Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ποντιακή γενοκτονία


      
Μία ακόμη “ημέρα μνήμης” για ένα από τα λαμπρότερα ελληνικά φύλλα, καταντά μία ακόμη ημέρα θρήνου και αγανακτήσεως για την συνεχιζόμενη κοροϊδία της τραγωδίας του Ποντιακού ελληνισμού.
      Μία ακόμη ημέρα πόνου για κάθε εναπομείναντα Έλληνα, μία ακόμη ημέρα αδιαφορίας για το ιταμόν, αντίχριστον, και ανελλήνιστον ελλαδικό κράτος.
      Μέχρι προσφάτως το ξενοκίνητον, ξενόδουλον και προδοτικόν    ελλαδικόν κράτος απέδειξε ότι, τηρή “ευλαβώς” έναντι των αφεντικών του, την τακτικήν αυτήν. Δευτέρα “γενοκτονία” αποτελεί το “μάντρωμα” χιλιάδων Ποντίων στον κεκορεσμένων  πληθυσμιακώς ελλαδικόν χώρον, παίρνοντας τους από την πανάρχαιον ελληνική γη των, όπου έτυχεν ακόμη να υπάρχουν.
      Αντί ο ποντιακός ελληνισμός να παραμείνη εκεί απ’όπου τον εξερρίζωσαν και ενισχυθή με χρήματα, έργα υποδομής, δασκάλους, καθηγητάς, υλικόν παιδείας κ.λ.π. από το κράτος, με το πρόσχημα της … “αγάπης” και του “πόνου” για τους “ξενιτεμένους αδερφούς”, εστίβαζαν σε άθλια καταλύματα και υπό αθλίους όρους διαβιώσεως, χιλιάδες καλών Ελλήνων, δίδοντας το τελευταίο κτύπημα κατά του μείζονος ελληνισμού ο οποίος επί χιλιετίας υπήρξεν το στήριγμα και η δεξαμενή δυνάμεων του έθνους.


     Και ενώ εμείς έχομε γεμίσει “επετείους” θρήνων και οδυρμών το σιχαμερό πολιτικό κατεστημένο, ανάλγητο, πεπορωμένο, προκλητικό, εορτάζει απάνω στο χαμένο ελληνικό αίμα την … “ελληνοτουρκική φιλία”.
     Μέσα από την σημερινήν επέτειον, ενώνουμε τον πόνο μας για την σφαγήν των Ποντίων αδελφών μας με την πίκρα μας για το κατάντημα του όλου ελληνισμού και ερωτούμε όποιον απέμεινεν Έλληνας : ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ;



1 σχόλιο:

  1. ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.....
    ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...........

    ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή