Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η νεα «είδηση» της ΠΣΑ : Κλονίζεται η αξιοπιστία της καμαριέρας


Εμείς ως αρκετά καλοί γνώστες της πιο σοβαρής για το μέλλον της ανθρωπότητας επιστήμης , της επιστήμης της ιουδαιολογίας , είχαμε γράψει εδώ για την υπόθεση του «συλληφθέντος» ιουδαίου που εκτελούσε τα καθήκοντα του «προέδρου του ΔΝΤ».

Σήμερα διαβάσαμε για ακόμη μια «είδηση» που πασάρει στους γκοήμ η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία με σκοπό να «αθωώσει» σταδιακά στα μάτια τους τον Στράους Κοέν.

Είχαμε δίκαιο ή όχι όταν λέγαμε ότι «η είδηση (του «βιασμού») απλός είναι ένα τέχνασμα για να αυξηθεί η δημοτικότητά του για τις προεδρικές της Γαλλίας ακόμα πιο πολύ μετά από λίγες μέρες που η είδηση θα «αποδειχθεί συκοφαντία»;

Οι γκοήμ πάντα έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν οι ίδιοι δεν είναι ικανοί να κάνουν κάτι μιαρό και απεχθές , τότε δεν είναι ικανός κανένας άλλος να το κάνει. Δεν μπορούν να φανταστούν τα μυαλά τους ότι παράλληλα από την μίζερη και φτωχική ζωή τους υπάρχει μια άλλη ζωή. Η ζωή, οι σκέψεις και τα καμώματα του «περιούσιου» λαού.

Δεν μπορούν να χωνέψουν οι αθώες ψυχές των γκοήμ ότι στον κόσμο τούτο υπάρχουν άνθρωποι, αλλά υπάρχουν και «άνθρωποι».

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου