Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ωμοφαγία : Η φυσική διατροφή του ανθρώπου.

«Κυρία , εσύ από πού παίρνεις τις πρωτεΐνες;»

Οι εθνικιστές είναι τα υγιέστερα κύτταρα του Έθνους και της Φυλής μας. Για αυτό ,το θέμα της υγείας, της όξυνσης της νόησης και της πνευματικής διαύγειας δεν μπορεί να αγνοηθεί από τους εθνικιστές σε καμιά περίπτωση. Οι «εθνικιστές» που θεωρούν ότι το κάπνισμα και το πιοτό μπορεί να είναι μέρος της ζωής του εθνικιστή , καλύτερα να μην χάνουν τον χρόνο τους διαβάζοντας παρακάτω.  

Όταν η επίσημη αποδεκτή και από την πλειονότητα των εθνικιστών «επιστήμη» αναφέρεται στην διατροφή των ζώων , κάνει την ( ολόσωστη !!! ) διαπίστωση ότι σε όλα τα είδη ζώων ταιριάζει  ο δικός του τρόπος διατροφής. Δηλ. ότι η Φύση προνόησε για κάθε είδος ζώου την δική του τροφή, την τροφή που του ταιριάζει απόλυτα.

Όμως για αυτήν την «επιστήμη» εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση μόνο ενός ζώου. Όταν αναφέρετε στη διατροφή του ανθρώπου επιμένει ότι αυτός είναι δήθεν «παμφάγος».  Όχι μόνο αυτό, αλλά για κάποιον λόγο θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό ο άνθρωπος να επεξεργάζεται  την τροφή του στη φωτιά και μετά να καταναλώνει .  Ας τα αφήσουμε αυτά στην συνείδηση των «επιστημόνων» ....

Ας παραδεχθούμε για ένα λεπτό ότι ο άνθρωπος από την φύση του είναι και σαρκοφάγος. Όποιος αποδέχεται αυτήν την παραδοχή ας δοκιμάσει να φάει έστω μια φορά αυτό ή αυτό όπως είναι καθώς το μαγειρεμένο, μερικός σαπισμένο και επεξεργασμένο προϊόν που ονομάζεται «κρέας» δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τις εικόνες , είναι τελείως διαφορετική ουσία.  Το ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε καμιά περίπτωση σαρκοβόρο ζώο.

Ο άνθρωπος στην ελεύθερη φύση εκτός από στρείδια δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει κανένα άλλο ζώο για να τραφεί . Ούτε σαγόνια έχει, ούτε κατάλληλα νύχια , ούτε είναι τόσο γρήγορος και δυνατός.


Δείτε για μια στιγμή αυτές τις εικόνες ......














Θα θέλατε να κατασπαράξετε με τα νύχια και με τα δόντια σας το κατσικάκι και το λαγό η θα θέλατε να γευτείτε τα φρούτα ;  Εδώ μιλάει η φύση σας……


Τύποι διατροφής

Ας δούμε τους τύπους διατροφής που επικρατούν στις μέρες μας. Είναι μια ενδεικτική κατανομή με βάση την σημασία για την εξέλιξη του ανθρώπου.

1.      «Παμφαγία».  Ο πιο εκφυλισμένος τύπος ανθρώπινης διατροφής ο οποίος επιτρέπει ουσιαστικά τη βρώση όλων των οργανικών ουσιών-τροφών με όλα τα είδη συνδυασμών μεταξύ τους. Οι συνέπειες αυτού του τύπου διατροφής είναι καταστροφή όλων των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού. Προκαλεί πολύ χαμηλό προσδόκιμο χρόνο ζωής. Παρά το γεγονός ότι κάποτε στην ιστορία η «Παμφαγία» βοήθησε πολλές φυλές ανθρώπων να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες την φύσης και της ζωής ,  είναι ξεπερασμένη . Από άποψη της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους βρίσκεται στην χαμηλότερη βαθμίδα της κλίμακας. Αυτά που χαρακτηρίζουν τους παμφάγους είναι : όλο και αυξανόμενη γκάμα αρρωστιών, τάσεις για ουσίες (φάρμακα, αλκοόλ, τσιγάρα , ναρκωτικά),  ατομικιστική αντίληψη των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων, υλιστική στάση ζωής,  σεξουαλικές ανωμαλίες,  πολύ χαμηλή έως μηδενική κατανόηση του μεταφυσικού κόσμου.   

2.      «Μερική Παμφαγία». Αυτός ο τύπος δεν διαφέρει και πολύ από τον πιο πάνω, αλλά υπονοεί κάποια τάξη στον τομέα της διατροφής. Εδώ ανήκουν αυτοί που κάνουν τις λεγόμενες δίαιτες (περιορισμό σε είδους σάρκας ζώων/ψαριών και στον συνδυασμό των τροφών). Οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτό το είδος της διατροφής ή αποδέχονται την ανάγκη της φροντίδας της υγείας τους, ή το κάνουν λόγο θρησκευτικών δογμάτων και παραδόσεων. Ωστόσο το πραγματικό αποτέλεσμα στην διατήρηση της υγείας και της συμπεριφοράς στην κοινωνία δεν διαφέρει και πολύ από τον άνθρωπο του προηγούμενου κλίμακα.   Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει όλη η ιντελιγκέντσια, ο «μορφωμένος» σύστημικός άνθρωπος και η λεγόμενη «διανόηση».

3.      «Χορτοφαγία» και «Γαλακτοχορτοφαγία» :  Οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον τύπο διατροφής , δηλ. δεν καταναλώνουν σάρκες ζώων , χαρακτηρίζονται από σημαντική βελτίωση της υγείας και την ελάχιστη αύξηση της διάρκειας της ζωής. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της συμπόνιας, του ενδιαφέροντος για τους «διπλανούς».  Αποκηρύσσουν την βία έναντι των ζώων αλλά και έναντι ανθρώπων. Ο ψευτοαλτρουισμός και ο ψευτοουμανισμός είναι μερικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς αυτών των ανθρώπων.  

4.      «Ωμοφαγία» : Είδος διατροφής όπου αποκλείονται τα μαγειρεμένα στη θερμοκρασία και επεξεργασμένα προϊόντα.  Οι υποστηρικτές αυτού του είδους διατροφής έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους ανθρώπους: ουσιαστικά με αυτήν την διατροφή μπορεί να καταπολεμηθεί οποιαδήποτε αρρώστια . Μεγάλη αναζωογόνηση του οργανισμού,  αύξηση της δύναμης και της αντοχής, ομαλοποίηση του σωματικού βάρους, ολοκληρωτική ελευθερία από όλα τα χρόνια νοσήματα.  Επίσης παρατηρείτε προφανή βελτίωση της νοημοσύνης του ωμοφάγου,  σταθεροποίηση και εναρμόνιση της ψυχικής του κατάστασης. Σίγουρα η μετάβαση σε αυτό το είδος της τροφής παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

5.       «Φρουτοφαγία»: Είναι ένα είδος της «Ωμοφαγίας» με διαφορά ότι αποκλείει τη χρήση των σπόρων : δημητριακών, όσπριων και ξυρών καρπών. Λόγο αυτής της διαφοράς στον οργανισμός του Φρουτοφάγου δεν εισέρχονται σχεδόν καθόλου πρωτεΐνες  και για αυτό σταματάει εντελώς το φαινόμενο της σήψης στα έντερα . Αυτή η ριζική αλλαγή μεταβάλλει σημαντικά το μεταβολισμό του σώματος και επιτρέπει την δημιουργία μοναδικής βιολογικής μικροχλωρίδας στα έντερα.  Τα προϊόντα της ζωής της οποίας , αργότερα με το χρόνο, γίνονται πηγή σημαντικής τροφής του Φρουτοφάγου. Αυτή η σημαντική διαφορά από την «Ωμοφαγία» επιτρέπει να καταταγεί η «Φρουτοφαγία» ως μια ξεχωριστή κατηγορία, ως την υψηλότερη στη ιεραρχία των τύπων διατροφής. Τα αποτελέσματα τα οποία παίρνει ο άνθρωπος από αυτόν τον τρόπο ζωής είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Πρώτα απ’ όλα είναι η μοναδική υγεία, υψηλότερο επίπεδο ενέργειας, υπερευαίσθητη αντίληψη πραγμάτων και πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη. Είναι προφανές ότι αυτό το είδος της διατροφής κρύβει μέσα του το πιο σημαντικό για έναν άνθρωπο  –  την όξυνση της νόησης, την δυνατότητα εξερεύνησης του μεταφυσικού κόσμου και την αιώνια νεότητα και δύναμη.   



ΩΜΟΦΑΓΙΑ

Ελάτε ας σκεφτούμε κάτι. Κρατάτε στα χέρια σας δύο αμυγδαλόψιχα. Το ένα είναι ωμό και το άλλο τηγανισμένο. Αν φυτέψετε και τα δύο στο χώμα τι θα συμβεί; Μετά από μερικές εβδομάδες ο ψητός σπόρος θα σαπίσει εκεί όπου τον φυτέψατε. Τη άνοιξη όταν λιώσουν τα χιόνια στα βουνά και το νερό θρέψει τη Γη , μέσα στον δεύτερο σπόρο θα αναπτυχθούν δυνάμεις οι οποίες θα γεννήσουν μια νέα αμυγδαλιά η οποία με τη σειρά της θα φέρει χιλιάδες καρύδια. Όπως βλέπετε η διαφορά μεταξύ των ωμών και καβουρδισμένων αμυγδάλων είναι η ζωή και ο θάνατος. Στη μια υπάρχουν ένζυμα , στην άλλη όχι. Το ένα δίνει ζωή , το άλλο όχι. Αν πάτε και τα δύο αυτά αμύγδαλα στον ψευτοεπιστήμονα και του πείτε να σας κάνει ανάλυση, δεν θα βρεθεί καμιά χημική διαφορά μεταξύ τους: ίδια ποσότητα ασβεστίου, νατρίου κλπ. Αλλά το ένα είναι πλούσιο σε ένζυμα και δίνει ζωή , το άλλο όχι.


1.      Η δική μου ιστορία.
Πάντοτε από παιδί διάβαζα πολλά, με ενδιέφερε πάντοτε το θέμα της πνευματικής ανάπτυξης του ανθρώπου. Αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι , αυτά τα κορυφαία πλάσματα της φύσης, κάνουν μια τόσο ανίερη και γκρίζα ζωή. Με την έννοια της αντίληψης του κόσμου, της πληρότητας των αντιλήψεων και της ποιότητας της ζωής γενικότερα. Επίσης δεν ήταν σαφές γιατί οι ασθένειες θερίζουν τους ανθρώπους από την νεαρή ηλικία, γιατί από 35-40 πολλοί ζουν με φάρμακα και στα 50 σχεδόν όλοι επισκέπτονται τους γιατρούς 2-3 φορές το μήνα.

Όλες αυτές οι σκέψεις άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά όταν σε ηλικία 29 ετών άρχισε να πονά ο σπόνδυλος μου. Οι πόνοι εμφανίζονταν κάθε νύχτα 3-4 εις ώρες πριν το ξημέρωμα και υποχωρούσαν μόνο όταν σηκωνόμουν και περπατούσα. Για δύο χρόνια οι διάφοροι τσαρλατάνοι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «γιατροί» μου έγραφαν φάρμακα, μου πρότειναν εγχειρήσεις, μου έκαναν διάφορα μασάζ κλπ.

Μετά από έντονη απογοήτευση άρχισα να ψάχνω για «εναλλακτικές μεθόδους». 

Τα βιβλία άρχισαν να έρχονται σαν χιονοστιβάδα:
RichardSchulze

Arnold Ehret  με το κλασσικό του βιβλίο MUCUSLESS DIET HEALING SYSTEM. A SCIENTIFIC METHOD OF EATING YOUR WAY TO HEALTH.”    

Douglas Graham ( προσοχή , αυτό το μικρό το βιβλίο  "80/10/10"  αλλάζει συνειδήσεις και τα πιστεύω!!! Ο Douglas Graham είναι αθλητής υπερμαραθωνοδρόμος από τους καλύτερους στον κόσμο. Διαβάστε το βιβλίο του αγγλικά εδώ)

Τα πάντα άρχισαν να έρχονται πλέον στη θέση τους. Το χαοτικό μωσαϊκό στο μυαλό μου σχηματίστηκε γρήγορα σε μια σαφή και απλή εικόνα ( όπως το κάθε ιδιοφυές πράγμα).
Η πρώτη αίσθηση από την άμεση και χωρίς καμιά εξαίρεση ωμοφαγία ήταν… τίποτα το αξιοσημείωτο. Δηλ. δεν είχα όλα εκείνα που περιγράφουν οι διάφοροι στα μπλόγκ: ζαλάδες, ναυτίες, ιδρώτας κλπ. Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι η μεγάλη απώλεια βάρους. Από 78kg μέσα σε 7 μήνες το βάρος μου έφθασε στα 55 kg: απώλεια 23kg. Μετά από διάστημα περίπου 6 μηνών αυξήθηκε στα 61kg: μετά από καθαρισμό και αποτοξίνωση ο οργανισμός αρχίζει να συνθέτει καινούρια υγιή κύτταρα.


2.      Τι αλλάζει στη ζωή
Εξαφανίζονται για πάντα οι μύξες και τα κρυολογήματα.
Το πρώτο καιρό ο ιδρώτας μυρίζει πολλά έντονα λόγο τοξινών που αποβάλλονται, αλλά μετά από κανένα χρόνο το σώμα γίνεται σαν του μικρού παιδιού, δεν μυρίζει καθόλου. Ουσιαστικά παύει να υπάρχει ιδρώτας.

Θα ξεχάσεις: τι είναι αλκοόλ, τι είναι τσιγάρο, τι είναι οδοντόκρεμα, τι είναι μαγειρική με τα όλα τα «καλά» της : τηγανιτά, βραστά, καπνιστά κλπ, τι είναι συνθετικά αναψυκτικά και κολόνιες, προβλήματα με τα δόντια, ρυτίδες, σπυράκια, πιτυρίδα, υπερβολικό βάρος, κυτταρίτιδα, χοληστερόλη, απώλεια μαλλιών, αϋπνίες, εφιάλτες, τσιμπήματα κουνουπιών, σχεδόν όλες οι ασθένειες: καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά, όλες οι αλλεργίες, απώλεια μνήμης, θα ξεχάσετε τον δρόμο προς το νοσοκομείο και το φαρμακείο, θα πετάξετε τις συσκευές κουζίνας, το αλάτι, τη ζάχαρη, τα πιπέρια κλπ, θα πάψετε να έχετε ανάγκη από καφετέριες , από εστιατόρια, fast-food και διάφορα μαγαζιά, θα ξεχάσετε για την ύπαρξη της τηλεόρασης και των ΜΜΕ κλπ.κλπ.

Αλλάζοντας κανείς την διατροφή του στην φυσική για το είδος του ανθρώπου , δηλ. στην χορτοωμοφαγία, δίνει στον οργανισμό του απεριόριστες δυνατότητες αυτοανάκαμψης. Οι γυναίκες μπορούν να μην χρησιμοποιούν πλέον τα προϊόντα της «κοσμετολογίας» (την φυσική ομορφιά δεν θα υπάρχει λόγος να κρύβουν). Το ανοσοποιητικό σύστημα θα γίνει τόσο ισχυρό που θα προστατεύει σχεδόν από οποιαδήποτε μόλυνση. Τα καρκινικά κύτταρα θα πεθάνουν εντελώς. Δεν θα απειλεί κανέναν η υπογονιμότητα. Οι ορμόνες θα σταθεροποιηθούν, η ψυχολογική κατάσταση θα γίνει πολύ καλύτερη. Η αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης θα αυξηθούν πολλαπλά. Η όραση και η ακοή θα αποκατασταθούν και θα ενισχυθούν. Δεν θα πιστεύετε τι μπορεί να κάνει ο οργανισμός σας. Θα αντέχετε έντονες φυσικές καταπονήσεις αν και μπορεί να μην έχετε αναπτυγμένη σωματική διάπλαση.

Θα ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος μπορεί εύκολα μα ζήσει χωρίς τροφή για ένα μήνα. Ναι, η νηστεία θα είναι πλέον μέρος της ζωής σας γιατί η ενέργεια θα σας κατατρώγει. Θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την πραγματική διατροφή του ανθρώπου και για τα φυσικά προϊόντα. Τι είδος φυτά είναι, πότε φυτρώνουν και μεγαλώνουν, τι είναι βρώσιμο και τι δεν είναι. Θα μάθετε να μην αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα γατί είναι κατεψυγμένα και νεκρά και θα προτιμήσετε αναγκαστικά τα τοπικά.
Συνέχεις θα σας τραβάει στον καθαρό αέρα, στη φύση, στο χωριό. Θα θέλετε να κάνετε περπάτημα και ποδήλατο αντί τις θορυβώδη βόλτες με το αυτοκίνητο. Θα καταλάβετε την βλαβερότητα των σαπουνιών και των σαμπουάν….

Θα αλλάξετε αναγκαστικά την παρέα σας που την είχατε για να «διασκεδάζετε» και να «περνάτε καλά» πίνοντας καφέ και αλκοόλ και τρώγοντας αηδίες.

Θα αλλάξει από μόνο του ο κοινωνικός σας κύκλος. Θα έχετε νέο κοινωνικό κύκλο με λογικούς και προηγμένους ανθρώπους. Αν είστε άθεος είναι πιθανόν να ξυπνήσει μέσα σας η Πίστη, η Γνώση ή η επιθυμία να τα βρείτε. Αν είστε θρήσκος οι γνώσεις σας θα πάνε πέρα από τις θρησκείες. Θα είναι σαν να ξαναγεννηθήκατε. Θα αρχίσετε να αναπτύσσεστε πνευματικά. Διαφορετικά δεν μπορεί να είναι. Θα σταματήσει η αιώνια κούρσα σας για υλικά αγαθά.

Απλά δεν πρέπει να φοβόμαστε και να συγχύζουμε την θρησκεία, την αίρεση, τον μυστικισμό, τον φανατισμό με την Πνευματικότητα.

Θα θελήσετε να πετάξετε όλα τα δερμάτινα ρούχα που τυχόν έχετε. Θα προτιμάτε πάντα φυτικά φυσικά υλικά. Θα θελήσετε να εκτίθεστε όλο και πιο συχνά στην Ήλιο. Θα νιώσετε ότι ο Ήλιος σας δίνει μια ισχυρή ώθηση της ενέργειας και σθένους.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που θα συμβεί μαζί σας είναι ότι θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας. Η συνείδησή σας. Θα μπορέσετε να δείτε με τα μάτια σας το δόλιο Σύστημα το οποίο δημιουργήθηκε (άθελα ή ήθελα δεν έχει σημασία) , θα βιώσετε την πραγματική Δύναμη και την Λογική της Μητέρας Φύσης. Θα πάψετε να εξαρτάστε από την κοινωνία και την κοινή γνώμη. Θα ξυπνήσουν κρυμμένα ταλέντα και δυνατότητες. Η μνήμη σας θα γίνει καθαρή και δυνατή.

Θα καταλάβετε τι σημαίνει Ζωή  και θα πάψετε να ξοδεύετε το χρόνο σας άδικα για υλικά αγαθά και «απολαύσεις». Θα ανακαλύψετε το «δικό σας» νόημα ζωής. Οι απαντήσεις σε πολλά θέματα θα έρχονται στο μυαλό σας μόνοι τους. Με τον καιρό θα αλλάξει ο τρόπος που μιλάτε και σκέπτεστε, θα εξαφανιστεί η αρρωστημένη σεξουαλική έλξη και λαγνεία, οι διάφορες ψυχολογικές διαταραχές και εξαρτίσεις.

Και όλα αυτά είναι το φυσικό θαύμα της ζωής. Δεν χρειάζεται να τρέχουμε στους λεγόμενους «γιατρούς» με τα χάπια τους οι οποίες μας δηλητηριάζουν σιγά σιγά και στο τέλος μας δολοφονούν. Η Φύση όλα τα κάνει μόνη της. Ξέρει τον τρόπο. Μόνο πρέπει να μάθουμε να παρακολουθούμε, να ακούμε και να νιώθουμε το σώμα μας.
Μερικοί χρησιμοποιούν την ζωντανή τροφή μόνο για να γιατρευτούν από κάποια αρρώστια , αλλά για σας αυτό μπορεί να είναι μέρος της ζωής σας. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλετε όχι μόνο στην βελτίωση της υγείας και του πνεύματος σας, αλλά κυρίως στους απογόνους σας, δηλ. τη φυλή μας.


3.      Ήπνος
Σε πολλούς θα μειωθεί η ανάγκη για 8 ώρες ύπνου, αν και αυτό εξαρτάται από την καθημερινή φυσική δραστηριότητα και την ψυχολογική κατάσταση : ο οργανισμός δεν καταναλώνει πλέον τεράστιες ποσότητες ενέργειας για την πέψη και την αποβολή τοξινών και υπολειμμάτων από την νεκρή τροφή και για αυτό μπορεί να παρατηρηθεί μείωση ανάγκης σε ύπνο.


4.      Σωματική δραστηριότητα.
Τις πρώτες 2-5 μήνες το βάρος του νέου ωμοφάγου θα μειωθεί δραματικά: τα αποθηκευμένα συσσωρευμένα υγρά που συγκρατούν τις τοξίνες θα φύγουν άμεσα, το λίπος θα εξαφανιστεί, τα άρρωστα κύτταρα του οργανισμού θα αποβάλλονται τάχιστα. Στους όλους ανεξαιρέτως τους αρχάριους θα συνιστούσα να αρχίσουν τρέξιμο. Δεν έχει σημασία η απόδοση, αλλά η συχνότητα . Δύο φορές την ημέρα από 15 λεπτά είναι καλά για την αρχή. Για αυτούς που έχουν πολλά παραπανίσια κιλά θα ήταν πολύ καλό να κάνουν ασκήσεις για απόκτηση μυϊκής δύναμης καθώς στην ωμοφαγία το λίπος εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε μυϊκή μάζα.

Εγώ, αμέσως μετά τη μετάβαση, μαζί με το βάρος (ήμουν σαν ζωντανός σκελετός, μερικοί γνωστοί δεν με αναγνώριζαν) άρχισε να μειώνετε και η δύναμη των μυών. Αν και αεροβικού τύπου ασκήσεις έκανα ανέκαθεν (περπάτημα και λύγο τρέξιμο), αλλά για βάρη δεν μπορούσα να ονειρεύομαι σε καμιά περίπτωση. Μετά από 9-10 μήνες όμως το σώμα μου σαν να παρακάλαγε να πάρω τα βαράκια στα χέρια μου. Σήμερα κάνω καθημερινό τρέξιμο 15km και έχω βάρος 62kg. Κάνω λίγα βαράκια.


5.      Ιατρική
Φυσικά μετά την μετάβαση στη ζωντανή τροφή θα ξεχάσετε για πάντα τους γιατρούς και τα ψέματα τους . Γιατί οι λεγόμενες «αρρώστιες» δεν είναι τίποτα άλλο από τον αποβολή των τοξινών και των δηλητηρίων οι οποίες με την πρώτη μπουκιά του νεκρής τροφής , τότε που ήμασταν ακόμα μωρά, άρχισαν να συσσωρεύονται στον οργανισμό μας. Και οι γιατροί πολεμούν με κάθε τρόπο αυτές τις τοξίνες να τις κρύψουν όσο βαθιά μπορούν. Το πιο χαρακτηριστικό και απλό παράδειγμα για να καταλάβει κανείς τα ψέματα των ιατρών είναι να τους ρωτήσει : τι είναι η μύξα, τι είναι αυτό που το γεννάει, που είναι αποθηκευμένη και εφόσον σχετίζετε με το «κρυολόγημα» γιατί πολλοί παθαίνουν και το καλοκαίρι». Ρωτήστε τους και παρατηρήστε την έκφραση του προσώπου και την απάντηση τους….


Γεν.Ελ.

17 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ κατατοπιστικό το άρθρο. Το σώμα δίνει πάντα την πληροφορία για το τι τροφή θέλει. Το ίδιο και οι πράξεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφέρον, θα δω πως πάνε τα πράγματα και θα προσπαθήσω να περάσω στην ωμοφαγία σταδιακά για ένα δοκιμαστικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει μ@λ@κια συννεφο..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ τα Γουρούνια, Βόδια και Πρόβατα Έτοιμα για Σφαγή (ΓΒΠΕΣ) να πάνε να βοσκίσουν κουτόχορτο σε άλλες ιστοσελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε πρώτη φάση θα δοκιμάσω το εφικτό, το να προσθέσω απλά στη διατροφή μου σημαντικές ποσότητες ομωφαγίας + φρουτοφαγίας, περιορίζοντας παράλληλα κυρίως το κόκκινο κρέας και κοτόπουλο στο ελάχιστο (όχι το ψάρι)...επίσης πίνοντας φυσικούς χυμούς θα εκμηδενίσω σχεδόν τη χρήση άλλων χυμών με ζάχαρι, και αναψυκτικών...
    Τηγανιτά δεν τρώω ούτως η άλλως σχεδόν ποτέ, και νομίζω αυτό γενικά θα είναι μια σημαντική διαφορά για τη υγεία μου, και δε νομίζω να χρειάζεται να νιώθω τύψεις αν καταφέρω πχ μία μόνο φορά -και ίσως και πιό αραιά- το μήνα να ψήνω μπριζολίδια και λουκάνικα για την οικογένεια και τους φίλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό το άρθρο. Είμαι πολύ αδύνατη απο τη φύση μου αλλά επειδή θα ήθελα πολύ να να το προχωρήσω με τη διατροφή (έχω σταματήσει το κρέας (μονο..)εδώ και ένα χρόνο) φοβάμαι πως θα αδυνατίσω παρα πολύ. ειμαι 1.75 και 54 κιλα. θα μπορουσα να συνεχίσω σταδιακά κοβωντας επιπλέον τα γαλακτοκομικά σιγά σιγά για αλλο ενα χρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia osios Bhsarionas kala pas.Den einai gia sena auta kopela mou,gia ton Periandro einai!

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλό άρθρο, πρόχειρα γραμμένο και με αρκετά λάθη.
    Πρόκειται να χωρίσω την απάντηση στα πέντε γιατί είναι μεγάλη.
    Το θέμα είναι η φυσική ανθρώπινη διατροφή. Αναρωτιέμαι που κολλάνε οι εθνικιστές και κάθε είδους ιστές σε τέτοια άρθρα.
    Ας μπούμε λίγο βαθύτερα στο θέμα και ας καλύψουμε κάποια κενά που άφησε ο συνοδοιπόρος.
    Γ ια όσο διαρκεί αυτό το κείμενο προσποιηθείτε ότι δεν ξέρετε τίποτα. Αν σας φανούν λογικά όσα λέω τα κρατάτε, αλλιώς τα πετάτε.
    “Όταν η επίσημη αποδεκτή και από την πλειονότητα των εθνικιστών «επιστήμη» αναφέρεται στην διατροφή των ζώων , κάνει την ( ολόσωστη !!! ) διαπίστωση ότι σε όλα τα είδη ζώων ταιριάζει ο δικός του τρόπος διατροφής. Δηλ. ότι η Φύση προνόησε για κάθε είδος ζώου την δική του τροφή, την τροφή που του ταιριάζει απόλυτα.”
    Προφανώς εδώ ο συνοδοιπόρος θέλει να τονίσει ότι όλα τα ζώα που είναι όμοια στην ανατομικά και στην φυσιολογία, ζουν και ευημερούν τρώγοντας την ίδια τροφή π.χ. το άλογο, το γαϊδούρι, η γαζέλα, η ζέμπρα, η αγελάδα και ου το καθεξής είναι ζώα ίδια στη όψη άρα τρώνε την ίδια τροφή.
    Έχει και ο άνθρωπος κάποια ζώα με τα οποία ταιριάζει ανατομικά. Τα ζώα αυτά είναι οι μαϊμούδες, οι χιμπατζήδες, οι γορίλες, οι μπονόμπο και ου το καθεξής. Με τους μπονομπο έχουμε την πιο κοντινή συγγένεια μιας και το DNA μας ταιριάζει κατά 99,4%! Ο μπονόμπο έχει την ευφυΐα ενός οκτάχρονου παιδιού. Τρώει φρούτα, φύλλα και λίγους ξηρούς καρπούς. Οι εξυπνότεροι τρώνε περισσότερα φρούτα και οι λιγότερο έξυπνοι τρώνε περισσότερα φύλλα.
    Ο μπονόμπο κάνει sex τόσο συχνά όσο και ο άνθρωπος. https://www.youtube.com/watch?v=KagyO9zS_ro
    Άρα λοιπών θα έπρεπε να τρώμε κι εμείς ότι τρώνε τα ξαδέρφια μας.
    Πρόσφατα η ιατρική κοινότητα άλλαξε τις 5 μερίδες σε φρούτα και λαχανικά, σε 7 ημερησίως. Αν προσθέσουμε στην διατροφή μας 7 μερίδες φρούτα και λαχανικά που μας κάνουν καλό, αφαιρούμε τροφές που μας κάνουν κακό.
    Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να τους αγνοούμε.
    “Ο άνθρωπος στην ελεύθερη φύση εκτός από στρείδια δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει κανένα άλλο ζώο για να τραφεί . Ούτε σαγόνια έχει, ούτε κατάλληλα νύχια , ούτε είναι τόσο γρήγορος και δυνατός.”
    Πολλοί μου λένε ότι εξελιχθήκαμε για να μπορούμε να φτιάχνουμε τα όπλα και να κυνηγάμε. Συμφωνώ με την εξέλιξη των ειδών. Εξελίχθηκε το πεπτικό μας σύστημα και η χημεία του σώματος μας; ΟΧΙ. Βλέπετε για να εξελιχθεί ένα είδος χρειάζονται το λιγότερο 50.000 χρόνια. Σαν είδος παίζουμε με την φωτιά και τρώμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τα τελευταία 10.000 χρόνια. Δεν γνωρίζεται ότι καταστρέφονται τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού όταν αυτό μαγειρεύεται; Η πρωτεΐνη παραμορφώνεται, το λίπος γίνεται καρκινογόνο και οι υδατάνθρακες καραμελώνουν. Όταν παραμορφώνεται η πρωτεΐνη δεν αναγνωρίζεται από το σώμα μας, σαν θρεπτικό συστατικό και το σώμα ξεκινά επίθεση με λευκά αιμοσφαίρια. Κάτι τέτοιο κάνει το σώμα ευάλωτο σε αυτοάνοσα νοσήματα.
    Δεν γνωρίζεται ότι πίτσες, σουβλάκια και χάμπουργκερ είναι ανθυγιεινά φαγητά; Πως θα γίνει λοιπών, θα συνεχίσουμε να πεθαίνουμε στα νοσοκομεία σαν δηλητηριασμένα ποντίκια ή θα αλλάξουμε την διατροφή μας; Βλέπετε δεν μπορούμε να παραβούμε τους νόμους της φύσης, μπορούμε μόνο να του αποδείξουμε.
    “Θα θέλατε να κατασπαράξετε με τα νύχια και με τα δόντια σας το κατσικάκι και το λαγό η θα θέλατε να γευτείτε τα φρούτα ; Εδώ μιλάει η φύση σας……”
    Κάντε το πείραμα του μωρού. Βάλτε στην κούνια ενός μωρού 6 – 8 μηνών, ένα κουνέλι και ένα μήλο. Αν φάει το κουνέλι και παίξει με το μήλο, ξεκινάω να τρώω κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα διάφορα είδη διατροφής δεν έχω να πω πολλά. Αν δεν γνωρίζεις τίποτα παραπάνω για την διατροφή και επαναπαύεσαι στα χέρια των διατροφολόγων λυπάμαι ειλικρινά.
    Αν κάνετε ότι κάνουν όλοι οι άλλοι, θα πάθετε ότι παθαίνουν όλοι οι άλλοι και αν σκέπτεστε ότι εμένα δεν θα μου τύχει, σκεφτείτε ξανά.
    Πριν 30 χρόνια ο καρκίνος ήταν η ασθένεια των γέρων, πλέων βλέπουμε μικρά παιδιά με καρκίνο και όχι μόνο. Όλες οι ασθένειες πλέων χτυπάνε νωρίτερα απ’ ότι παλιά.
    Θα μου πείτε, ο παππούς μου είναι 85, καπνίζει 1 πακέτο την ημέρα, τρώει κάθε μέρα κρέας και πίνει ένα ποτηράκι κρασί κάθε βράδυ.
    Οι παππούδες μας έζησαν φτωχικά. Οι περισσότεροι από εμάς τους ακούμε ακόμα και τώρα να διηγούνται ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια ή από τα χρόνια της κατοχής. Σαν παιδιά δεν ήξεραν τι θα πει σοκολάτα, τσίχλες, καραμέλες, πάστες και γενικά όλα αυτά τα επεξεργασμένα γλυκά και λιπαρά τρόφιμα που απολαμβάνουμε εμείς σχεδόν καθημερινά. Έτρωγαν φυσικά, βιολογικά, μη επεξεργασμένα προϊόντα, σπανίως έτρωγαν κρέας γιατί οι τιμές ήταν απαγορευτικές για την εποχή, δούλευαν σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ, το μόνο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούσαν ήταν στη σαλάτα τους με το σταγονόμετρο, έπιναν γάλα και έτρωγαν γαλακτοκομικά προϊόντα μερικές φορές το χρόνο όποτε τα ζωντανά είχαν μωρά και αυτό ήταν όλο. Οι παππούδες μας την έβγαζαν με όσπρια, λαχανικά, φρούτα, ψωμί και ελιές. Όλα τα άλλα που εμείς τρώμε καθημερινά τα έτρωγαν ελάχιστες φορές το μήνα ή ελάχιστες φορές το χρόνο.
    Και αν δεν σας πείθει αυτό το παράδειγμα υπάρχει και το παράδειγμα της Νορβηγίας. Το 1940, όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Νορβηγία μάζεψαν όλα τα ζώα από τις φάρμες για τα στρατεύματα τους. Τότε εξαφανίστηκαν ασθένειες όπως καρκίνος και καρδιοπάθειες. Όταν έφυγαν οι Γερμανοί και τα ζωικά προϊόντα ήταν διαθέσιμα προς κατανάλωση, οι ασθένειες αυτές πήραν πάλι τα πάνω τους (ντοκιμαντέρ Forks over Knifes, συνέντευξη του Dr. Caldwell Esselstyn).
    Σήμερα η κατανομή των θερμίδων για όσους ακολουθούν την δυτική διατροφή έχει ως εξής: 42% υδατάνθρακες, 16% πρωτεΐνη, 42% λίπος. Ήμουν κι εγώ πεισμένος ότι για να είναι το μυϊκό μου σύστημα σε καλή κατάσταση, να μην αρρωσταίνω, να αναρρώνω γρήγορα κλπ έπρεπε να τρώω κρέας γιατί είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Εδώ υπάρχει μία παρανόηση. Τα περισσότερα κρέατα περιέχουν περισσότερο λίπος απ’ ότι πρωτεΐνη. Το ίδιο ισχύει για τους ξηρούς καρπούς, τα ψάρια, τα αβγά, το γάλα και τα γαλακτοκομικά. Έτσι λοιπών για λόγους marketing βάπτισαν τα τρόφιμα αυτά πρωτεϊνούχα, έπεισαν τον κόσμο ότι χρειάζεται τόνους πρωτεΐνης και όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα τους. Το μόνο που καταφέρνουμε να προσθέτουμε στην διατροφή μας είναι λίπος.
    Ο Dr. Colin Campbell συγγραφέας του βιβλίου The China Study, αναφέρει ότι σε έρευνα που έκανε σε ποντίκια, τα έκθεσε στην καρκινογόνο ουσία διοξίνη. Έδωσε στους μισούς 20% καζεΐνη (είναι η πρωτεΐνη του γάλακτος) και στους άλλους μισούς 5%. Όσα ποντίκια λάμβαναν 20% πρωτεΐνη ανέπτυξαν καρκίνο στο συκώτι, ενώ αντίθετα όσοι λάμβαναν 5% πρωτεΐνη ήταν υγιείς. Στα ποντίκια που είχαν καρκίνο, μείωσε το ποσοστό πρωτεΐνης που λάμβαναν στο 5%, και ως δια μαγείας ο καρκίνος εξαφανίστηκε. Ο Dr. Colin Campbell πειραματίστηκε και με άλλα είδη πρωτεΐνης. Πήρε τα ίδια αποτελέσματα με όλες τις ζωικές πρωτεΐνες ( ανάπτυξη καρκίνου). Αντίθετα η φυτική πρωτεΐνη δεν είχε τα ίδια οδυνηρά αποτελέσματα. Τα ποντίκια που λάμβαναν 20%+ πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, παρόλο που είχαν εκτεθεί στην διοξίνη δεν ανέπτυξαν καρκίνο.
    Η πρωτεΐνη είναι για την ανάπτυξη των παιδιών. Το ανθρώπινο μητρικό γάλα περιέχει 6-8% πρωτεΐνη. Όσο μεγαλώνουμε, η ανάγκη για πρωτεΐνη πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “4. «Ωμοφαγία» : Είδος διατροφής όπου αποκλείονται τα μαγειρεμένα στη θερμοκρασία και επεξεργασμένα προϊόντα. Οι υποστηρικτές αυτού του είδους διατροφής έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους ανθρώπους: ουσιαστικά με αυτήν την διατροφή μπορεί να καταπολεμηθεί οποιαδήποτε αρρώστια . Μεγάλη αναζωογόνηση του οργανισμού, αύξηση της δύναμης και της αντοχής, ομαλοποίηση του σωματικού βάρους, ολοκληρωτική ελευθερία από όλα τα χρόνια νοσήματα. Επίσης παρατηρείτε προφανή βελτίωση της νοημοσύνης του ωμοφάγου, σταθεροποίηση και εναρμόνιση της ψυχικής του κατάστασης. Σίγουρα η μετάβαση σε αυτό το είδος της τροφής παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.”
    Εδώ νομίζω πως ο συνοδοιπόρος έχει παρανοήσει λίγο, μιας και οι ωμοφάγοι χρησιμοποιούν στην διατροφή τους αλάτι (το αλάτι αφυδατώνει το σώμα, 30γρ. σκοτώνουν άνθρωπο), ξύδι (το ξύδι αποτελείται από 19 μέρη νερό και ένα μέρος οξύ), λάδι (είναι ένα από τα πιο επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι 100% λίπος, στερείται νερού, έχει ελάχιστες βιταμίνες και μέταλλα), σκόρδο (είναι φυσικό αντιβιοτικό, δηλαδή κατά του βίου, σκοτώνει ότι βρει μπροστά του από τον οισοφάγο μέχρι το κώλων)κλπ. Φτιάχνουν τυριά από ξηρούς καρπούς και γενικά χρησιμοποιούν πολλούς ξηρούς καρπούς (55 – 80% λίπος). Οι ωμοφάγοι τρώνε 65-80% λίπος με όλα τα επακόλουθα. Όπως και να το δει κανείς το λίπος είναι λίπος άσχετα αν είναι ζωικό ή φυτικό. Τα αποτελέσματα είναι καρδιοπάθειες, διαβήτης, εγκεφαλικά επεισόδια, παχυσαρκία κλπ.
    Σύμφωνα με τους ειδικούς το λίπος στην διατροφή μας δεν θα έπρεπε να ξεπερνά το 15%, η επιτροπή Ολυμπιακών αγώνων προτείνει το 75% των θερμίδων μας να προέρχεται από υδατάνθρακες και μας μένει 10% για πρωτεΐνη.
    Τα ξαδέρφια μας τρώνε πάνω από το 80% των θερμίδων τους σε υδατάνθρακες κάτω από 10% των θερμίδων τους σε πρωτεΐνη και κάτω από 10% σε λίπος. Εκτός και αν ο συνοδοιπόρος αναφέρεται αποκλειστικά στους ωμοφάγους που καταναλώνουν λίγα λιπαρά (low far, raw, vegans).
    “5. «Φρουτοφαγία»: Είναι ένα είδος της «Ωμοφαγίας» με διαφορά ότι αποκλείει τη χρήση των σπόρων : δημητριακών, όσπριων και ξυρών καρπών. Λόγο αυτής της διαφοράς στον οργανισμός του Φρουτοφάγου δεν εισέρχονται σχεδόν καθόλου πρωτεΐνες και για αυτό σταματάει εντελώς το φαινόμενο της σήψης στα έντερα.”
    Είναι ακατόρθωτο ακόμα και για κάποιον που τρώει μόνο φρούτα να μην προσλαμβάνει καθόλου πρωτεΐνη ή λίπος. 100 γρ. μπανάνα περιέχουν 93% υδατάνθρακες 4% πρωτεΐνη και 3% λίπος. Άρα τρώγοντας κάποιος μόνο φρούτα παίζει πολύ κοντά σε αυτό το ποσοστό (93/4/3) και στερείται πολλών θρεπτικών συστατικών. Τα φρούτα είναι Νο1 σε βιταμίνες και Νο2 σε μέταλλα. Τα λαχανικά είναι Νο1 σε μέταλλα και Νο2 σε βιταμίνες. Αν δεν καταναλώνουμε το 2-5% των συνολικών μας θερμίδων σε πράσινα φυλλώδη λαχανικά στερούμαστε πολλά μέταλλα. Το ίδιο ισχύει όταν κάποιος αποφεύγει τους ξηρούς καρπούς.
    “Τη άνοιξη όταν λιώσουν τα χιόνια στα βουνά και το νερό θρέψει τη Γη , μέσα στον δεύτερο σπόρο θα αναπτυχθούν δυνάμεις οι οποίες θα γεννήσουν μια νέα αμυγδαλιά η οποία με τη σειρά της θα φέρει χιλιάδες καρύδια.”
    Καρύδια από την αμυγδαλιά;
    “Αν πάτε και τα δύο αυτά αμύγδαλα στον ψευτοεπιστήμονα και του πείτε να σας κάνει ανάλυση, δεν θα βρεθεί καμιά χημική διαφορά μεταξύ τους: ίδια ποσότητα ασβεστίου, νατρίου κλπ. Αλλά το ένα είναι πλούσιο σε ένζυμα και δίνει ζωή , το άλλο όχι.”
    Τα ένζυμα δεν αποτελούν από μόνα τους τον ακρογωνιαίο λίθο της διατροφής μας, μιας και κάθε θρεπτικό συστατικό που προσλαμβάνουμε (βιταμίνες, ένζυμα, κοένζυμα, φυτικά θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, φυτικές ίνες κλπ) συνεργάζεται με καμιά δεκαριά άλλα θρεπτικά συστατικά, μερικά από τα οποία δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Άρα λοιπόν τα θρεπτικά συστατικά που προσλαμβάνουμε πρέπει να είναι στην σωστή ποσότητα και στην σωστή αναλογία για να μην επιβαρύνουμε τα νεφρά και το συκώτι με παραπανήσια δουλειά. Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν ακριβώς της αναλογίες που ψάχνουμε σε όλα τα θρεπτικά συστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. “Όλες αυτές οι σκέψεις άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά όταν σε ηλικία 29 ετών άρχισε να πονά ο σπόνδυλος μου. Οι πόνοι εμφανίζονταν κάθε νύχτα 3-4 εις ώρες πριν το ξημέρωμα και υποχωρούσαν μόνο όταν σηκωνόμουν και περπατούσα. Για δύο χρόνια οι διάφοροι τσαρλατάνοι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «γιατροί» μου έγραφαν φάρμακα, μου πρότειναν εγχειρήσεις, μου έκαναν διάφορα μασάζ κλπ.”
    Η ωμοφαγία αποτελεί λύση σε πολλά προβλήματα υγείας αλλά αν σπάσεις το χέρι σου ή αν κοπείς στον “τσαρλατάνο” θα πας να σου βάλει γύψο και να σου κάνει ράμματα.
    “Ο Douglas Graham είναι αθλητής υπερμαραθωνοδρόμος από τους καλύτερους στον κόσμο.”
    O Dr. Douglas Graham είναι αθλητής εφόρου ζωής, υγιεινιστής, θεωρείται ο πατέρας του κινήματος της ωμοφαγίας, ήταν για 3 χρόνια πρόεδρος του Healthful Living International, είναι πάνω από 30 χρόνια ωμοφάγος, είναι προπονητής και ειδικός σε θέματα διατροφής. Πελάτες του είναι η ηθοποιός Demi Moore, το αστέρι του τένις Martina Navratilova, o παίχτης του ΝΒΑ Ronnie Grandison, o bodybuilder Kenneth G. Williams, η πρωταθλήτρια πάλης στην εθνική ομάδα Καναδά Ohenewa Akuffo και πολλοί άλλοι.
    Ultra marathon είναι ο Michael Arnstein ο γνωστός Fruitairian, ο οποίος ακολουθεί την ίδια διατροφή.
    “Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι η μεγάλη απώλεια βάρους. Από 78kg μέσα σε 7 μήνες το βάρος μου έφθασε στα 55 kg: απώλεια 23kg. Μετά από διάστημα περίπου 6 μηνών αυξήθηκε στα 61kg”
    Έχασες 9 κιλά σε νερό και άπεπτη τροφή, έχανες και 2 κιλά κάθε το μήνα σε λίπος * 7 μήνες =23 κιλά.
    Δεν γνωρίζω το ύψος σου και το φύλλο σου. Αν είσαι άντρας αύξησε τις θερμίδες σου για να πάρεις κανένα κιλό, αν είσαι γυναίκα είσαι μία χαρά.
    “Ουσιαστικά παύει να υπάρχει ιδρώτας.”
    Αν πάψει να υπάρχει ιδρώτας το σώμα δεν κάνει ομοιόσταση με αποτέλεσμα να ζεσταθούμε, να ανέβει η θερμοκρασία μας και να “κάψουμε φλάτζα”.
    “Θα ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος μπορεί εύκολα μα ζήσει χωρίς τροφή για ένα μήνα. Ναι, η νηστεία θα είναι πλέον μέρος της ζωής σας γιατί η ενέργεια θα σας κατατρώγει.”
    Δεν συνιστώ σε κανέναν να ξεκινήσει τόσο μακροχρόνιες αφαγίες χωρίς επίβλεψη από ειδικό, μπορεί εύκολα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
    “Θα μάθετε να μην αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα γατί είναι κατεψυγμένα και νεκρά και θα προτιμήσετε αναγκαστικά τα τοπικά.”
    Τα εισαγόμενα προϊόντα κόβονται πριν ωριμάσουν και ψήχονται, δεν καταψύχονται γιατί χαλάνε γρήγορα.
    “Σε πολλούς θα μειωθεί η ανάγκη για 8 ώρες ύπνου, αν και αυτό εξαρτάται από την καθημερινή φυσική δραστηριότητα και την ψυχολογική κατάσταση : ο οργανισμός δεν καταναλώνει πλέον τεράστιες ποσότητες ενέργειας για την πέψη και την αποβολή τοξινών και υπολειμμάτων από την νεκρή τροφή και για αυτό μπορεί να παρατηρηθεί μείωση ανάγκης σε ύπνο.”
    Πόσο ύπνο χρειάζεται ο καθένας μας; Αρκετό. Για να καταλάβετε πόσο ύπνο χρειάζεστε εσείς, ξεκινήστε να κοιμάστε μέχρι να ξυπνήσετε από μόνος σας, χωρίς ξυπνητήρι και γενικά χωρίς παρεμβάσεις. Κανονίστε το στο ρεπό σας ή το Σαββατοκύριακο. Ο ύπνος είναι όπως το κατούρημα. Δεν μπορείς να παράκατουρήσεις, όπως δεν μπορείς να παρακοιμηθείς.
    Υπάρχουν 32 πτυχές για να είναι κάποιος υγιείς, μία από αυτές είναι και ο ύπνος.
    Εσείς που διαβάζεται αυτές τις αράδες θα νομίζεται πως όλοι όσοι τρώνε φρούτα και λαχανικά μοιάζουν με τον Όσιο Ονούφριο. Αυτό δεν είναι απαραίτητο αν λαμβάνουμε τις κατάλληλες θερμίδες. Το ύψος μου είναι 177 cm, το βάρος μου 72 κιλά, έχω 7% λίπος στο σώμα μου καταναλώνω ημερησίως 3500 kcal και γυμνάζομαι περίπου 1 ώρα την ημέρα. Νομίζω ότι τα πάω καλά για κάποιον που τρώει φρούτα, λαχανικά και λίγους ξηρούς καρπούς.
    Για να πιάσω αυτές τις θερμίδες χρειάζομαι καθημερινά περίπου 4 κιλά φρούτα και περίπου 600 – 700 γρ. λαχανικά.
    Όχι δεν χρειάζομαι όλη μέρα για να φάω όλες αυτές τις ποσότητες, δόξα τον τρισμέγιστο ανακαλύψαμε το μπλέντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να αλλάξει από την παραδοσιακή διατροφή στην ωμοφαγία, ο απλούστερος τρόπος για να το κάνει είναι ο εξής: τρώμε ένα είδος φρούτου κάθε φορά που πεινάμε μέχρι να χορτάσουμε. Όσο είναι μέρα τρώμε φρούτα και το βράδυ λαχανικά, αυτό δεν είναι κανόνας. Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει τη μέρα του με σαλάτα. Απλά, πεπτικά είναι η καλύτερη σειρά. Φροντίζουμε πριν τα λαχανικά να καταναλώνουμε λίγα φρούτα για να μην έχουμε την επιθυμία μετά. Επίσης πρέπει να καταναλώνουμε το 2 – 5% των συνολικών μας θερμίδων σε πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Δεν μπερδεύουμε πολλά είδη φρούτων μεταξύ τους πχ το καρπούζι και το πεπόνι καλύτερα να τρώγονται μόνα τους, τα γλυκά φρούτα να μην μπερδεύονται με τα ξινά πχ μπανάνες με πορτοκάλια, συνοδεύονται και τα δύο (γλυκά και ξινά) με γλυκόξινα φρούτα όπως το μάνγκο πχ μάνγκο πορτοκάλι ή μπανάνα μάνγκο. Αν γυμνάζεστε φάτε αμέσως μετά τη γυμναστική. Αν θέλετε να μετράτε θερμίδες, ένα καλό εργαλείο είναι το Cron -O- Meter δωρεάν.
    Υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να προετοιμάσει κανείς το γεύμα του. Τα υλικά πρέπει να είναι: μη επεξεργασμένα, φρέσκα, ωμά, ώριμα, οργανικά φρούτα και λαχανικά. Το οργανικά είναι το μόνο που μπορούμε να παραβλέψουμε γιατί οι τιμές τον οργανικών – βιολογικών στην Ελλάδα είναι τις περισσότερες φορές απαγορευτικές. Παρόλα αυτά τα οργανικά θα πρέπει να είναι περισσότερα από τα συμβατικά. Αν έχετε αμφιβολίες για το συστατικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σκεφτείτε: μπορώ να κάνω ένα γεύμα με αυτό, θα το έδινα σε ένα μωρό;
    Σας προκαλεί άγχος το 4 κιλά φρούτα και το πώς θα καταφέρνετε να τα τρώτε;
    Μοιράστε τα ημερήσια γεύματα σε 4, 5 ή 6.
    Εγώ κάνω το εξής:
    Πρωινό: 1,5 κιλό μπανάνες με 5 – 6 χουρμάδες και λίγο νερό στο μπλέντερ
    Μεσημεριανό: 1,5 κιλό κεράσια
    Βραδινό: 1 κιλό μπανάνες με λίγο νερό στο μπλέντερ και ½ κιλό μαρούλι με λίγους ξηρούς καρπούς (5 - 10 γρ.)
    Σύνολο 3400 Ckal.
    Αν θέλετε να αυξήσετε τους λόγους για να το επιχειρήσετε, προτείνω να δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ όπως και το Forks over Knives.
    https://www.youtube.com/watch?v=ggHZLEnDo48
    Μπορούμε να σας δείξουμε την πηγή αλλά δεν μπορούμε να σας αναγκάσουμε να πιείτε το νερό. Σας προ(σ)καλώ να το δοκιμάσετε για 1 εβδομάδα, να δείτε πως πάει. Αν αγχώνεστε για το τι θα τρώτε, προτείνω να τρώτε όλη μέρα μπανάνες. Τρώτε όταν πεινάτε, μέχρι να χορτάσετε. Οι μπανάνες είναι οικονομικές και έχουν τις περισσότερες θερμίδες από κάθε άλλο φρούτο. Οπότε χρειάζεστε λίγες κάθε φορά. Για αρχή θα μπορείτε να τρώτε 6 – 9 (5 - 6 για τις γυναίκες και 8 - 9 για τους άνδρες), αλλά όσο περνά ο καιρός θα μπορείτε περισσότερες. Αν βαρεθείτε να τρώτε μόνο μπανάνες (που δεν το νομίζω) φάτε κι άλλα φρούτα. Οι μπανάνες πρέπει να είναι ώριμες, δηλαδή να έχουν σκούρο κίτρινο χρώμα και να έχουν πάνω τους καφέ πιτσιλιές. Είναι πιο εύκολο αν τις βάζετε στο μπλέντερ με λίγο νερό. Μετά το τέλος της εβδομάδας και αν μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα μπορείτε να συνεχίσετε προσθέτοντας στην διατροφή σας πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Οι άνδρες χρειάζονται περίπου 1 ½ μαρούλι την ημέρα και οι γυναίκες 1.
    Καλή επιτυχία!
    Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και να μη σας κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μου στείλεις κάποιο e-mail να επικοινωνήσω μαζί σου για κάποιες απορίες

      Διαγραφή
  12. Ειστε εντελώς κρούσματα!φατε καμιά βιταμίνη β12 μπας και σταματήσετε να βλέπετε σταυρούς και ελληνικές επαναστάσεις!
    Εθνικόφρονα ζωάδια, που θέτε κ ωμοφαγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία λόγια απο ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή