Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γράμμα στην νεαρή καπνίστρια


Αγαπητή νεαρή καπνίστρια Ελληνίδα αδελφή μας,

Αφού έχεις αρχίσει να διαβάζεις αυτό το γράμμα επέτρεψε μας να εκφράσουμε την γνώμη μας στο θέμα του καπνίσματος. Όχι , δεν θα σε τρομάζουμε με αυτά τα χιλιαγραφόμενα που έχουν καταντήσει κουραστικά. Δεν θα σου γράψουμε για το γραμμάριο νικοτίνης που σκοτώνει ένα άλογο. Εσύ δεν είσαι άλογο, είσαι άνθρωπος. Δεν θα σου γράψουμε πόσα χρόνια από την ζωή σου αφαιρεί το καθημερινό κάπνισμα ενός πακέτου τσιγάρων: είσαι νέα και η ζωή για σένα φαντάζει ατελείωτη.

Με μεγάλη θλίψη βλέπουμε πως καπνίζουν κοντά στα σχολεία και πανεπιστήμια τα κοριτσάκια και οι νεαρές κοπέλες. Με μεγάλη απογοήτευση μαθαίνουμε ότι έμαθαν να καπνίζουν από τις «δασκάλες» τους. Πόνος καλύπτει την ψυχή μας όταν ακούμε φοιτήτριες, την ώρα του διαλύματος, με το τσιγάρο στο στόμα, να κάνουν πλάνα για μελλοντική οικογένεια.

Εμείς θα σου γράψουμε μια διαφορετική ιστορία.

Οι κοινωνιολόγοι διεξήγαγαν μια έρευνα στην οποία ρωτούσαν: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;

Το 60% των κοριτσιών απάντησαν γιατί το κάπνισμα είναι όμορφο και είναι της μόδας. Και το 40% απάντησαν ότι καπνίζουν γιατί θέλουν να αρέσουν στα αγόρια.

Εντάξει. Ας δεχθούμε τις αιτιάσεις. Γιατί η επιθυμία να αρέσουν στα αγόρια είναι κάτι που σου εμφυτεύτηκε από την φύση. Αλλά ας δούμε και τις απόψεις των αγοριών.

256 νέα αγόρια συμμετείχαν σε μια έρευνα.

Πρώτο ερώτημα: «Στην παρέα σου υπάρχουν κορίτσια που καπνίζουν. Πως αισθάνεσαι γ’ αυτό;» Απάντηση: 4% θετικά, 54 δεν έχει σημασία, 42% αρνητικά.

Δεύτερο ερώτημα: «Η κοπέλα με την οποία έχεις σχέση είναι καπνίστρια. Πως αισθάνεσαι γ’ αυτό;» Απάντηση: 1% θετικά, 15% δεν έχει σημασία, 84% αρνητικά.

Τρίτο ερώτημα: «Θα ήθελες να καπνίζει η σύζυγος σου;» Θύελλα διαμαρτυριών!!! Από τους 256 ερωτηθέντες μόνο δύο είπαν πως δεν τους νοιάζει!!!! Οι υπόλοιποι δήλωσαν έντονα ότι δεν θα το ήθελαν.

Σε παρακαλώ, μην τσατίζεσαι. Αλλά θα προσπαθήσουμε να σου περιγράψουμε το μέλλων σου. Αν δεν μας πιστέψεις και σου μείνουν ακόμα αμφιβολίες, δες τις μεγαλύτερες από σένα γυναίκες που καπνίζουν.

Από το κάπνισμα η φωνή σου θα γίνει βραχνή, σταδιακά θα μαυρίσουν και θα χαλάσουν τα δόντια σου. Το δέρμα του πρόσωπου σου θα πάρει γήινη απόχρωση. Το στόμα σου θα έχει μια σταθερή μυρωδιά…. Αυτή η μυρωδιά είναι τόσο δυσάρεστη που μην εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι μερικά παιδιά από την παρέα σου θα προσπαθούν να σε αποφεύγουν. Από πολύ νωρίς το δέρμα του προσώπου σου θα γίνει τσαλακωμένο και ξερό. Οι καπνίστριές γυναίκες σε ηλικία των 25 ετών δείχνουν πολύ μεγαλύτερες από τις συνομήλικες τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εσύ θα αρρωσταίνεις τρείς –τέσσερεις φορές συχνότερα από τις μη καπνίστριες φίλες σου. Αναπόφευκτα στο μέλλον θα έρθει η στιγμή όταν η συνεχείς σωματική δυσφορία θα μετατρέψει τη ζωή σου σε κόλαση.

Οι γυναίκες επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από το κάπνισμα λόγω των ευαίσθητων δομών του οργανισμού τους, ο οποίος προορίζεται για την τεκνοποίηση. Στις καπνίστριές οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι δύο φορές συχνότερες. Το έμβρυο στις γυναίκες που καπνίζουν έχει κατά κανόνα μικρότερα σωματικό βάρος κατά την γέννηση και έχει μικρότερο βαθμό βιωσιμότητας. Στους καπνιστές το ποσοστό της θνησιγένειας είναι πολύ ψηλότερο. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη του ήδη γεννημένου παιδιού.

Τα παιδιά των γυναικών που καπνίζουν 100% είναι καπνιστές. Το παιδί, το οποίο θα σε τιμά σαν την πιο έξυπνη και την πιο στοργική, βλέποντας σε με το τσιγάρο στο στόμα, οπωσδήποτε θα αρχίσει να καπνίζει. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις….. Αυτό σημαίνει ότι καπνίζοντας θα τον προγραμματίζεις να περάσει όλα τα βάσανα που πέρασες εσύ.

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου