Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σύνταγμα σήμερα: Έλληνα, η ένωσή σου, ήταν πάντα η δύναμή σου!

Σε προηγούμενο άρθρο μας, είχαμε τονίσει τις μεθόδους προπαγάνδας που χρησιμοποιεί η Πέμπτη Φάλαγγα για να καταφέρει τον κοινωνικό έλεγχο.
Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…..
Δηλαδή, η διάδοση της προπαγάνδας γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε η «μάζα» να την αντιλαμβάνεται ως κάτι θετικό και συμφέρον….
Οι προπαγανδιστές, επιλέγουν συναθροίσεις, ομιλίες, διαλέξεις κ.λ.π. και στήνουν εντέχνως δήθεν τυχαίες συζητήσεις….
Ένας, δήθεν τυχαία, παρευρισκόμενος λαμβάνει το λόγο και οδηγεί τη σκέψη του πλήθους στην απαιτούμενη «ιδέα», έτσι δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως προπαγανδιστής, αφού «ήταν τυχαίο»…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ε.Ε.Ε., αυτή τη μέθοδο σκοπεύει να χρησιμοποιήσουν και σήμερα στο Σύνταγμα, το Κ.Κ.Ε. μέσω του ΠΑΜΕ αλλά και διάφοροι άλλοι σφετεριστές της αγωνίας του Ελληνικού λαού.
Συστήνουν μικρές, “ευέλικτες”  ομαδούλες που θα  παρεισφρήσουν στο πλήθος, γι΄αυτές τις δήθεν τυχαίες “συζητησούλες”…
Ο αγώνας δεν είναι ούτε άχρωμος ούτε πολύχρωμος….
Βάλλεται ο Έλληνας, η κεφαλή του πλανήτη….
Έλληνα, θυμήσου την καταγωγή σου και σκέψου γιατί σε πολεμάνε, αιώνες τώρα….
Έλληνα, η  ένωσή σου ήταν πάντα η δύναμή σου! Αυτό φοβούνται και γι΄αυτό θέλουν να σε μετατρέψουν σε πολυεθνική μάζα…
Για να χάσεις τη δύναμή σου… γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο ο Έλληνας ενωμένος, μπορεί να τους νικήσει!

Έλληνα, Αντιστάσου!!!!

Ο αγώνας έχει το χρώμα του γαλανόλευκου!

Ο αγώνας είναι Ελληνικός!


Σύνταγμα της Ελλάδας,  Ακροτελεύτια διάταξη
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου