Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο "μέσος Έλληνας" και ο νόμος της διατήρησης της ενέργειας


Ζούμε σε καιρούς όταν οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τα πάντα. Ότι ξέρουν τους νόμους της Φύσης.

Παρατηρούν τον Κόσμο με τον φακό της τηλεόρασης και μέσον της σελίδας της «ελεύθερης» και «ανεξάρτητης» εφημερίδας. Σκέπτονται με της κατηγορίες που τους έχουν εμφυτέψει στα σχολεία, στις οργανώσεις και στα κόμματά «τους». Ζούνε αφομοιώνοντας τις «στεναχώριες» και τις «ανησυχίες» των διάφορων τηλεπρωταγωνιστών και των τηλεηρώων, ξεχνώντας ότι αυτά είναι ξένες ζωές και όχι δικά τους. Έχουν σταματήσει να σκέπτονται μόνοι τους. Έχουν σταματήσει να αισθάνονται. Και κατά συνέπεια, έχουν μετατραπεί σε εύκολα θύματα της προπαγάνδας και της δημαγωγίας. Και τους δημαγωγούν!!!

Το αποτέλεσμα της εξάρτησης της σκέψης του «μέσου Έλληνα» από τα πουλημένα σε ξένα συμφέροντα ΜΜ«Ε» ζούμε σήμερα: οι νεοΈλληνες κατά πλειοψηφεία συνεχίζουν να υπηρετούν τα κόμματα των διάφορων ιδεολογικών και οικονομικών συμφερόντων, συνεχίζουν να αποδέχονται την απληστία και την ψευτιά ως φυσικό νόμο της κοινωνίας τους, συνεχίζουν να φοβούνται κάθε μέρα και περισσότερο την λαθροεγκληματικότητα και δεν κάνουν τίποτα γ’ αυτό και θεωρούν φυσικό να μην μπορούν να παίζουν τα παιδιά τους έξω στην αλάνα μόνα τους, συνεχίζουν να αποδέχονται τον αφελληνισμό της Παιδείας και προδίδουν με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό μέλλων των παιδιών τους, συνεχίζουν να αποδέχονται το ψευτοπροοδευτικό επιχείρημα ότι οι Ασιάτες, Αφρικανοί και διάφοροι άλλοι βαλκάνιοι κτηνάνθρωποι είναι όμοιοι και ίσοι με μας τους Έλληνες και έχουν «δικαιώματα» και θα «ενσωματωθούν» κλπ….

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο μετά από τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του Ελλαδικού κρατιδίου «αγανάκτησε» ο κόσμος και βγήκε με τις κατσαρόλες να κάνει «αγανακτηστική» φιέστα. Φαίνεται ότι εκτός από την φυσιολογική ανάγκη για γέμισμα του στομαχιού, τίποτε άλλο δεν μπορεί να αγγίξει τον «μέσο Έλληνα».

Η ανάγκη των μαζανθρώπων για «φαΐ και θεάματα» καλά κρατεί από τα αρχαιότερα ακόμα χρόνια.

Ελπίζουμε ο χρόνος να μας διαψεύσει…

Πρέπει να ξέρουν όμως οι νεοΈλληνες ότι η φύση έχει έναν θεμελιώδη νόμο, τον νόμο της διατήρησης της ενέργειας. Με απλά λόγια ότι για όλα πρέπει να πληρώνεις! Θέλεις κάτι – πλήρωσε. Με λεφτά, με εξευτελισμό, με την υγεία σου, με τα νεύρα σου, με το αίμα σου, με την ζωή σου, με το μέλλον της Πατρίδας σου ή και της φυλής σου. Θα πληρώσεις όμως σε όποια περίπτωση. Αλλιώς δεν θα πάρεις τίποτα. Τίποτε απολύτως! Αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Είναι τόσο απλός….

Θέλεις πολυπολιτισμό – πλήρωνε με έγκλημα.

Θέλεις να καταναλώνεις από τα δάνεια των τοκογλύφων – πλήρωνε με μνημόνια.

Αγαπάς τους ξένους που εποικίζουν την Πατρίδα σου – πλήρωνε με το μέλλων της Πατρίδας σου και της φυλής σου.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου