Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Θέλουν (δημοκρατικά) να κλείσουν τις ελεύθερες φωνές των blog.

Οι δικαστικές αρχές θα μπορούν να ζητούν ακόμα και για πλημμέλημα τα στοιχεία του κατόχου του εκάστοτε blog χωρίς να ισχύει η άρση του απορρήτου!!!Με γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης κινείται στην τροχιά των γνωμοδοτήσεων που έφεραν τη σφραγίδα του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά και του σημερινού ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού Ιωάννη Τέντε.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Κατσιρώδης επικαλούμενος τις γνωμοδοτήσεις των δύο συναδέλφων του οι αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και εν γένει προανακριτικές αρχές μπορούν να ζητούν από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών να τους γνωστοποιούν τα στοιχεία προσώπων που είναι ύποπτα για την τέλεση διαφόρων αδικημάτων, όχι κατ΄ανάγκη κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά πλημμεληματικής μορφής όπως είναι η εκβίαση, η δυσφήμηση, η απειλή και η εξύβριση.Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελική γνωμοδότηση, οι πάροχοι πρέπει να θέτουν τα στοιχεία που διαθέτουν στη δικαιοσύνη χωρίς να τηρείται η διαδικασία άρσης του απορρήτου, που προβλέπεται σε άλλες περιπτώσεις.


Και αυτό γιατί ,όπως έχουν επισημάνει στις προηγούμενες γνωμοδοτήσεις τους οι εισαγγελείς, για την επικοινωνία μέσω Ιντερνετ δεν συντρέχει δικαιολογητικός λόγος προστασίας του απορρήτου όταν αναρτώνται σχόλια με υβριστικό, απειλητικό ή εκβιαστικό περιεχόμενο.


Το θέμα τέθηκε ξανά επί της... εισαγγελικής έδρας με αφορμή σχετικό ερώτημα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


http://psifiakoohiro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου