Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ένα χρόνο μετά τις Φοινικούδες, ο αράπης από την Συλίκου αφηνιασμένος μεθοδεύει τον εξισλαμισμό του Κύπρου μας.


Συμπληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2011 ένας χρόνος από την κορυφαία εκδήλωση του λαού μας κατά της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και του εξισλαμισμού του τόπου μας, την πορεία που οργάνωσε το ΚΕΑ και άλλες όμορες οργανώσεις στην παραλία των Φοινικούδων Λάρνακας και τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώραν μετά την απρόκλητη επίθεση σε βάρος των διαδηλωτών από τους παρακρατικούς της ΚΙΣΑ και τους μουσουλμάνους προστατευόμενούς τους.

Τα γεγονότα αυτά αποτέλεσαν τομή στην πολιτική ιστορία του τόπου μας καθ’ όσον κατέδειξαν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την υπονομευτική, για την κοινωνία, πολιτική του ΤούρκΑΚΕΛ και ανέδειξαν το συγκεκριμένο θέμα σε κυρίαρχο στοιχείο του δημόσιου πολιτικού λόγου.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια πρώτη νίκη για το λαό μας, έστω και δια μόνης της ανάδειξης του προβλήματος. Πλέον ουδείς δύναται να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί παριστάνοντας ότι δεν υπάρχει.


Ωστόσο η νίκη αυτή παραμένει εισέτι ανολοκλήρωτη. Η Κυβέρνηση του έκπτωτου πλέον Χριστόφια, προ της λαϊκής οργής, σε μια προσπάθεια εμπαιγμού του λαού πήρε μερικά μέτρα για το θεαθήναι, όπως ο διασκορπισμός αριθμού αιτητών ασύλου από τη Λάρνακα σε άλλες πόλεις της Κύπρου. Η κατάσταση συνεπώς ουδόλως αντιμετωπίσθηκε! Τουναντίον! Τώρα, αφ΄ ενός μεν, πέραν της Λάρνακας ο αλλογενής Υπουργός Εσωτερικών με στόχο να κλιμακώσει τον υπόγειο πόλεμο κατά του γηγενούς πληθυσμού επεξέτεινε με σπουδή τους περιχαρακωμένους θύλακες (γκέτο) των μουσουλμάνων σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, αφ΄ ετέρου δε στη Λάρνακα παρέμεινε μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών, ο οποίος συνεχώς ενισχύεται με νέες αφίξεις μέσω των αγγλικών βάσεων. Η προκλητικότητα των λαθρομεταναστών παραμένει αμείωτη προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της πρωτοπόρου μαθητιώσας νεολαίας, όπως έγινε πρόσφατα στο λύκειο Βεργίνας.

Παράλληλα, αυτό που ονομάζεται στην κοινωνιολογία χαμηλής έντασης εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτη έκταση στην Λάρνακα. Είναι συνεχείς οι καταγγελίες από ηλικιωμένα, κυρίως, άτομα για θρασείς επιθέσεις λαθρομεταναστών σε βάρος τους, ιδίως τις βραδινές ώρες.

Πέραν τούτου η προκλητικότητα των λαθρομεταναστών εκδηλώνεται δι΄ αναιδούς επίδειξης, σπατάλης και κραιπάλης με τα λεφτά των φορολογουμένων Κύπριων πολιτών. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου αιτητές ασύλου συνελήφθηκαν να επιδίδονται, με τον προϊόν του μόχθου του Κυπρίου, σε τυχερά παίγνια (τζόγο) σε ένα από τα πολυπληθή καζίνα, τα οποία με πόνο ψυχής παρακολουθούμε να ξεφυτρώνουν υπό την εγκληματική ανοχή της Κυβέρνησης σε κάθε συνοικία και σε κάθε γειτονιά. Τα καζίνα αυτά προς τέρψιν του κάθε Συλικιώτη, αναλαμβάνουν ρόλο προώθησης του εγκλήματος και τη διάρρηξη του όποιου κοινωνικού ιστού απέμεινε! Εξ άλλου ο καθένας από εμάς μπορεί να διαπιστώσει την πολυπολιτισμική ποιότητα της πελατείας των «ευαγών» αυτών ιδρυμάτων. Αυτοί οι δήθεν ταλαίπωροι άνθρωποι προκαλούν επιδιδόμενοι σε κραιπάλη εις βάρος της Κυπριακής οικονομίας, εμπαίζουν τον τίμιο συμπατριώτη μας αφού ως λήπτες του βασιλικού επιδόματος εργάζονται κρυφά και στέλνουν στην ανεργία τον οικογενειάρχη ενώ τα βράδια ασελγούν εις βάρος της τιμής του και εγκληματούν εις βάρος του βιος του. Ταυτόχρονα οργανώνονται σε θύλακες για την τελική επέλαση ευθύς μόλις οι Τούρκοι τους δώσουν το σύνθημα.

Ο ανεκδιήγητος Υπουργός, ο εν πολλαίς παρανομίες και μειοδοσίες περιπεσών, με χαρακτηριστικότερη την τελευταία συνηγορία του υπέρ των ταυτοτήτων που εκδίδουν οι κατοχικές αρχές, εξακολουθεί να απλώνει πέπλο προστασίας προς τους λαθρομετανάστες ξιφουλκώντας κατά γενναιοφρόνων βουλευτών, όπως ο Ζαχαρίας Κουλίας, οι οποίοι αναδεικνύουν στο κοινό τις εθνοκτόνες μεθοδεύσεις του.

Οργιάζουν οι φήμες, ότι προκειμένου να μην απομακρύνει από την Κύπρο ομογενείς του (Σύριους) αιτητές ασύλου, των οποίων το νόθο αίτημα απορρίπτεται, ο Υπουργός αυθαίρετα τους παραχωρεί δικαίωμα παραμονής υπό το καθεστώς της δήθεν ανθρωπιστικής προστασίας. Είναι απορίας άξιον ότι εμφανίζεται ασύδοτος και μη υπολογίζοντας οιοδήποτε πολιτικό κόστος ακόμη και τώρα που η Κυβέρνηση του έκπτωτου Χριστόφια και το τουρκόφιλο ΑΚΕΛ βρίσκονται στον ναδίρ της πολιτικής τους απήχησης. Αυτό δημιουργεί υπόνοιες περί εκτέλεσης διατεταγμένης υπηρεσίας ή περί παρακίνησης του από άκρα μειοδοσία.

Το Κίνημά μας από την αρχή αυτής της διακυβέρνησης, έχοντας επισημάνει τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε ο Κυπριακός Ελληνισμός από την αντεθνική δράση του συγκεκριμένου Υπουργού και των μισελλήνων ομοϊδεατών του, είχε ζητήσει πλειστάκις την παραίτηση του, πράγμα το οποίο πράττει μετ΄ επιτάσεως και σήμερα διότι αν ο Χριστόφιας είναι επικίνδυνος για τον τόπο μια φορά, άτομα σαν και τον συγκεκριμένο Υπουργό είναι επικίνδυνα στο πολλαπλάσιο.

Για τον λόγο αυτό τα κόμματα του κατεστημένου είναι πολλαπλώς υπόλογα στον Κυπριακό λαό διότι όχι μόνο δεν θέλησαν και δεν υποχρέωσαν τον Χριστόφια σε παραίτηση αλλά έχουν κατ΄ ουσία θέσει στο απυρόβλητο τον συγκεκριμένο θρασύτατο Υπουργό και παρά την αντιμεταναστευτική τους ρητορεία, προς άγρα ψήφων από τους χρήσιμους ηλίθιους, εις πείσμαν της λαϊκής βούλησης ψηφίζουν στη Βουλή τα βασιλικά επιδόματα των αιτητών ασύλων. Οι πολιτικάντηδες αυτοί εν κρυπτώ και εν παραβύστω ψηφίζουν δήθεν αντιρατσιστικές νομοθεσίες με στόχο την κατάπνιξη κάθε φωνής αντίστασης στην εκ των έσω άλωση της Πατρίδας μας από τον δούρειο ίππο, που λέγεται μετανάστευση.

Το Κίνημά μας καλεί τον λαό σε επαγρύπνηση διότι οι πολιτικοί στους οποίους εναπόθεσε το μέλλον των παιδιών του οι μισοί απ’ αυτούς αγκαλιά με τους Τούρκους μεθοδεύουν την εξαφάνισή τους και οι υπόλοιποι κλείνουν τα μάτια στη ζοφερή αυτή πραγματικότητα. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο λαός μας! Οι υδρογονάθρακες που ανακαλύφθηκαν στα σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας θα μετατραπούν σε κατάρα αφού θα χρησιμοποιηθούν προς υλοποίηση των σκοτεινών σχεδίων των εχθρών του Κυπριακού Ελληνισμού, όπως το σχεδίασε με τους πάτρωνές της και αφελώς το αποκάλυψε σε ανύποπτο χρόνο η ανόητη «αρμόδια» Υπουργός, η οποία θεωρεί καύχημά της ότι κατάφερε να φωτογραφηθεί δίπλα από τον Τούρκο πρωθυπουργό !

6 Νοεμβρίου 2011




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου