Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο Αναν-στασιάδης και ο Χριστόφιας


«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Νομίζω αυτό το ρητό ταιριάζει για τον κύριο Αναστασιάδη. Είδε ότι τρίζει η καρέκλα του κ. Χριστόφια από τις άστοχες ενέργειες της Κυβέρνησής του, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν διαφέρουν από τις πράξεις και τα έργα σχεδόν όλων των άλλων κυβερνήσεων, και άνοιξε η όρεξή του για την προεδρική καρέκλα! Ο αξιότιμος κ. Χριστόφιας πληρώνει, όπως ο ίδιος είπε, για τον νοσηρό και αδέξιο να λειτουργήσει κρατικό μηχανισμό και για την καταβαράθρωση των θεσμών. Όμως αυτό δεν τον απαλλάσσει των μεγάλων του ευθυνών. Συμμετείχε από πολύ παλιά σ’ αυτό το νοσηρό και αρρωστημένο κατεστημένο, χωρίς να κάνει μια προσπάθεια εξυγίανσής του. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι είναι ένας από τους αρχιτέκτονες.


Ενεργό μέλος και αξιωματούχος της ΕΔΟΝ, μέλος, βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Πρόεδρος της Βουλής, αρχηγός κόμματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις Κυβερνήσεις. Δεν είναι συνένοχος γι' αυτήν τη νοσηρή κατάσταση; Όπως επίσης εξίσου συνένοχος και ο αξιότιμος κ. Αναστασιάδης, ο οποίος, αντί να πάει σπίτι του και να μας αφήσει στην τύχη μας, φωνάζει και διεκδικεί παραιτήσεις και ορέγεται την προεδρική καρέκλα! Όμως, δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι τυχόν υποψηφιότητα Αναστασιάδη καθιστά βέβαιη την επανεκλογή Χριστόφια. Αυτό τουλάχιστον λέγεται ευρέως, ακόμα και σε κύκλους της Δεξιάς. Ας κάνει πρώτα αυτοκριτική, για να δει τι έχει κάνει μέχρι σήμερα ο αρχαιότερος βουλευτής και πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος. Δεν είναι αυτός ο οποίος μας έσυρε στο Σχέδιο Ανάν και συντάχθηκε με εκείνους που επιδίωκαν τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την παραχώρηση του θαλάσσιου πλούτου μας στη μέχρι τώρα αιτία της καταστροφής αυτού του τόπου, την αγγλική αλεπού;

Τον 2004 δεν μήνυσε την Κυπριακή Δημοκρατία επειδή δεν πέρασαν οι προδοτικές και διαλυτικές πρόνοιες του Σχεδίου Ανάν, τις οποίες με τόσο ενθουσιαμό προπαγάνδιζε; Ως πολιτικός, κ. Πρόεδρε του ΔΗΣΥ, και ως «ηγέτης» αυτού του τόπου πρέπει να διορθώσετε πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς σας και να μη σκανδαλίζετε την κοινωνία και τους ανθρώπους με συμπεριφορές οι οποίες αλλοιώνουν τους θεσμούς, αλλά και κυρίως αλλοτριώνουν το ήθος των ανθρώπων. Δεν είναι μόνο ακετό να έχουμε σωστές πολιτικές θέσεις, αν έχουμε και αυτές, αλλά ηθικό τρόπο ζωής. Η διαγωγή σας στο Μπούργκενστοκ και η ανευθυνότητά σας κατά τη διάρκεια συζητήσεων για το μέλλον του ταλαίπωρου αυτού τόπου, που σας ανέχεται ακόμα, νομίζω δεν άρμοζε και αν βρισκόσασταν ηγέτες πολιτικοί σε άλλα κράτη, θα ήσασταν ήδη όχι σε πολιτικές θέσεις, αλλά στιγματισμένοι και παραδείγματα προς αποφυγήν.

Βλέποντας ο λαός τέτοιες συμπεριφορές, απαξιώνει τους θεσμούς και τις πολιτικές ηγεσίες και αντιδρά με αποχές.

Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης απευθυνόμενος στους ηγέτες έλεγε: «Να την χέσω τέτοια ελευθερία που θα σε κάνω εσένα πασά. Εμείς και οι συναγωνιστές που έδωσαν το αίμα τους σας έκαναν, χωρίς βέβαια να το θέλουν, μαχαραγιάδες με όλα τα συνεπακόλουθα».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
Εκπαιδευτικός, Καλό Χωριό Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου