ταμεία αυτασφάλισης, (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ,ΤΣΜΕΔΕ κ.α. Διαγραφή χρεών σε ταμεία αυτασφάλισης, ως μη δεδουλευμένα. Είναι παράνομες χρεώσεις. Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η αυτασφάλιση είναι ελεύθερη. 80 € εισφορά το μήνα, σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος.
    Με τιμή: Τασιόπουλος Παναγιώτης. Ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Επαγγελματιών Ελλάδος . Τηλ. 24410-29918 what’s ap 6989422844

    http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/24449-paranomes-oi-katasxeseis-tou-oaee
    Η αυτασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή