Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε στον σύλλογο «Θερμοπύλες» η ομιλία με τον ερευνητή κ. Ανδρέα Πετρόπουλο με θέμα «Τρόποι αντιμετώπισης και οργάνωσης των Ελλήνων στην νέα κατοχή».

Ο κ. Πετρόπουλος σε μια ομιλία με έντονη εθνική φόρτιση (δείτε το βίντεο) τόνισε την ανάγκη της ένωσης όλων των Εθνικιστικών και Πατριωτικών οργανώσεων σε μια Πανελλήνια ένωση για την αντιμετώπιση του σαθρού πολιτικού συστήματος. Φέρνοντας ιστορικά παραδείγματα ανέφερε ότι τέτοιες κινήσεις πετυχαίνουν όταν έχουν πυρήνες σε όλες τις πόλεις, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και συντονίζονται, κάτω από έναν ισχυρό και χαρισματικό Αρχηγό.

Στην ερώτηση ποιος μπορεί να είναι είναι ο ισχυρός αυτός Αρχηγός, απήντησε ότι αυτός θα βγεί μέσα από τα γεγονότα και τις διαδικασίες μιας τέτοιας οργάνωσης.

Μαχόμεθα υπέρ αυτών των σκέψεων ,απόψεων και προτάσεων εδώ και πολύ καιρό και τασσόμεθα εις το πλευρό του συναγωνιστή Α.Πετρόπουλου ως απλοί συμμαχητές του!

Το ότι ταυτίζονται οι θέσεις μας με εκείνες ενός άξιου ,γνησίου και ανιδιοτελούς αγωνιστή,όπως ο Ανδρέας Πετρόπουλος,αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή για όλους μας!

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου