Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ελλαδικό κρατίδιο: Η επέλαση του κιναιδισμού!

Ακούγονταν από καιρό αλλά ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι επρόκειτο όντως να συμβεί - έμοιαζε με κακόγουστο αστείο. Τελικά όμως συνέβη!

Με την επίσημη υποστήριξη, άκουσον, άκουσον, του Δήμου Αθηναίων (!!) και του…υπουργείου πολιτισμού (!!!) πραγματοποιήθηκε “gay parade” στο κέντρο της Αθήνας. Μια επαίσχυντη πομπή κιναίδων και λεσβιών, περιφέροντας επιδεικτικά την απερίγραπτη αισχρότητα και την επιθετική ανωμαλία τους, ενώθηκαν θριαμβευτικά με το κίνημα των αγανακτισμένων της «κατσαρόλας» στην πλατεία Συντάγματος.

Τα απεχθή βιοψυχικά περιττώματα μιας άκρως αρρωστημένης κοινωνίας έφθασε να λικνίσουν προκλητικώς τους γοφούς τους λίγα μέτρα μακριά απ’ το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου!! Ώρες ώρες αναρωτιέται κανείς αν όντως συμβαίνουν όλα αυτά ή αν βλέπει έναν κακό εφιάλτη.

Τίποτε όμως δεν είναι τυχαίο. Παρακολουθούμε την εκτύλιξη της εφαρμογής ενός σχεδίου ταχέως εκκιναιδισμού της Ελληνικής κοινωνίας. Η απόλυτη κυριαρχία του κιναιδισμού στα τηλεοπτικά θεάματα είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια – αποτελεί απόδειξη μεγίστης καταπτώσεως και παρακμής το γεγονός ότι κάτι τέτοιο γίνεται αδιαμαρτύρητα αποδεκτό!

Ο εθισμός στην ανωμαλία πρέπει όμως να ξεκινήσει από την παιδική ηλικία, όπως προκύπτει από την παρακάτω είδηση:

Οι εθνικές νομοθεσίες καλούνται να εναρμονιστούν με την Απόφαση 12267 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σύμφωνα με την οποία για χάρη των νέων κοινωνικών… ηθών, νοοτροπιών και θεσμών και για χάρη των ομοφυλόφιλων, η ΕΕ κατήργησε (στα μουλωχτά, πάντα) την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε …σεξιστική στερεοτυπία!!!

Μάλιστα, ο όρος θα παρακάμπτεται καθώς η έννοια του είναι ανασταλτική για την ισότητα των φίλων ενώ «ο ρόλος της μητέρας αξιολογείται πλέον σαν παθητική λειτουργία». Δηλαδή, για να καταλάβουμε, οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας», ανήκουν (σύμφωνα με την ΕΕ) στην κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων», επομένως θα πρέπει στο εξής να περιγράφονται από τη φράση «γονεϊκά μέρη» και να χωρίζονται σε «α’» και «β’», αφού οι γονείς μπορούν στο εξής να είναι είτε «γυναίκα-άντρας», είτε «άντρα-άντρας», είτε «γυναίκα-γυναίκα»! Τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θα ακούσουμε…  Έλεος!

Το δε Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ισχυρίζεται ότι ψήφισε υπέρ της, με στόχο να υποχρεώσει όλα τα κράτη- μέλη να αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ, στα οποία επιτρέπονται οι gay γάμοι ή ακόμα και οι πολυγαμικοί, ενώ θα συμβάλλει και ως προς τη διεκδίκηση γονεϊκότητας από ομοφυλόφιλα ζεύγη. Ήτοι αν κάποιο παιδί με «κοινωνικος γονείς» δύο λέσβιες γυναίκες, δεν θα έχει πλέον μία μητέρα και μία θετή μητέρα αλλά δύο «γονεϊκμέρη»: γονεϊκ μέρος 1 και γονεϊκ μέρος 2., ο δε παππος θα γίνει «προγονέας 1», η γιαγιά « προγονέα 2» - ή σε προγονεϊκ μέρος 1.1, προγονεϊκ μέρος 1.2, κλπ κλπ. Τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θα ακούσουμε… Ωιμέ!

Προς το παρόν, η οδηγία είναι υποχρεωτική για «υπηρεσιακά δημοσιεύματα και έγγραφα», αλλά όπου να’ ναι θα μας το επιβάλλουν και στο προφορικό μας λόγο. Θέμα χρόνου είναι, εξάλλου, και η παραγωγή παιδικών ταινιών με ομοφυλόφιλους χαρακτήρες, γνωστής gay-friendly.

Γονείς επαγρυπνείτε!

http://www.armahellas.com/?p=3606

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου