Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Αντόλφ Μαξ, ο Μαξίμ Μπαζίλιεβ…..Σήμερα ο Μεγάλος Ήρωας της Ρωσικής Αντίστασης , ο Μαξίμ Μπαζιλιόβ , ο «Αντόλφ», (Максим "Адольф" Базылев ) θα είχε κλείσει τα 33 του χρόνια. Πεπεισμένος Εθνικοσοσιαλιστής , ιδρυτής του περιοδικού «Ρώσικη Θέληση»  («Русская воля») , μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΕΣΟ (Εθνικοσοσιαλιστική Οργάνωση) και ένας από τους ηγέτες του κινήματος, ο οργανωτής των ένοπλων ομάδων στις πόλεις Πούσκιν και Ποσάντ, τα μέλη του οποίου κατηγορούνται για διάπραξη πάνω από 30 δολοφονιών και για δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης . 27 Μαρτίου του 2009 , υπό κράτηση στα προσωρινά κρατητήρια της πρωτεύουσας , για επίδειξή μη υποταγής στο αντεθνικό καθεστώς , άνοιξε τις φλέβες του στους βραχίονες και στο λαιμό του.

Ο Αντόλφ Μαξ, ο Μαξίμ Μπαζίλιεβ…..

Ο ήρωας , ένας αληθινός ήρωας του Κινήματος της Λευκής Φυλής . Ο άνδρας , του οποίου το όνομα απαθανατίστηκε από την ίδια του τη ζωή, τις ένδοξες πράξεις , τα κατορθώματα και τα επιτεύγματα του. Πως ήταν αυτός ο γενναίος και ανιδιοτελής άνθρωπος ; Δεν έμοιαζε με ένα «χαρισματικό ήρωα» : όχι ψιλός και δυνατός. Αντίθετα, μικροκαμωμένος ,  εύθραυστος , σιωπηλός και φαινομενικά (σαν) «αόρατος» ο Μαξ απόφευγε σεμνά τις θορυβώδη ιδεολογικές συζητήσεις και τα περισσότερα από τα «δημόσια » γεγονότα . Αλλά την ίδια στιγμή η έκφραση της έξυπνης και διεισδυτικής ματιάς του διαπερνούσε τα πάντα . Μόνο αυτά  τα πάντα σε εγρήγορση και συγκεντρωμένα μάτια ήταν δυνατόν να προδώσουν τον πραγματικό ρόλο και την δύναμη αυτού του ανθρώπου , του ανθρώπου ακούραστα εργαζόμενου προς όφελος του Κινήματος , δύσκολης και επικίνδυνης καθημερινής εργασίας για την απελευθέρωση της Ρωσίας .

Σήμερα οι πόρνες της «ενημέρωσης» τον βρίζουν όπως μπορούν , αλλά ο Μαξίμ δεν έμοιαζε όχι μόνο στα ρωσόφωνα βοοειδή , αλλά διέφερε κάθετα από τους περισσότερους από ΜΑΣ ,  αυτός ήταν διαφορετικός .  Αυτός δεν είχε θέση στα πλαίσια αυτού του κράτους , αυτής της κοινωνίας , αυτού του συστήματος , το οποίο τόσο πολύ μισούσε και στον πόλεμο κατά του οποίου αφιέρωσε τη ζωή του . Και τη στιγμή που βρέθηκε σε ανήμπορη θέση προτίμησε τον θάνατο.

Έζησε τη σύντομη ζωή του με χρώματα και χωρίς συμβιβασμούς ως αληθινός Πολεμιστής, δεν παραιτήθηκε ακόμη και στην αιχμαλωσία .  Άνθρωπος που απέφευγε πάντα τα μεγάλα λόγια προτιμώντας σιωπηλά να κάνει τη δουλεία του . Άνθρωπος εξαιρετικά εστιασμένος στον στόχο του , άφοβος , αποφασιστικός και θαρραλέος . Άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει Ενέργεια.

Προσωπικότητα . Πολεμιστής . Μάρτυρας . Εθνικοσοσιαλιστής Μαξίμ Μπαζίλιεβ.

Αιώνια δόξα …….  σεμνέ Ήρωα…….
ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου