Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ρε πάλι με τις "συμπτώσεις"... Το άστρο του Δαυιδ σε περίοπτη θέση της Σιωνιστικής Τριημερούς Επιτροπής


(Φώτο)Η Μεγάλη Σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής. Μπορείτε να δείτε το γράψιμο στην κορυφή “Ordo Seclorum Noster” (η σειρά μας στο πέρασμα των αιώνων), που μοιάζει πολύ με το “Novus Ordo Seclorum» βρέθηκαν σε δολάρια ΗΠΑ. Εκτός από αυτή την “σύμπτωση” μπορούμε να δούμε πολλά άλλα σύμβολα απόκρυφη ήδη περιγραφεί σε άλλες θέσεις, όπως τα αστέρια του ΔΑΥΙΔ στο βάθος, μαζί με εκείνη που κατέχει ο δράκος.

1) Τριμερής επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής ( link )
2) Ορισμός της Wikipedia ( link )

Η Τριμερής Επιτροπή είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός, που... ιδρύθηκε για την προώθηση στενότερης συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.

Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1973 με πρωτοβουλία του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων …

Η John Birch Society πιστεύει ότι ο σκοπός της Τριμερούς Επιτροπής είναι να καθιερώσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Πριν από την ανάλυση αυτής της οργάνωσης, ας ρίξουμε μια ματιά στην εντυπωσιακή αποδοχή από τον ιδρυτή της, τον David Rockefeller, στα απομνημονεύματά του:


Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος ενός μυστικού κλίκας εργασίας εις βάρος των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, που δείχνουν προς εμένα και την οικογένειά μου ως «διεθνιστές» και κατηγορώντας μας για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι το τίμημα , στέκομαι ένοχοι, και είμαι περήφανος. ( 1 , 2 )

Ορισμένες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις Συχνές Ερωτήσεις σελίδα ufficale της Τριμερούς Επιτροπής έρχονται σε σύγκρουση με τα προαναφερθέντα το γεγονός δηλώνοντας ότι δεν θέλουν να συστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα τέχνασμα δεν είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση, μάλιστα, παραδέχθηκε στην ίδια σελίδα για να εργαστούν για μια «παγκόσμιο πλαίσιο». Νομίζω ότι αυτή είναι παραπλανητική. Αν είναι αλήθεια ότι δεν είναι ενήμεροι για τις προτάσεις να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, διαλύοντας την κυριαρχία των επιμέρους κρατών, στην πραγματικότητα κάνουν (και ομολογώ), φιλοδοξώντας σε μια διαδικασία ενοποίησης των κυβερνήσεων του κόσμου και όλων των τομέων της.

Η δοκιμή επιβεβαιώνει ότι τα πάντα είναι σε μια ομιλία του Gordon Smith κατά τη συνεδρίαση της Τριμερούς Επιτροπής, το 2001, ανέφερε η ιστοσελίδα σε αυτή τη σελίδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . Smith υποστηρίζει επίσης την ιδέα ότι τεχνικά δεν επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά μια νέα τάξη πραγμάτων:

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή όλων, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα οφέλη της παγκοσμιοποίησης, καθώς και καλύτερη διακυβέρνηση, το οποίο οι οικονομολόγοι αποκαλούν δημόσια αγαθά (αέρας, νερό, γη κλπ. ..) και το «κακά», που άπτονται περισσότερων του ενός αριθμό των ιδρυμάτων ….
Σε μια σχετική σημείωση, ενοχλητικό, πολλά μέλη από τα γραφεία της Τριμερούς Επιτροπής κατέχουν ισχυρές θέσεις στην αμερικανική πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης, την εκπαίδευση και την οικονομία. Δείτε: LIST .

Τα μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και της Τριμερούς Επιτροπής κυριαρχούν καίριες θέσεις στην αμερικανική κυβέρνηση, το στρατό, τη βιομηχανία, τα μέσα ενημέρωσης, τους θεσμούς, και στην εκπαίδευση. Ακολουθεί μια μερική λίστα των ΚΠΑ μελών που ασκούν καθήκοντα και τις θέσεις της επιρροής που έχει στη διάθεσή τους σε società.Ci είναι μόνο 325 μέλη της Τριμερούς Επιτροπής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου