Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκ πριν το κόψουν.

(Γ-Β-Π Ε.Σ.) Γουρούνι, Βόδι και Πρόβατο Έτοιμο για Σφαγή, δηλ. γκοήμ , ξύπνα !!!



Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκ πριν το κόψουν.

Καταπληκτική συνέντευξη ραβίνου Φιλκενστέϊν . Ολοκαύτωμα, θανατώσεις παιδιών και αίμα στο φαγητό , επαναστάσεις, φεμινιστικά κινήματα, ομοφυλοφιλία, μετανάστευση κλπ κλπ. Επιβάλλεται όποιος γνωρίζει καλά αγγλικά ας μεταφράσει για να γνωρίσουν οι Έλληνες γκοήμ μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας.

Πλέον δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα.

Αποσπάσματα από τα λεχθέντα του ραβίνου: «Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ. Το αίμα τους βάζουμε στη μάτσα. Στα μακντόναλδς τρώτε το κρέας των παιδιών σας»…..  «Όλα έχουν τελειώσει για την λευκή φυλή για αυτό εγώ μιλάω τόσο ελεύθερα για όλα τα θέματα από αυτήν την εκπομπή»…. «φέρνουμε τους κίτρινους από την λατινική Αμερική και οι λευκές γεννούν πλέον μόνο μπάσταρδους»….



2 σχόλια:

  1. Σίγουρα όλα αυτά είναι αλήθεια αλλά η συνέντευξη φαίνεται 100% στημένη. Δεν υπάρχουν καν στοιχεία για αυτόν το Ραββίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας.Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή