Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Φωτεινή Τομαή , «ειδική απεσταλμένη για θέματα ολοκαυτώματος»


Οι περιούσιοι σε όλον τον κόσμο προσπαθούν , όχι ανεπιτυχώς , να πείσουν τους μαζανθρώπους , δηλ. αυτούς που το ιστολόγιο μας αποκαλεί πρόβατα, γουρούνια και βόδια έτοιμα για σφαγή , ότι σε κάθε χώρα αποτελούν απλός «θρησκευτική μειονότητα» και όχι ένα εθνοφυλετικό κράμα με ξεχωριστή κοσμοαντίληψη και κυρίως μια καλά οργανωμένη πολιτικό-οικονομική ομάδα . Δείτε εδώ και εδώ πως παρουσιάζονται ως «Έλληνες Εβραίοι» και μιλούν εκ μέρους των «Ελλήνων» .

Εμείς , ενόψει της μεγάλης «οικονομικής κρίσης» καλούμε την «Ελληνίδα» «εβραία στο θρήσκευμα» Φωτεινή Τομαή , ως ελάχιστο δήγμα «πατριωτισμού» : αφού «τα 60 χιλιάδες θύματα» της γενοκτονίας ήταν όχι μόνο «Έλληνες» , αλλά και πολίτες του «Ελληνικού» κράτους ,  να ζητήσετε στα βιβλία σας και στα «διεθνή φόρα» όπου έχετε προσβάσεις , από δω και στο εξής  οι «αποζημιώσεις» από το «Ολοκαύτωμα» να πάνε στα ταμεία του «Ελληνικού» κράτους . Και το μερίδιο των κονδυλίων που αναλογεί στους «60 χιλιάδες Έλληνες» το οποίο εισέπραξε το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια να επιστραφεί στην Ελλάδα , δηλ. εκεί που ανήκει «δικαιωματικά» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου