Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ακόμα ένας κρύπτο: Όταν βάζεις Πρωθυπουργό τραπεζίτη είναι σα να βάζεις έμπορο ναρκωτικών υπεύθυνο σε κλινική αποτοξίνωσης!


Πριν τοποθετηθούμε εκτενώς απέναντι στο φιάσκο της "κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας", αναδημοσιεύουμε δύο εύστοχα σχόλια, σχετικά με την επιλογή Παπαδήμου, από το Europa Network Greece:

Καταρχάς: Ως φαίνεται αυτό το ‘μπουμπούκι’ (Λουκάς Παπαδήμο) το τσίμπησαν (πιθανόν λόγω καταγωγής) όταν σπούδαζε στο MIT και του είπαν “μην είσαι μα****ς, εμείς θα σε προωθήσουμε, αλλά δεν γίνεται να πας μπροστά με σπουδές σε φυσική και ηλεκτρομηχανική, τράβα κάνε ένα διδακτορικό σε economics για να απογειώσουμε την καριέρα σου…” Έτσι λοιπόν συνέβη το αδιανόητο, δηλαδή ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος είχε bachelor στην φυσική (physics) και MSc ως Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος (Electrical Εngineering) εν συνεχεία – καίτοι ήταν παντελώς άσχετος με τα οικονομικά – αιφνιδίως υπέβαλε αίτημα για διδακτορική διατριβή στα οικονομικά, το οποίο λίαν παραδόξως (αλλά, όχι τυχαίως) έγινε αποδεκτό από τις πρυτανικές αρχές του ΜΙΤ(!) και έτσι έλαβε διδακτορικό/Ph.D. στα οικονομικά/economics!


Η όλη του σταδιοδρομία δείχνει ξεκάθαρα πως είναι άνθρωπος ιδιαίτερης εμπιστοσύνης στο Διεθνές Σιωνιστικό Τοκογλυφικό κεφάλαιο και συγκεκριμένης καταγωγής (ο νοών νοήτω), καθώς μετά το διδακτορικό του είχε εκπληκτική πορεία και επαγγελματική ανέλιξη σε θέσεις-κλειδιά!

Επίσης:

Τα τελευταία 24ωρα – από την στιγμή που τα πράγματα άρχισαν να συγκλίνουν στο όνομα του πράκτορα των Διεθνών Σιωνιστών Τραπεζιτών ως την τελική επιλογή για την θέση του πρωθυπουργού της νέας κατοχικής κυβέρνησης, δηλαδή του Λουκά Παπαδήμου, σταμάτησαν οι υπερπτήσεις Τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο… Τυχαίο; Ασφαλώς, όχι

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου