Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πτώχευση ή Βιολογικός Αφανισμός ;

Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης , του κοινού νομίσματος και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν. Φυσικά , απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία , ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής .

Άρα λοιπόν τι θέλουν ; Τι επιδιώκουν ;

Θέλουν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας με αλυσίδες και πραγματική σκλαβιά ; Θέλουν πλέον δικαίωμα στο σώμα μας και τις ψυχές μας ; Ήδη , οι κομισάριοι της Νέας Τάξης στα Ελληνικά ΜΜΕ το είπαν και πέρασε απαρατήρητο .

Κάθε μωρό που γεννιέται , χρωστάει στην Ελλάδα 30.000 Ευρώ είχαν πει προσπαθώντας να περιγράψουν το χρέος της χώρας .  Κανείς δεν απόρησε , κανείς δεν αντέδρασε και αρκετοί ανεγκέφαλοι άρχισαν να το αναπαράγουν και στις μεταξύ τους κουβέντες αισθανόμενοι περήφανοι κιόλας για το «εύστοχο» επιχείρημα .

Ο πραγματικός κίνδυνος όμως για την Ελλάδα ΔΕΝ είναι η οικονομική χρεωκοπία και οικονομική υποδούλωση που η Νέα Τάξη πάει να επιβάλλει .

Εξάλλου , η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει και στο παρελθόν και παρόλο αυτά , όχι μόνο επέζησε αλλά επεκτάθηκε κιόλας με νικηφόρους πολέμους .  Η σύγχρονη Ελλάδα και οι ανυποψίαστοι Έλληνες διατρέχουν άλλο κίνδυνο όσο προσπαθούν να δουν πως θα βγάλουν το μήνα με τις πενιχρές τους αποδοχές.

Ο κίνδυνος αυτός δεν είναι άλλος απο το βιολογικό αφανισμό . Η υπογεννητικότητα είναι η πραγματική απειλή .Το γεγονός ότι οι νέοι Έλληνες δεν παντρεύονται και δεν τεκνοποιούν , συναρτήσει της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της υπερ-γεννητικότητας των νέων «πολύχρωμων» Ελλήνων , φαίνεται ότι είναι το καλλίτερο όπλο μαζικής καταστροφής που εξαπολύθηκε εναντίον μας .


Πώς όμως έγινε αυτό ; Είναι πολύ απλό όπως όλα τα πράγματα στη ζωή . Η λαθρομετανάστευση υποστηρίχθηκε με αφανή τρόπο απο τα κόμματα κυβερνήσεων και με φανερό τρόπο απο τα κόμματα της Αριστεράς και της Προόδου . Εν όλίγοις , όλοι θέλανε φθηνά εργατικά χέρια και αυτο αποτέλεσε τη φάκα για την Ελλάδα .

Ακολούθησαν εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εξομάλυναν τις διαδικασίες «ενσωμάτωσης» , την καταπολέμηση των αντιδράσεων και φυσικά το δικό τους οικονομικό όφελος καθώς και των «προδοτών» που τις επάνδρωσαν


Αυτό όμως απο μόνο του δεν έφτανε . Έπρεπε να γίνει και κάτι άλλο που θα καθιέρωνε την ελευθεριότητα των ηθών και τους μικτούς γάμους ώς «ηθικά» και trendy στο μυαλό των νέων ανθρώπων . Το έργο αυτό ανέλαβαν τα νεανικά περιοδικά μόδας και lifestyle που απευθύνονταν σε αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία καθώς και η τηλεόραση. Οι επικεφαλής αυτών των περιοδικών και των ΜΜΕ προώθησαν συστηματικά και με υψηλή στρατηγική τα δήθεν δικαιώματα των «ομοφυλοφύλων» που θίγονται , τα δικαιώματα των μειονοτήτων και προχώρησαν σιγά σιγά με το γνωστό ύπουλο τρόπο τους σε δημοσιεύματα που μόνο διάβρωση προκαλούσαν στην νεολαία .

Το σχέδιο ήταν πολύ απλό . Αγοράζει κάποιος το περιοδικό προκειμένου να θαυμάσει ένα γυμνό μοντέλο που ποζάρει στο εξώφυλλο και έρχεται σε επαφή με δημοσιεύματα διεστραμένων εγκεφάλων σχετικά με τις «εμπειρίες» που πρέπει να αποκτά κανείς στη ζωή, ότι πριν απορρίψει κάποιος την ομοφυλοφυλία πρέπει να τη δοκιμάσει , ότι είναι in να μπαίνει κάποιος στο τάδε κλάμπ που έχει face control και να απολαμβάνει το ποτό του στη παραλιακή , ότι πρέπει οι γυναίκες να έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες και γυναίκες . Προωθήθηκε συστηματικά ένα μοντέλο ζωής εγωκεντρικό , πανηδονιστικό , αμφισεξουαλικό που σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση και το τρόπο που χτίζεται μια καριέρα σήμερα , ώθησε χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στην εργένικη ζωή μακριά απο την οικογένεια και την τεκνοποίηση .

Επιπλέον , τους οδήγησε στην αδράνεια και στην πλήρη ανικανότητα να σκεφτούν κάτι προς το κοινό καλό , πλην του προσωπικού τους συμφέροντος . Διαμορφώθηκεμια γενιά απο χιλιάδες Έλληνες νέους – μπούληδες – φλούφληδες με μόνη τους έννοια να βρίζουν το σύστημα και τους θεσμούς του , οι οποίοι δεν δίσταζαν να δοκιμάσουν τα πάντα στο σέξ και χιλιάδες Ελληνίδες μπεμπέκες 35 ετών στο ράφι με μοναδικά κριτίρια την πολυτελή ζωή που πρέπει να αποκτήσουν με κάθε τρόπο , την ματαιοδοξία τους και την αποτυχία τους να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

Την ίδια στιγμή , οι κάθε λογής μετανάστες έστηναν τις οικογένειές τους στην καμμένη Ελληνική γή , παντρεύονταν σε μικρή ηλικία κοπέλες έτοιμες και γαλουχημένες απο το σπίτι τους να κάνουν σωστές οικογένειες , κοντά στην παράδοση και τα έθιμα των πατρίδων τους. Αντίθετα οι Έλληνες οδηγούνταν στα δικαστήρια για διαζύγια, και σε ταξίδια στη Μύκονο για την μεγάλη ζωή με τα μεγάλα όργια και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους . Όσο εμείς οι Έλληνες παρακολουθούσαμε Big Brother και Next Top Model , οι αλλοδαποί έκαναν οικογένειες , διείσδυσαν στην Ελληνική οικονομία και το Δημόσιο , απέκτησαν μέλη αιρετά στην πολιτική και στο χώρο της αυτοδιοίκησης και σιγά σιγά άρχισαν να αποκτούν υπόσταση σε μια Ελλάδα που γερνάει . Η αλήθεια των αριθμών είναι αδυσώπητη . Η Ελλάδα σταδιακά συρρικνώνεται και αντιθέτως οι μειονότητες αυξάνονται .


Ξαφνικά η ρήση του Κίσινγκερ αποκτά άλλη μορφή και απο μια γραφική δήλωση , μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα. Ο αφανισμός της Ελλάδας και των Ελλήνων αποτελεί σταθερή και μόνιμη επιδίωξη συγκεκριμένων σκοτεινών κύκλων που τώρα πλέον δεν μπαίνουν ούτε καν στο κόπο να κρύψουν το σχέδιό τους .

Επειδή κάποιος θα μπορούσε να απορήσει γιατί μας έχουν βάλει στο στόχαστρο , η απάντηση και πάλι είναι απλή . Οι Έλληνες είναι ένας λαός με ιστορία , παραδόσεις , ήθη και χαρίσματα . Χάρη στην Ελλάδα υπάρχει ο πολιτισμός , το θέατρο , οι επιστήμες , τα πολιτεύματα , η μουσική , η τέχνη του πολέμου .

Όλα αυτά είναι «δώρα» που αν χαθούν οι άνθρωποι θα γίνουν πρωτόγονοι , βάρβαροι και σκλάβοι , πράγμα που αποτελεί και επιδίωξη εκείνων που οραματίζονται τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου