Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


Το Κομματόσκυλο είναι υβριδική ράτσα καθαρόαιμου λαμπραντόρ σε συνδυασμό με ημίαιμο κομματικό στέλεχος.
Οφείλει την ονομασία του στο γεγονός πως στις προτάσεις του αρέσκεται να χρησιμοποιεί ποικίλα σημεία στίξης, με προεξάρχον το κόμμα.
Με αυτή την άποψη συνάδει και το γεγονός ότι τα κομματικά στελέχη χρησιμοποιούν από τη φύ…ση τους πολλά κόμματα στον ξύλινο λόγο τους, αλλά δε βάζουν ποτέ τους τελεία.
Η ετυμολογία της ονομασίας «κομματόσκυλο» προέρχεται, κατά άλλη άποψη, από τα συνθετικά «κόμης» + «σκύλος», καθώς ως πρώτο κομματόσκυλο εμφανίζεται ο Κόμης Δρακουμέλ.
Αξίζει να αναφερθεί πως το δεύτερο συνθετικό προέκυψε επειδή θεωρούν ότι απευθύνονται σε αγέλη σκύλων.

Προέλευση
Τα κομματόσκυλα φαίνεται σύμφωνα με ιστορικές πηγές εγκρίτων δημοσιογράφων να καλλιεργούνταν για πρώτη φορά σε πειραματικά θερμοκήπια του κομματικού σωλήνα, με τη μίξη καιροσκοπόλης, αυνανόλης, παρλαπιπόλης και ανεγκεφαλόλης.


Δεύτερη και λιγότερο τεκμηριωμένη άποψη υποστηρίζει πως απλά ένα στερημένο κοινωνικά στέλεχος βίασε πιτμπουλ και γεννήθηκε το πρώτο κομματόσκυλο, το οποίο με τη σειρά του συνουσιάστηκε με τη μανούλα του και γέννησαν πολλούς πολλούς απογόνους.

Πού βρίσκονται τα Κομματόσκυλα
Συνήθως είναι ξάπλα και μυρικάζουν μπαγιάτικες μαρξιστικές θέσεις, αρωματισμένες με συνθετική εσάνς ελευθερίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πολλά κομματόσκυλα δύνανται να ανευρεθούν και στις τάξεις των συνδικαλιστών, δηλαδή φιλόπτωχων ανθρώπων που έχουν ως αρχή να μην εργαστούν ποτέ, για αυτό και αυτοαποκαλούνται «αντιρρησίες εργατικής συνείδησης».
Οι περισσότεροι έχουν από μικροί πέσει από τον κομματικό σωλήνα στη χύτρα με τη μαγική φασολάδα και τώρα δεν τους αφήνουν να φάνε άλλη, με αποτέλεσμα να γαυγίζουν συνεχώς μήπως και τους προσέξουν.
Είναι διαρκώς συνοφρυωμένοι, επειδή χαρακτηριστικό τους είναι η δυσκοιλιότητα, που προέρχεται συνήθως από πολυφαγία -αν και οι ίδιοι λένε πως είναι κατσούφηδες από την έγνοια για τα προβλήματα του εργαζόμενου – για αυτό και έχουν έντονη τάση στο λάδι (και το λάδωμα) μήπως και ξεπεράσουν το πρόβλημά τους. Κάτι που απεύχονται τα κόμματα λόγω οικολογικών (από το οίκος) ευαισθησιών, επειδή αναλογίζονται τη μπόχα που θα ξεχυθεί στο κοινωνικό περιβάλλον από ενδεχόμενη αφόδευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου