Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Οι... κότες του Ελλαδικού κρατιδίου.

Καθεστώς (Καραιβάζ…) και παρακράτος (indymediatrolls) χεράκι – χεράκι ενάντια στους Έλληνες…

Μετά την αήθη επίθεση του γνωστού και μη εξαιρετέου ελληνόφωνου Καραιβάζ, τώρα μας κάνουν και την “τιμή” τα τσιράκια του παρακράτους (indymediatrolls) να ασχοληθούν με τις αναρτήσεις της Ε.Ε.Ε..

Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και για την αναφορά και για τη διαφήμιση και για τις φωτογραφίες και ανταποδίδουμε την “ευγενική χειρονομία” τους, με φωτογραφίες των ματωμένων καλσόν των συντρόφων τους ………. Την επόμενη φορά καλά θα κάνουν να είναι πάνω από 300 γιατί εμείς οι 40 αποφασίσαμε να ενισχυθούμε με 10 ακόμα και όπως αντιλαμβάνεστε δυσχεραίνει η θέση τους….!!!

Και εις άλλα με υγεία, με την ευγενική χορηγία των Ελλήνων Εθνικιστών!!!!

ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΜΕ….ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ…..ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΜΕ


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ +10…..ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;; 
 

ΠΟΝΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ Α-50; EΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ….”ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ”…..ΚΟΤΑΡΕΣ!!!!!! 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου