Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Η τελευταία μου ανάρτηση .

Με ποιο τρόπο θα σωθεί ο Λευκός Άνθρωπος από την γενοκτονία που συντελείτε ;

Μερικοί υπερεθνικοσοσιαλιστές ασχολούνται στο να αναπαράγουν τις ιδέες του μεγαλοφυούς Α.Χίτλερ, μη κατανοώντας ότι οι ιδέες αυτές αναπτήχθηκαν πριν από 80 χρόνια με τις συνθήκες της τότε εποχής, μερικοί απλός αναπαράγουν ειδήσεις ανακατεύοντας τα με βρισιές, μερικοί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κόμπλεξ τους σε σχέση με το παρελθόν τους στο μεγάλο «εθνικιστικό κόμμα» , μερικοί απλός ασχολούνται με «φιλοσοφικά» και «ιδεολογικά» ζητήματα, σε μερικούς αρέσκεται μόνο να βγάζουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις , άλλοι την αδυναμία τους να οργανώσουν στοιχειώδες σύνολο ανάδυξαν σε ιδεολογία και το ονόμασαν «αυτονομία» κλπ.

Αυτός είναι όλος ο «ελληνικός εθνικιστικός» χώρος….

Δεν κατάλαβαν ποτέ οι έλληνες «εθνικιστές» ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον εαυτό τους. Δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο μη μπορώντας να γίνει καλύτερος ο ίδιος. Προσωπικά γνωρίζω πολλούς εθνικιστές με σώματα πλαδαρά και υπέρβαρα και με  χρόνιες αρρώστιες…. Πως τέτοιου είδους άνθρωποι μπορούν να κάνουν επανάσταση; Πώς σε αυτό το σώμα μπορεί να γεννηθεί κάποια υγιέστατη ιδέα ή να πετάει το πνεύμα;

Είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη ελευθερία από το σύστημα μπορεί να αποκτηθεί μόνο πάνω στη γη. Μόνο με την επιστροφή των περισσότερων ελλήνων πίσω στα χωριά θα καταστραφεί το δημοκρατικό ιουδαϊκό καθεστώς.

Ποιοι θα κάνουν αυτήν την αλλαγή, ποιοι θα οργανώσουν κοινότητες στα χωριά, ποιοι θα σηκώνουν τα χωριά μας και θα δείχνουν τον δρόμο; Μήπως περιμένουμε από αυτούς; Μήπως από αυτούς; Ή περιμένετε να σας το πει αυτός και οι όμοιοι του με τα μαύρα Μήπως είστε από αυτούς που για να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους αυτό πρέπει να είναι της «μόδας» και περιμένετε να σας παρακινήσουν εκφυλισμένα όντα σαν αυτά;

Πάντοτε υποστηρίζαμε από αυτήν την ιστοσελίδα ότι η μόνη ελπίδα για την Λευκή Ανθρωπότητα βρίσκεται στην κοιτίδα της , στη Ρωσία. Άλλωστε αυτό είναι και το λογικότερο…..

Να ένας ιστότοπος όπου αναγράφονται όλες οι νέες φυλετικές κοινότητες της Ρωσίας. Η τάση επιστροφής στη γη στη Ρωσία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Και το βασικότερο είναι ότι υποστηρίζετε κυρίως από πολύ νέους ανθρώπους. Μέλη αυτού του δικτύου είναι 86 φυλετικές κοινότητες από την Ρωσία, 26 από την Ουκρανία, 36 από την Λευκορωσία  (εδώ χάρτης των κοινοτήτων).  

Δείτε εδώ γεννητούρια σε ένα από τα νέα αυτά χωριά. Δείτε εδώ έναν νεαρό να κτίζει μόνος του την κατοικία του χωρίς μεγάλα έξοδα πάνω σε εγκαταλειμμένη γη.Η ανάρτηση αυτή είναι η τελευταία μου, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Έχω να κάνω πολλά αντί να προσπαθώ να ξυπνήσω νεκρούς «εθνικιστές».

ΓΕΝ.ΕΛ.


7 σχόλια:

 1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!!
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. λιγη προσοχη στην ορθογραφια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. (Προς διαχειριστή ιστολογίου)Αδελφέ,υπάρχει κάποιο e-mail που θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ!Μόλις σου έστειλα μήνυμα.

   Διαγραφή
 4. Κρατάω το "τουλάχιστον μέχρι την επόμενη άνοιξη" και όχι το "η τελευταία μου ανάρτηση". Καλή συνέχεια και να σαι καλά.

  sshellas88

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με την ιδιότητα του μέχρι πρόσφατα καθημερινού αναγνώστη του ιστολογίου ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ εύχομαι στο διαχειριστή του, καλή τύχη στις καινούριες του επιλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή