Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Όχι στο Euro 2012: καμιά συμμετοχή και καμιά υποστήριξη


Η κυβέρνηση της Ουκρανίας, προκειμένου να κάνει καλή εντύπωση στους φιλοξενούμενούς της ενόψει του Euro 2012 το ερχόμενο καλοκαίρι, αποφάσισε να λύσει το ζήτημα των αδέσποτων στη χώρα (οι αρχές επικαλούνται τη "δικαιολογία" ότι αυτά θα δαγκώνουν τους τουρίστες) με μαζικές δολοφονίες. Χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί τους τελευταίους μήνες και κείτονται νεκρά και νεκροζώντανα στους δρόμους των πόλεων μέχρι να τα μαζέψουν οι σκουπιδιάρηδες. Άλλα φυλακίζονται και οδηγούνται σε κινητά κρεματόρια, όπου καίγονται σε θερμοκρασίες 900 βαθμών κελσίου. Σύμφωνα με έρευνες, από τους δρόμους των μεγάλων ουκρανικών πόλεων έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο πεντάμηνο το 90% των αδέσποτων.

Θέλουμε να δηλώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στο έγκλημα που γίνεται στο όνομα του Euro 2012 και καλούμε σε μαζικό μποϋκοτάρισμα με κάθε μέσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου