Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Varg Vikernes - " Ελπίζω εσείς οι Έλληνες να θυμηθείτε τις ρίζες σας "

" Είναι πολύ λυπηρό πως η ευρωπαϊκή φυλή περιθωριοποιήθηκε μέσα στο ίδιο το σπίτι της, την Ευρώπη, όπως και ο τρόπος που διάφορες ομάδες στρέφονται εναντίον αυτών που προσπάθησαν να μας καταστρέψουν σαν φυλή. Το πιο λυπηρό απ’ όλα είναι πως ο Breivik στοχοποίησε νεαρά παιδιά, αντί των άπιστων γονιών τους ή αυτών που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, κάνοντάς τους να αποδεχτούν την ιδέα της καταστροφής της φυλής τους, μέσω της μπασταρδοποίησης που δέχτηκε. Στην ιστοσελίδα μου μπορείς να βρεις κάποιες απόψεις μου για αυτή την υπόθεση σε δημοσιεύσεις με τον τίτλο War in Europe (part and II). Αλοίμονο! Εικάζω πως έχουμε δει μόνο την αρχή όλου αυτού του πράγματος.

Ελπίζω εσείς οι Έλληνες να θυμηθείτε τις ρίζες σας και να ξέρετε πως η Ευρώπη θα βγει νικήτρια από αυτό τον πόλεμο που βρίσκεται. Θα «σηκωθούμε» και πάλι, θα ανακτήσουμε τη δόξα και την τιμή μας, μετά τη μοντέρνα αντι-Ευρώπη που ισοπεδώθηκε από τους τραπεζίτες και τα πιόνια τους, τους πολιτικούς. Long live Greece and the Greek people. "





45 σχόλια:

  1. Ελληνισμός και Ιουδαϊσμός είναι διαμετρικά αντίθετες θεωρήσεις.
    Ο Ελληνισμός είναι ανθρωποκεντρικός, καταξιώνει τον άνθρωπο, αναγνωρίζει το δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης, καταξίωσής του, μέσα από την επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη, γράμματα, πολιτική, αθλητισμό.

    Ο Ιουδαϊσμός είναι θεοκεντρικός, υποβιβάζει τον άνθρωπο σε ζώο (πρόβατο), στο μανδρί του Αρχι-μανδρί-τη, δούλο του Θεού τους. Τον ταπεινώνει, τον υποχρεώνει να προσκυνά κόκκαλα και νεκροκεφαλές. Τον φοβερίζει, γιά να τον ελέγχει, με την κόλαση.

    Η Παλαιά Διαθήκη (τα τρία τέταρτα δηλαδή της Αγίας Γραφής) περιγράφει την ιστορία και μυθολογία των των Εβραίων.
    Οι Εβραίοι έχουν την Παλαιά Διαθήκη ιερό τους βιβλίο.

    Εμείς οι Έλληνες όμως δεν έχουμε ανάγκη ούτε από Παλαιά ούτε από Καινή Διαθήκη.
    Για μας, ιερά βιβλία είναι αυτό το πλήθος των συγγραμμάτων που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

    Πρόγονοί μας είναι ο Ορφέας, Όμηρος, Ηρόδοτος, Θαλής, Κλεισθένης, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Πρωταγόρας, Επίκουρος, Πλήθων, Πυθαγόρας, Σοφοκλής, Αισχύλος, Ευριπίδης, η Σαπφώ, Υπατία, ο Ιπποκράτης, Δημόκριτος, Θεμιστοκλής, Λεωνίδας, Περικλής, Μέγας Αλέξανδρος, και ένα πλήθος ακόμη σοφών και ενδόξων Ελλήνων, και ΟΧΙ βέβαια οι Εβραίοι Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ.

    Η διαλογική και ελεύθερη σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, δημιούργησαν φιλοσοφικά ρεύματα, επιστήμες και τέχνες απαράμιλλης πολιτισμικής αξίας, δίνοντας έτσι τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

    Γι' αυτούς τους λόγους είναι λοιπόν καιρός για επιστροφή στις ρίζες μας, στους τρισένδοξους προγόνους μας, που διατύπωσαν λόγο που εγκλείει σεβασμό για τους άλλους, και αποσκοπεί στη διαμόρφωση προσωπικότητας με ελευθερία σκέψης-έκφρασης.

    Πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που σέβονται τους νόμους και τις ηθικές αξίες
    γιατί τους το επιβάλλει η συνείδηση τους,
    το πνευματικό τους επίπεδο
    και όχι βέβαια ο φόβος της τιμωρίας του Θεού της Π. Διαθήκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Charlotte Audio Visual Rentals have large inventory of LED Screen Rental and Seamless Video Wall Rentals, live sound, and touchscreens rental

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. I got know your article’s content and your article skill both are always good.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks for sharing this article this content is very significant for me I really appreciate you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. This is really helpful post and very informative there is no doubt about it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I simply want to tell you that I am just beginner to blogs and certainly enjoyed you’re web page.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Great info. Thank you for sharing this fascinating information together. I am so blessed to discover this.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Everything is very open with a really clear explanation of the challenges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you taking the time and effort

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Amazing. You consistently inspire me. New posts usually have an impact on your blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή