Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

«Ο άνθρωπος του μέλλοντος είναι αυτός που έχει την μεγαλύτερη μνήμη»

Παραφράζοντας τα λόγια του μεγάλου φιλόσοφου: «Η Φυλή του μέλλοντας είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη μνήμη»  

«Όσο πιο βαθιά προχωράμε στα βάθη των αιώνων, τόσο καλύτερα κατανοούμε τι συμβαίνει σήμερα και τι μπορεί να συμβεί αύριο. Οι ρίζες των γεγονότων που θα έρθουν πάντα βρίσκονται στο παρελθόν, και αυτός που ξέρει και κατανοεί την φύση αυτών των ριζών μπορεί να προμαντέψει τι θα βλαστίσει από αυτά στο μέλλον»

«Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο. Δεν υπάρχουν αναπόφευκτοι νόμοι ιστορικού προόδου κοινωνιών που είναι ανεξάρτητα από την βούληση των ανθρώπων. Η ιστορία πάντα έχει επιλογές. Μπορεί να πάει είτε στη μια είτε στην άλλη κατεύθυνση. Η ιστορία γίνετε από μας».

Άκου Έλληνα

Σε καλούμε να μην πέφτεις θύμα της ιουδαιοάζουσας «διανόησης» και των πουλημένων τσοπαναραίων της τηλεόρασης. Το πρόβλημα της Πατρίδας σου δεν είναι οικονομικό.

Οι άνθρωποι , οι οποίοι δεν έχουν Ελληνική καταγωγή και αποφασίζουν για την Ελλάδα μας προσπαθόντας να την καταστρέψουν, είναι το πρόβλημα. Δηλ. η Πατρίδα μας είναι κατεχόμενη από μιά ξένη προς αυτήν κάστα ανθρώπων.

Να θυμάσαι πάντα ποιοι είναι οι ιστορικά πραγματικοί εχθροί της Πατρίδας σου.

ΓΕΝ.ΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου