Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο "πατριωτισμός" των πολιτικών καιροσκόπων


"Μητρός τε και πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιότερον εστί Πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον..."

Με αυτή τη φράση θα ήθελα να ξεκινήσω το σημερινό μου άρθρο σχετικά με τον όρο "Πατριωτισμός", έναν όρο που φαίνεται να ξεχειλώνουν όπως τους βολεύει οι νεοδεξιοί πολιτικάντηδες της παράταξης του ΛΑΟΣ, προσπαθώντας να διατηρήσουν τη βάση τους έπειτα από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση - έκτρωμα των διεθνών τοκογλύφων.

Τι είναι λοιπόν η Πατρίδα; Είναι μια έννοια που κατ' αρχάς ενυπάρχει στο χρόνο. Είναι μια ζωντανή κατάσταση, η Πατρίδα είναι η γη μας αλλά και η γη των προγόνων μας, είναι η γη που έχει ποτιστεί με το αίμα ηρώων που έπεσαν στη μάχη, εργατών που έπεσαν την ώρα της δουλειάς, συμπατριωτών μας που σκοτώθηκαν σε δυστυχήματα, νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία που συγκρούστηκαν με την καταστολή... Η διάσταση του όρου "Πατρίδα" ουδέποτε υπήρξε αστική και ανάλογης αντίληψης, όσο και αν διαμέσου των χρόνων οι "μεγαλοαστοί πατριώτες" θέλησαν να καπηλευτούν τον όρο. Η Πατρίδα έχει πρωτίστως διάσταση Εθνική και Κοινωνική. Η Πατρίδα του κεφαλαίου, της παγκοσμιοποίησης, του καπιταλισμού και του διεθνισμού δεν είναι Πατρίδα, επομένως αυτοί που κινούν τη χώρα προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουν κανένα δικαίωμα να οικειοποιούνται τον όρο.

Είναι πατριδοκάπηλοι.

Η Πατρίδα του λαού, της εργασίας, της Ιστορίας της Φυλής μας, της ζωής των πατεράδων και των μανάδων μας μέσα στους αιώνες, είναι η δική μας Πατρίδα. Η μεγάλη πρόκληση του σήμερα είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Απελευθέρωση από την τυραννία των ντόπιων και ξένων αφεντικών, απελευθέρωση από την τυραννία του κεφαλαίου.


Θα ακούτε αρκετούς που παριστάνουν τους Πατριώτες να σας μιλούν για το "συμφέρον του Έθνους". Να ξέρετε ότι εννοούν το συμφέρον του αστικού μορφώματος που λέγεται "Κράτος", των θεσμών και δομών του, της δημοκρατίας, αλλά και το συμφέρον το δικό τους, αφού αποτελούν κομμάτι όλου ατού του παζλ. Θα ακούτε Πατριώτες να σας μιλούν για "δημιουργικότητα και αναβάθμιση του πατριωτικού κινήματος", για "πολιτικά προσκήνια" και "εθνικές αναγκαιότητες". Να ξέρετε ότι σας κοροϊδεύουν. Ούτε οι ίδιοι πιστεύουν πλέον σε αυτά. Πρόκειται για πολιτικάντηδες - σαλτιμπάγκους, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν το χρέος τους για την Πατρίδα. Κάνουν στην πραγματικότητα το κομμάτι τους ώστε η Ελλάδα να παραμείνει προτεκτοράτο μιας υπερεθνικής τυραννίας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των "Εκλεκτών".

Πριν από πέντε χρόνια, και επειδή τα γραπτά μένουν, ένας φέρελπις "Πατριώτης" πολιτικός έγραφε:

"Έτσι μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης: Διάλυση των εθνικών κρατών, με την σταδιακή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων τους σε υπερεθνικούς οργανισμούς (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση), με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός παγκόσμιου οργανισμού - κράτους που θα κυβερνάει όλον το πλανήτη. Διάλυση των Εθνικών Πολιτισμών χτυπώντας την πηγή της δημιουργίας τους, τους ομοιογενείς εθνικούς πληθυσμούς. Προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιείται η κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση και τα ιδεολογήματα του «πολυπολιτισμού». Επικράτηση σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό των όρων της «ελεύθερης αγοράς» του παγκόσμιου Καπιταλισμού, με σταδιακή κατάργηση των κεκτημένων των εργαζομένων (οκτάωρο, ασφάλιση, συλλογικές συμβάσεις κ.λπ.). Όταν πια θα έχουν προχωρήσει τα δύο πρώτα βήματα, αυτό θα αποτελεί την πιο εύκολη υπόθεση.

Ο Πατριωτισμός είναι η μόνη ουσιαστική και αποτελεσματική μορφή αντίστασης, απέναντι στην παγκοσμιοποίηση του Καπιταλισμού. Πρώτων διότι απορρίπτει ως ανήθικη την αρρωστημένη αστική νοοτροπία, που γεννά την ασύδοτη επιδίωξη του κέρδους και τον καταναλωτισμό. Δεύτερον διότι υπερασπίζεται τα Εθνικά Κράτη και τους Εθνικούς Πολιτισμούς, τους μεγαλύτερους δηλαδή εχθρούς της σύγχρονης παγκοσμιοποίησης.

Οι μεγάλοι εθνικοί πληθυσμοί συνειδητοποιημένων Πατριωτών, είναι αδύνατον να μετατραπούν σε παγκοσμιοποιημένες μάζες ομοιομορφοποιημένων καταναλωτών, δίχως κανένα αντανακλαστικό αντίστασης, όπως τις ονειρεύονται οι παγκόσμιοι Κεφαλαιοκράτες."

Σήμερα γράφει:

"Βρέθηκε σε αυτόν τον τόπο ένας άνθρωπος που μέσα σε δέκα χρόνια κατάφερε να μεταθέσει τις ιδέες και τα αιτήματα του Πατριωτικού Κινήματος από το πολιτικό περιθώριο στο πολιτικό προσκήνιο. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να πάρει τους πατριώτες από τα μπουντρούμια της επιβεβλημένης από το σύστημα σιωπής και να τους βάλει στα βουλευτικά και υπουργικά έδρανα. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να στραπατσάρει την ιδεολογική κυριαρχία του αεθνισμού, προκαλώντας κρίσεις πανικού στους ξένους και ντόπιους ανθελληνίζοντες που βλέπουν τους φορείς των πατριωτικών θέσεων κάθε μέρα στα κανάλια, στην Βουλή, σε θέσεις υπουργικής ευθύνης. Αξίζει τουλάχιστον την εμπιστοσύνη μας στο δυνατό πολιτικό ψυχολογικό του μάτι."

Το σχόλιό μας: Αν για εσάς αυτοσκοπός αποτέλεσε τόσα χρόνια το να μπουν τα φιλελεύθερα στελέχη σας στη Βουλή, και να καταλάβουν υπουργικές θέσεις, πατώντας στο πτώμα της Πατρίδας μας, να ξέρετε ότι κάποια στιγμή που θα πέσουν και πέσετε όλοι σας (αυτή είναι η μοίρα των πολιτικών) θα σας περιμένουμε όλοι εμείς, διότι δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε το κακό που κάνετε στους Έλληνες, με το να προδίδετε συστηματικά την Πατρίδα, βοηθώντας να πέσει "μαλακά" στα χέρια των ξένων αφεντικών.

Καλύτερα στα μπουντρούμια και Ελεύθερες Ψυχές, παρά στα έδρανα με γραβάτες και φιλώντας κατουρημένες ποδιές.

Διαλέξατε στρατόπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Από τη μία υπάρχει το Σύστημα και από την άλλη ο λαός που κατεβαίνει στους δρόμους. Εσείς είστε με το Σύστημα, που μας θέλει δούλους της Παγκοσμιοποίησης. Δεν είχατε το Σθένος να κάνετε ούτε καν την αυτοκριτική σας και να σκύψετε το κεφάλι. Αντ' αυτού συνεχίζετε τη μίζερη, αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική σας. Αν είστε με το λαό και την Πατρίδα, επισκεφτείτε μια λαϊκή αγορά, ένα εργοστάσιο, μια γειτονιά, μια λαϊκή συγκέντρωση, μια απεργιακή κινητοποίηση. Κάντε το. Γιατί δεν το κάνετε; Γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε. Γιατί δεν εκπροσωπείτε το συμφέρον του λαού και του Έθνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου