Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Ο βασικός χρηματοδότης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας εισπράττει ημερησίως από τόκους των δανείων 5 ΔΙΣ δολάρια.

Φυσικά η ιστοσελίδα Taxalia «ξέχασε», όπως συμβαίνει με όλους τους παπαγάλους, να γράψει για την χαζαροεβραϊκή καταγωγή των Rothschild.

Δεν πειράζει, εμείς οι «κακοί» θα γράφουμε πάντοτε την αλήθεια όπως έχει….


Πηγή Taxalia
Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα... 40 τρις.

Συνέχεια διαβάστε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου