Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

CASUS BELLI!



Η πατρίδα μας έχει κυριολεκτικώς κατακλυστεί από εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών λαθροεισβολέων που μεταφέρονται καθημερινώς, κατά εκατοντάδες, μέσω Τουρκίας (τα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν πρακτικώς αφύλακτα) και εγκαθίστανται ανενόχλητοι στη γη των προγόνων μας. Αυτή η μαζική μετανάστευση τριτοκοσμικών συνεχίζεται επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες αδιαλείπτως και έχει ήδη αλλοιώσει θεαματικά την εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού της χώρας.

  • Στίφη παντοδαπών αθιγγάνων, που συρρέουν από όλες τις βαλκανικές χώρες, λεηλατούν ανεξέλεγκτα την Ελλάδα, απ’ άκρου εις άκρον, έχοντας κατοχυρώσει de facto ζώνες πλήρους ανομίας και καθιστώντας τους μαχαλάδες τους ορμητήρια εγκληματικότητας – άβατα για την (κατ’ ουσίαν αφοπλισμένη) “ελληνική” αστυνομία.

  • Ξεσαλωμένοι φανατικοί ισλαμισταί διοργανώνουν κάθε τόσο οργισμένες διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, απαιτώντας “δικαιώματα” που ξεκινούν από την ανέγερση τζαμιών και θα φθάσουν ίσως και στην απαίτηση για εφαρμογή της σαρία…

  • Μια, ανυπολογίστου τάξεως πληθυσμιακού μεγέθους, μάζα κωλοπαίδων, γαλουχημένων από το γενιτσαρικό-ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως, στοιχίζονται από εφηβικής ηλικίας στις ποικιλώνυμες συνιστώσες της σταθερά εθνοπροδοτικής αριστεράς, με τις διάφορες παραλλαγές και ρεύματά της (από αναρχικούς έως σταλινικούς – τροτσκιστών, μαοϊκών, κλπ, κλπ συμπεριλαμβανομένων) οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν σε πάρα πολλά επί μέρους σημεία απόψεων αλλά πάντοτε συμφωνούν σε ένα και μόνο σταθερό δόγμα: στο βαθύ υπαρξιακό μίσος τους για κάθε έννοια που συνδέεται με την ελληνική εθνική ταυτότητα και από την παράλληλη λαγνεία που νιώθουν προς κάθε παράγοντα ο οποίος οδηγεί στην εθνική εξαφάνιση, απότοκο του οποίου είναι και η ακατανόητη λατρεία όλων των αριστερών και αριστεριζόντων για τους πάσης προελεύσεως τριτοκοσμικούς λαθροεισβολείς, των οποίων την υποδοχή και υποστήριξη έχουν εργολαβικά αναλάβει και μάλιστα με περισσό ζήλο!

  • Ένας εσμός αναισχύντων προδοτών πολιτικάντηδων – εντολοδόχων της αόρατης παγκόσμιας εξουσίας του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου (ελέω της μαζικής τηλεπικοινωνιακής προπαγανδιστικής αποχαυνώσεως της εκλογομάζης, της οποίας την ψήφο έχουν την δυνατότητα να υφαρπάζουν με ασύστολα ψεύδη, κυνικούς εκβιασμούς και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, εκμεταλλευόμενοι την εγγενή της ηλιθιότητα και την απελπιστική της αμνησία) διαχειρίζεται μονοπωλιακώς την πολιτική εξουσία και οδηγεί ολοταχώς στον πλήρη πολιτικοοικονομικό εξανδραποδισμό της Ελλάδος.

  • Ένα συντριπτικό ποσοστό του οικτρά αλλοτριωμένου ελλαδικού λαού (ήτοι του αθλίου παρηκμασμένου πληθυσμού που συνεχίζει να ομιλεί μια παρεφθαρμένη και υποβαθμισμένη μορφή της ελληνικής γλώσσης και επιμένει να αυτοπροσδιορίζεται καταχρηστικώς ως «ελληνικός λαός») τείνει να απολέσει και τα τελευταία ψήγματα της παλαι ποτε ελληνικότητος, στα ήθη, τους τρόπους και τις μορφές: οι φυσιογνωμίες τους, οι συμπεριφορές τους, τα αισθητικά τους γούστα – ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ – προσιδιάζουν όλο και περισσότερο στα αντίστοιχα της Μέσης Ανατολής… Πρόκειται για τον άξιο χλευασμού τύπο του εξοριεντλισμένου νεογραικύλου-φραγκολεβαντίνου, τον τρισάθλιο τύπο που ως καρικατούρα παρουσίασε με παραστατικότητα ανατριχιαστικής ακριβείας η πρόσφατη εμετική πασχαλινή διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών με μακρά παράδοση στην κακογουστιά…

  • Κατόπιν όλων αυτών, ως πραγματική χαριστική βολή στο κεφάλι του ήδη ψυχορραγούντος ελληνικού έθνους, επίκειται εντός των ημερών η θεσμοθέτηση της ποινικοποιήσεως της «ξενοφοβίας και του ρατσισμού» δηλαδή, στην ουσία, η απαγόρευση πάσης εκφράσεως εθνικής διαμαρτυρίας, η περιστολή πάσης αποπείρας αντιστάσεως στις μεθοδεύσεις των προδοτών που απεργάζονται με απροκάλυπτο πια τρόπο τον πλήρη και οριστικό αφανισμό του ελληνικού έθνους.

  • Όποιος λοιπόν θα τολμά εφεξής να ορθώνει το ανάστημά του στα σχέδια των προδοτών, όποιος θα εκφράζει λόγο εθνικό, όποιος θα διαμαρτύρεται για το ξεπούλημα της χώρας, όποιος θα απαιτεί την ανακοπή της μαζικής εισβολής τριτοκοσμικών και την αναγκαιότητα της απελάσεώς τους, όποιος θα καταγγέλλει την αδράνεια του κράτους μπροστά στα εγκλήματα των γύφτων και των αλλοδαπών, όποιος θα επικαλείται την εθνική ταυτότητα, την εθνική ιστορία και την εθνική υπερηφάνεια, όποιος θα αναφέρεται στην δύναμη και την αξία του αίματος, της αριστείας και της κληρονομικότητος, όποιος θα μελετά με ελεύθερο και ανεξάρτητο τρόπο την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία και θα τολμά να αμφισβητεί την κρατούσα στρεβλή ιστοριογραφική εκδοχή των νικητών του β΄ παγκοσμίου πολέμου για τον χαρακτήρα εκείνης της ιδεολογικοπολιτικής και πολιτισμικής συγκρούσεως, όποιος θα αποκαλύπτει τα σιωνιστικά εγκλήματα και θα καταδεικνύει τις διαχρονικές μηχανορραφίες, απάτες και ψευδολογίες του «περιούσιου λαού», όποιος θα έχει το σθένος να ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, θα κινδυνεύει να υφίσταται διώξεις, φυλακίσεις (εξαετείς!) και εξοντωτικά πρόστιμα (20.000 € !), ήτοι οικονομική, κοινωνική και φυσική εξόντωση!
  • Πρόκειται λοιπόν για έναν νόμο – τερατούργημα που ακόμα και μια στυγνή δικτατορία θα δίσταζε να θεσπίσει, έναν νόμο ευθέως αντισυνταγματικό, και το κυριότερο, έναν νόμο απολύτως ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ. Η θέσπισή του μαρτυρεί βεβαίως τον προφανή πανικό του Συστήματος μπροστά στην διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη-αποτέλεσμα των δραματικών αδιεξόδων στα οποία έχει οδηγηθεί η χώρα και η κοινωνία από το καθεστώς της δημοκρατικής φαυλοκρατίας. Προσπαθεί καθώς φαίνεται, το Σύστημα, να προλάβει εκείνη την εξέλιξη στο ενδεχόμενο της οποίας κυρίως τρέμει: την πιθανότητα η αναμενόμενη κοινωνική έκρηξη να λάβει την μορφή εθνικής-φυλετικής επαναστάσεως.
    Δεν ξέρουμε ποιές ακριβώς θα είναι οι εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι η εφαρμογή ενός τέτοιου απροκάλυπτα αντεθνικού νόμου αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, αποτελεί κήρυξη πολέμου!
    Ο νοών νοείτο.
    Για να σχηματίσετε μια παραστατική εικόνα των εφιαλτικών προοπτικών οδυνηρής και ταπεινωτικής σκλαβιάς στα στίφη των μαυριδερών ισλαμιστών, την οποία επιφυλάσσουν για τον λαό μας οι δόλιοι εξουσιαστές – καταστροφείς της Ελλάδος, παρακολουθείστε ένα συγκλονιστικό πρόσφατο βίντεο από συγκέντρωση ισλαμιστών στο κέντρο των Αθηνών – ΝΑΙ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – λίγο πιο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!


    ΠΗΓΗ : ΑΡΜΑ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου