Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Το κράτος των γραικύλων έχει χάσει οριστικά την έσωθεν καλή μαρτυρία. Έχει καταστεί ασήκωτο βάρος για τον ελληνικό λαό καταθέτοντας μαρτυρία πλήρους συνεργασίας με τους μισέλληνες συμμάχους του. Δεν μιλάμε πια μονάχα για παράδοση. Άλλωστε για να παραδοθείς σε κάποιον εχθρό σημαίνει ότι προηγουμένως έδωσες κάποια μάχη, έστω και στοιχειώδη. Όμως στην περίπτωση της πατρίδος μας δεν δόθηκε καμία μάχη. Το κράτος των ντόπιων νεοταξιτών παραδόθηκε άνευ όρων. Και όταν το κράτος φτάνει να υπογράφει σε εγγυητικές επιστολές το θάνατο του Έθνους, τότε το Έθνος έχει μια μόνο επιλογή. Πολεμά για την επιβίωση.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι ξεκάθαρος για τη φύση και το ρόλο του κράτους. Το κράτος υπάρχει και έχει λόγο ύπαρξης μονάχα ως επιτελικός μηχανισμός ισχυροποιήσεως του Έθνους και εξασφαλίσεως επαρκών όρων ασφάλειας στην εργασία και την κοινωνία για την λαϊκή φυλετική κοινότητα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο λαός οφείλει να ενεργεί διαδικασία εσωτερικού ελέγχου και αν οι κινήσεις του κράτους στρέφονται ενάντια στο Έθνος, τότε να οδηγεί το επικίνδυνο κράτος στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Δεν μας νοιάζει διόλου η διαφύλαξη της όποιας διεθνούς κοινότητας που στηρίζεται στην καταστροφή του Ελληνισμού. Μας νοιάζει η διαφύλαξη της δυνατότητος των Ελλήνων να ορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους.


Η σημερινή ωστόσο συγκυρία δεν σημαίνει ότι το κράτος της αστικής νεοταξικής δημοκρατίας υπήρξε χρήσιμο στο χρονικό διάβα που προηγήθηκε της κρίσεως που μας κομίζει ο τοκετός της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η απώλεια της έξωθεν μαρτυρίας του ψευτορωμέϊκου άλλωστε αποτελεί το άνοιγμα της σύγχρονης κερκόπορτας του Ελληνισμού δια χειρός και πάλι ελληνόφωνων. Πρόδρομων του διεθνιστικού νεοταξισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησής του. Η κακοδιαχείριση όμως του κρατιδίου που κάποιοι βάλανε στη θέση της Μεγάλης Ελλάδος υπήρξε δομική και στόχευε στην αδράνεια της έθνους και την πλαδαρότητα του λαού. Στην αντικατάσταση του ηρωικού ήθους και της κοινωνικής συνοχής από την εφήμερη μακαριότητα και την κοινωνική συνενοχή στο άνοιγμα των πυλών της Φυλής στα λυκόρνεα.

Η διαπίστωση της κατρακύλας από τις μεγάλες μάζες ήρθε μονάχα όταν η κλοπή του λαϊκού μόχθου και ο εξευτελισμός της Πατρίδος πήρανε θεσμικό σχήμα και νομική μορφή από ανθρώπους που ο ίδιος ο λαός επέτρεψε να μπουν στη ζωή του. Όταν δηλαδή η μυρωδιά της πείνας και ο θάνατος της κοινωνίας έφτασαν μέχρι τον δικό μας αυλόγυρο. Όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν στρατός κατοχής κανονικός και η πατρίδα μας παρεδόθη στον εισβολέα διεθνιστικό νεοταξισμό άνευ ριπής. Με τα δημόσια ταμεία να φτάνουν το έσχατο σημείο αρπαγής και το γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδος να οδεύει σε ξένα θησαυροφυλάκια.

Το κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας λειτουργεί ως προδότης του Έθνους. Η διαπίστωση λοιπόν τώρα γίνεται ξεσηκωμός. Αυτή είναι η απόφαση των Ελλήνων. Το Έθνος αποφάσισε να εγερθεί απέναντι στο τωρινό ξενοκίνητο κράτος. Κηρύττουμε έναν αληθινά ανένδοτο αγώνα ενάντια στους βρικόλακες της ιστορίας και της ζωής μας.

Όταν το κράτος στρέφεται ενάντια στο εθνικό συμφέρον, τότε το εθνικό συμφέρον επιβάλλει να λείψει δια παντός το κακό κράτος. Διότι αυτό που προέχει είναι να μείνει ζωντανός ο Ελληνισμός. Για τη θέση του κράτους δεν φοβόμαστε. Είναι καιρός, όπως θα έλεγε ο μεγάλος Ίωνας Δραγούμης, να σηκωθούμε στο ύψος της Ελληνικής Φυλής Όσοι Ζωντανοί και να αναγείρουμε μιαν άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα Εθνικά υπερήφανη που θα παλέψει σαν ζωντανός οργανισμός με όλα τα κύτταρά της σε λειτουργία να θρέψει τον λαό της κι αυτός με τη σειρά του να αναστηλώσει το παλιό αυτοκρατορικό μεγαλείο.

Δεν χρειαζόμαστε ξένες προίκες που μας υπόσχεται το ψευτορωμέϊκο. Προίκα γερή μάς έχει δώσει ο Θεός και η φύση. Με μεγαλύτερη και σπουδαιότερη το Ελληνικό Αίμα που ρέει στις φλέβες μας. Η Ελληνική Καρδιά που χτυπάει μες στα στήθια μας είναι ο δικός μας πολυτίμητος και συνάμα ανεκτίμητος θησαυρός. Κι αυτός μήτε νοθεύεται μήτε ανταλλάσσεται με όλους τους θησαυρούς του κόσμου. Το Ελληνικό Έθνος μπορεί να ζήσει ακόμη και φτωχό. Δεν μπορεί να ζήσει όμως σκλαβωμένο. Το πολιτικάντικο κράτος είναι που δεν μπορεί να ζήσει αυτόφωτο και γι’ αυτό ξεπουλάει ελληνική γη και ψυχές στον τύραννο της παγκοσμιοποίησης.

Ο Ελληνισμός μας και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός επαναστατούμε με στόχο την καθαίρεση του πολυπολιτισμικού και κατοχικού κράτους. Αποφασίζουμε να εγείρουμε ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που ενδιαφέρεται μονάχα για ένα πράγμα. Το Αδέσμευτο και Μεγάλο Ελληνικό Έθνος που θα επιβάλλει την δική του Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, δυνάμενο να προσθέσει κι όχι να αφαιρέσει εθνική κυριαρχία και λαϊκή ευημερία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου