Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οικοδομώντας τα δικά μας μέσα έκφρασης: εκδήλωση στις 4 Δεκεμβρίου




Αυτόνομοι σύντροφοι από τη Θεσσαλία διοργανώνουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ημερίδα με κεντρικό θεματικό τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναδείξουμε τα δικά μας μέσα έκφρασης και ενημέρωσης. Στις προγραμματισμένες ομιλίες θα συμμετάσχει η εκδοτική ομάδα του περιοδικού "Έρημη Χώρα" (με αφορμή και την κυκλοφορία του 4ου τεύχους του περιοδικού), συναγωνιστές από το Antistasi.info και το Ράδιο Αντίσταση, η ομάδα του Αυτόνομου Ραδιοφώνου καθώς και άλλοι σύντροφοι από τον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό να στηριχτεί μια εκδήλωση που στόχο θα έχει την συμμετοχή και εν τέλει την κινητοποίησή μας στην δημιουργία δομών όσον αφορά την ενημέρωση των συμπατριωτών μας, στην οικοδόμηση μιας δυνατής φωνής απέναντι στην παρακμή και την επιλεκτική ενημέρωση των ΜΜΕ του συστήματος.

Για περισσότερα σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνείτε προς το παρόν με το email: 15centralgr@hotmail.gr. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου