Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλείσθε στην εκδήλωση την οποία ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Λεμεσού διοργανώνει την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, ώρα 20:00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λεμεσού, ( οδός Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, παράλληλος της Μακαρίου, πλησίον ξενοδοχείου Αλάσια) με θέμα : «Ελλάς – Κύπρος – Τουρκία – Γεωπολιτική πραγματικότητα – Γεωστρατηγικές δυνατότητες και Εθνικό συμφέρον» με εισηγητή τον κ. Σταύρο Καρκαλέτση εξ’ Αθηνών, ιστορικό, αμυντικό αναλυτή και συγγραφέα.

Θα προβληθεί επίσης και η ταινία μικρού μήκους «Το Βουνό της Σιωπής» αφιερωμένη στη μνήμη των ηρωικών νεκρών της 181 ΜΠΠ με πρώτο τον διοικητή της Μοίρας Ανχη (ΠΒ) Στυλιανό Καλπουρτζή και όλων των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή.

Η εκδήλωση  αποβλέπει να πλήξει την εθνοκτόνο λήθη και να ενισχύσει την ιστορική μνήμη.
 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99538550, 99560563, Κύπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου