Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί εναντίον του Ιράν


Η αφηνιασμένη προπαγάνδα των γερμανικών ΜΜΕ εναντίον του Ιραν δείχνει, ότι σύντομα θα πρέπει να αναμένεται μια επίθεσή του απο το Ισραήλ και τα τσιράκια του Ηγεμόνα. Παρα το ότι, ό Meir Dragan, μέχρι τον Ιανουάριο επικεφαλής της Mossad, προειδοποιεί για τις συνέπειες μιας ισραηλινής επίθεσης εναντίον του Ιράν

του Εμμανουήλ Σαρίδη

Η προπαγάνδα εκθειάζει την Γερμανία σαν ενα απο τα πιό ελεύθερα και δημοκρατικά καθεστώτα του πλανήτη. Μια ματιά στον τηλεοπτικό σταθμο Deutsche Welle αρκει, για να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι, ότι η Γερμανία εμφανίζεται με τα γιορτινά της, μια χώρα του ονείρου, όπου ρέει μέλι και γάλα, τα βουνά της είναι πάντα κατασπράσινα και διάσπαρτα με σπιτάκια βαυαρικού τύπου και οι πολεις και τα χωριά της μοιάζουν σαν νάναι βγαλμένα απο ένα εικονογραφημένο περιοδικό. Ότι οι Γερμανοί είναι ένας έξυπνος λαός, οι πολιτικοί της χώρας το πρώτυπο του Δημοκράτη και οι Γερμανίδες οι πιό ώμορφες γυναίκες του κόσμου, χειραφετημένες και ελεύθερες στις σχέσεις τους με τους άνδρες (κάτι που κάνει τον καθε σεξουαλικά πειναλέονται του τρίτου κόσμου να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στην χώρα των ονείρων του, αψηφώντας βουνά και άγριες θάλασσες).

Πως όμως συμβιβάζονται όλα αυτά, το δημοκρατικό κράτος δικαίου, η ευημερούσα Γερμανία και η χειραφετημένη κοινωνία της με την καταδίωξη ετεροφρόνων, φερ' ειπείν αυτών που δεν συμβιβάζονται με τους ειδικούς νόμους που ψηφίσθηκαν απο το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας και προβλέπουν φυλάκιση μέχρι δώδεκα ετών σε αρνητές του λεγόμενου Ολοκαυτώματος; Πώς δηλαδή συμβιβάζεται η ελευθερία και η δημοκρατία με το άβατο του Ολοκαυτώματος ή του Ισραήλ, όπου ακόμη και να προφέρεις αυτές τις λέξεις έχεις να αντιμετωπίσεις αμέσως τα βλοσυρά βλέμματα των Γερμανών; Πώς συμβιβάζεται η ευημερία με τους περίπου 30.000 άστεγους στο Βερολίνο, που επειδή δεν έχουν που την κεφαλήν κλείνε κοιμώνται κάτω απο γέφυρες και μέσα σε πάρκα και ερείπια ή ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για κάτι φαγώσιμο; Και πώς συμβιβάζονται όλα αυτά με την ρατσιστική ειδησεογραφία των ΜΜΕ, που ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες έχουν επιδοθεί σε μια έξαλλη δυσφήμιση του Ιραν και του Αχμαντινετζάντ, που κατηγορούνται σαν πολεμοκάπηλοι, και των Ιρανών, που διαπομπεύονται σαν καθυστερημένοι και βάρβαροι Ανατολίτες, αιχμάλωτοι των Αγιατολάδων;

 
Ας παραμείνουμε στο τελευταίο. Εδώ και μέρες η δήθεν σοβαρή εφημερίδα μας, το „Der Tagesspiegel“, έχει ξεκινήσει μια έξαλλη δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον του Ιράν. Το καθεστώς κατηγορείται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (η αγαπημένη κατηγορία των Δυτικών εναντίον κρατών και ηγεμόνων, που ακόμη δεν προσκύνησαν), οι μουλάδες γιατί με την σαρία τους προτρέπουν σε πετροβόλημα αμαρτωλών γυναικών, και όλα αυτά διανθισμένα με ρατσιστικά σκίτσα, που παριστάνουν τον Αχμαντινετζάντ και τους μουλάδες σαν πορωμένους βλάκες και συγχρόνως σαν μελλοντικούς δολοφόνους, γιατί το πυρηνικό τους πρόγραμμα μας απειλεί όλους!! κ.α.π. Είναι να απορεί κανείς, πως οι χιλιάδες μορφωμένοι Γερμανοί του Βερολίνου δέχονται μια τέτοια πνευματική βρώμα, δεν αγανακτούν γι’ αυτά τα πανάθλια δημοσιογραφικά σκουπίδια, που προκαλούν τον κοινό νού και την κοινή λογική. Και όμως έτσι είναι. Σαν δημοσιογράφος γνωρίζω, ότι γράμματα αναγνωστών που θέτουν υπο αμφισβήτιση το καθεστώς, δεν δημοσιεύονται και τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας σκαλώνουν στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας ή του τηλεοπτικού σταθμού και δεν προωθούνται. Και όταν γίνονται κάποιες διαδηλώσεις, αυτές είναι οργανωμένες απο τα φιλοκυβερνητικά συνδικάτα, έχουν αναγγελθεί απο βδομάδες στην αστυνομία, οι δε διαμαρτυρόμενοι φοράνε τα κόκκινα καπέλλα και σφυρίζουν τις σφυρίχτρες που τους έδωσαν τα συνδικάτα και συνοδεύονται πάντα, δεξιά και αριστερά, απο τον διπλάσιο αριθμό αστυνομικών.

Αυτή είναι σήμερα η κοινή γνώμη στην Γερμανία της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Δεν εκφραζεται ή ίδια, αλλά αφήνει τα ΜΜΕ να την εκφράζουν. Τα οποία φροντίζουν για την σιωπή του κόσμου, όταν πρόκειται για θέματα εσωτερικής πολιτικής, ή τον υποκινούν να γαυγίζει σαν μαντρόσκυλο (Ελλάδα της κρίσης, Ρωσία του Πούτιν, Κίνα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.λπ.). Τώρα τα ΜΜΕ γαυγίζουν εναντίον του Ιραν, το οποίο απειλούν απο χρόνια με πόλεμο, τώρα όμως φαίνεται, ότι η αφηνιασμένη ηγεσία του Ισραήλ και ο Ηγεμόνας αποφάσισαν να καταφέρουν το μεγάλο χτύπημα. Τό επόμενο. Γιατί δεν πέρασαν μέρες, από τότε που ή Λιβύη ισοπεδώθηκε και ο Γκαντάφι δολοφονήθηκε απο έναν αφηνιασμένο όχλο, Συρία υποσκάπτεται ακόμη συστηματικά για ακολουθήσει την τύχη της Λιβύης και τα τύμπανα του πολέμου άρχισαν να χτυπούν εναντίον του Ιράν, απειλητικότερα απο ποτέ. Με τα ΜΜΕ να πανικοβάλλουν τον κόσμο, γεμίζοντας τον με ψέμματα για το δήθεν πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, το οποίο, όπως λένε σε ολους τους τόνους της μουσικής κλίμακος, βρίσκεται ένα βήμα πριν απο την κατασκευή της ατομικής του βόμβας.

Σας μίλησα για την αηδιαστική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση της δήθεν σοβαρης "Der Tagespiegel". Όμως και το δεύτερο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, το ZDF, δεν πάει καθόλου πίσω, το κανάλι που έχει σαν Logo το "mit dem Zweiten sieht man besser" («με το δεύτερο (μάτι) βλέπει κανείς καλυτερα»). Που εγώ του έδωσα την σωστή εξήγηση, "με το δεύτερο μάτι, βλέπει κανείς μόνο τα μισά" ή αυτά που συμφέρουν στον σταθμό! Την περασμένη Τρίτη το ZDF έδειξε μάλιστα και ένα γράφημα με το Ιράν να επιτίθεται εναντίον του Ισραήλ και ο ανταποκριτής του στο Τελ Αβιβ, Christian Sievers, επανέλαβε τα ψέμματά του, ότι ο Αχμαντινετζάντ απείλησε σε έναν δημόσιο λόγο του, ότι θα καταστρέψει το Ισραήλ. Αυτό, όπως είναι γνωστό, δεν είναι σωστό, γιατί απεδείχθει ότι οφείλεται σε μια παραποιημένη μετάφραση, όμως ο Sievers το επαναλαμβάνει συνεχώς. Γιατί όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνέχεια, όσο και λάθος να είναι, τυπώνεται στο μυαλό του τηλεθεατή, μια και δεν διαψεύδεται επισήμως.

Έχουμε μετά και την έκθεση της International Atomic Energy Agency (IAEA) που εδρεύει στην Βιένη, με δήθεν νέα στοιχεία, που αποδεικτνύουν, ότι το Ιράν εργάζεται στην κατασκευή μιας πυρηνικής βόμβας. Στην πραγματικότητα όμως δεν πρόκειται για τίποτε το καινούργιο, το αντίθετο, οι ισχυρισμοί βασίζονται σε κάποια αμφιλεγόμενα στοιχεία ενός πληροφοριοδότη της CIA, τα οποία, όπως διαπίστωσαν ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, είναι πλαστογραφημένα. Και γενικά η χορογραφία στα ΜΜΕ είναι ακριβώς η ίδια με το θέατρο που παίζαν για τα μέσα μαζικής καταστροφής που διέθετε ο Σαντάμ Χουσεΐν: Δεν ανακαλύφθηκε βέβαια τίποτε, δικαιολόγησαν όμως την επίθεση εναντίον του Ιρακ.

Ο Αχμαντινετζάντ αρνείται κατηγορηματικά, ότι το Ιράν κατασκευάζει μια ατομική βόμβα και τονίζει την ειρηνική χρήση της πυρηνικής ενέργειας απο την χώρα του. "Δεν χρειαζόμαστε μια πυρηνική βόμβα", είπε. Όμως η Δύση αξιώνει απο το Ιραν τα ίδια, όπως και απο τον Σαντάμ Χουσεϊν, δηλαδή να αποδείξει κάτι, που δεν μπορεί να αποδείξει: Πως να αποδείξει ότι έχει μια τομική βόμβα, όταν δεν την έχει; Αρκεί όμως ο ισχυρισμός, ότι το Ιράν θα μπορούσε ενδεχομένως να κατασκευάσει μια ατομική βόμβα, άρα υπάρχει ένας λόγος για μια προληπτική επίθεση. Κάτι που δεν ισχύει για χώρες όπως η Ελβετία, η Αυστρία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο ή το Λιχτενστάιν, ακόμη και ένας απλός πολίτης μπορεί θεωρητικά να κατασκευάσει μια ατομική βόμβα, γιατί τα σχέδια για την κατασκευη της υπάρχουν για όλους, στο Internet.

Αυτό δε που μας αποκρύπτουν επιμελώς τα συστημικά ΜΜΕ είναι, ότι το Ισραήλ έχει απο το 1960 ένα πυρηνικό οπλοστάσιο με περίπου 300 πυρηνικές βόμβες και τώρα και ατομικά υποβρύχια, που του τα δώρισε η Γερμανία. Η μόνη απειλή για τους γείτονες αλλά και τους Δυτικοευρωπαίους. Επίσης, ότι το Ιραν έχει επιτρέψει επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεών του απο τους επιθεωρητές του IAEA, ενώ το Ισραήλ αρνείται κάτι τέτοιο, όπως και το να υπογράψει την Συνθήκη για την μη Διάδοση των Πυρηνικών. Μια μεγάλη υποκρισία των ΜΜΕ, τα οποία μιλάνε συνεχώς για μια υποθετική απειλή, δεν κάνουν όμως τον παραμικρό λόγο για την συγκερκιμένη απειλή που προέρχεται απο το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ.

Ποιόν απειλεί το Ιράν; Επετέθηκε το Ιράν τα τελευταία 70 χρόνια εναντίον κάποιου κράτους; Όχι. Οι μόνοι που απειλούν την περιοχή, αυτοί που επιτίθενται στην μια χώρα μετα την άλλη, τις καταστρέφουν και δολοφονούν εκατομμύρια πολιτών, είναι η δήθεν φιλειρηνική Δύση και το Ισραήλ. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του κόσμου και η μόνη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη.

Ο περισσότερος κόσμος δεν αμφιβάλλει πλέον, ότι διοικούμαστε από ψυχοπαθείς δολοφόνους, με συνεργούς τους τα ΜΜΕ. Όλα όσα μας λένε, είναι ένα γιγαντιαίο ψέμα. Η ωραία δυτική δημοκρατία με τα εκατομμύρια των ανέργων και των εξαθλιωμένων είναι μια φάτα μοργκάνα, οι ώμορφοι και οι πλούσιοι βρίσκονται στην φαντασία των κινηματογραφικών παραγωγών της υποκουλτούρας. Και αυτό που θέλουν τώρα αυτοί οι ίδιοι με την έξαλλη προπαγάνδα τους δεν είναι μια αθώα αψιμαχία. Μια επίθεση στο Ιράν μπορεί να εξελειχθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με τρομερές συνέπειες. Και αυτοί οι παράφρονες είναι έτοιμοι να το κάνουν.

Ο Meir Dragan, που μέχρι τον Ιανουάριο ήταν επικεφαλής της Mossad, της υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού του Ισραήλ, προειδοποιεί εδώ και μήνες δημόσια για τις συνέπειες μιας ισραηλινής επίθεσης εναντίον του Ιράν. Προσπαθεί, όπως λέει, να αποτρέψει την καταστροφή. Οι προειδοποιήσεις του όμως έχουν εξοργίσει αφάνταστα την κυβέρνηση του Βενιαμίν Νετανιάχου. Ο Dragan έχει πει επανειλημμένα, ότι μια επίθεση θα είχε τρομερές συνέπειες για το Ισραήλ, θα ήταν μια καταστροφή. Ο Dragan σκέφτεται βέβαια μόνο το Ισραήλ, αλλά τι θα γίνει με τον άμαχο πληθυσμό του Ιράν; Ή τις συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο; Όσοι συνηγορούν σε μια επίθεση είναι ψυχοπαθείς και θα έπρεπε να σταλούν στο δικαστήριο με την κατηγορία προετοιμασίας ενός επιθετικού πολέμου.

Σημείωση:
Στο τελευταίο τρίτο τμήμα χρησιμοποιήθηκαν και υλικά απο το http://alles-schallundrauch.blogspot.com/

--------------------------------------------------------------------------------
Rubrik: Geopolitik/Γεωπολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου