Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΡΑ

 Το γεγονός ότι οι έλληνες ξεκόλλησαν από τον καναπέ και κατέβηκαν στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα διαδραματίζονται εις βάρος της Ελλάδος , εμπνέει από μόνο του αισιοδοξία.
Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα υπάρξει η οργάνωση εκείνη που θα κατευθύνει την λαϊκή αγανάκτηση σε συγκεκριμένους σκοπούς.
Διότι η αγανάκτηση από μόνη της δεν συνιστά επαναστατική πράξη ούτε περιέχει επαναστατική πρόταση. Όμως η λαϊκή αγανάκτηση είναι η πρώτη ύλη στα χέρια των επαναστατών που θα προσδώσουν το ΕΙΔΟΣ , την ΙΔΕΑ , τη ΜΟΡΦΗ.
Που είναι λοιπόν εκείνη η δύναμη που θα ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ το χάος ; Που είναι το επιτελείο των εθνικιστών , διότι από αλλού δεν βλέπω φως , που θα καταστρώσει σχέδια δράσης, που θα περάσει στο λαό την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , εκείνη τη πρόταση που θα γίνει αποδεκτή από τις λαϊκές δυνάμεις και το στρατό;


Ήρθε νομίζω η ώρα να αποδείξουμε τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια με την ιδεολογική δουλειά και τη δράση μας. Τι πετύχαμε; Να δημιουργήσουμε έχθρητες μεταξύ μας ώστε να μη μπορούμε να συγκεντρωθούμε γύρω από ένα τραπέζι για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις; Κατορθώσαμε να σφυρηλατήσουμε μια πολιτική πρόταση λαϊκής αποδοχής ή κάναμε ιδεολογήματα για μικροπαρέες του περιθωρίου; Όλα αυτά θα φανούν και η αξία τους θα δοκιμαστεί , όπως το χρυσάφι στη φωτιά, στις ιστορικές συνθήκες που ζούμε τώρα. Αν πετύχαμε κάτι τα τελευταία σαράντα χρόνια δράσης θα φανερωθούν εδώ και τώρα , στη προσπάθεια να δοθεί από μας η ροπή στην ελληνική ιστορία .
Αν αποτύχουμε τότε να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν κάποιοι άλλοι να καλύψουν το κενό. Θάρθουν κάποιοι άλλοι να κατευθύνουν τα πράγματα ή να σβήσουν τη φλόγα και να ρίξουν την Ελλάδα στο πάγο.
Πρόταση μας είναι η δημιουργία ενός εθνικιστικού επιτελείου για να τεθούν όλα επί τάπητος Να αφήσουμε τις μεταφυσικές διαφορές και να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα που έχουμε ενώπιον μας. Να προσδιορίσουμε τους εχθρούς μας και τους φίλους μας. Να χαράξουμε ένα σχέδιο δράσης που θα συνενώνει όλες τις εθνικιστικές δυνάμεις κάτω από την ελληνική σημαία.
Ας κάνουμε τη προσπάθεια, και αν αποτύχουμε θα έχουμε το υπόλοιπο της αποτυχίας , θα έχουμε τη γνώση των αιτιών της αποτυχίας. Αυτή έστω η γνώση θα υποδείξει τη πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαι βέβαιος πως θα αναδυθεί ακόμα και μέσα από την αποτυχία μια επαναστατική φλόγα που θα ενδυναμώσει τον αγώνα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Δεν υπάρχει ιερότερη στιγμή για ένα επαναστάτη από εκείνη τη στιγμή της κατάρρευσης των ψευδών και των αυταπατών. Τότε η αλήθεια που απομένει όσο πικρή και αν είναι εκλύει μιαν απεριόριστη αναγεννητική ενέργεια.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

http://edikcyprus.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου