Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Η Δημοκρατία είναι το πρόβλημα.

Θα είμαστε εκτός τόπου και χρόνου, εάν θεωρήσουμε την Δημοκρατία, απλά ως ένα πολίτευμα.Απλά ως ένα σύστημα διαφορετικό από την Εθνοκρατία, την Ολιγαρχία κλπ. Η Δημοκρατία, σε όποια μορφή της( Προεδρική, Προεδρευομένη ,Επιθετική, Ρεπουμπλικανική κλπ) δεν είναι απλά ένα ακόμη πολίτευμα, είναι το σύστημα εκείνο κατά το οποίο η ψευδαίσθηση της ελευθερίας και το ψέμα της ισότητας, κυριαρχούν με τέτοιο τρόπο κατά τον οποίο οι απατεώνες τύραννοι, καλούνται πολιτικοί και ευεργέτες. Η Ελλαδική πολιτική πραγματικότητα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, οι δε υπερασπιστές της δείχνουν με τον τρόπο τους, το επίπεδο αποχαύνωσης του Ελληνικού λαού και την ισχύ την οποία συσσωρεύσουν δίχως να συναντούν ουσιαστικές αντιδράσεις.. 

Ενώ ο μέσος πολίτης βλέπει την ζωή του να μετατρέπεται σε κόλαση, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Παραπολιτικά, επέλεξε να περάσει μερικές χαλαρωτικές ώρες σε spa κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Γιατί όχι άλλωστε; Ελευθερία έχουμε...

 Επίπεδο ήθους μηδενικό για τους υπερασπιστές του πολιτικού μας βίου. Ομοίως και οι μπράβοι του συστήματος, εκφράζουν την ίδια αναλογικά, ποιότητα με τα πολιτικά αφεντικά τους. Έτσι μάθαμε πως μπάτσος, πρώην σωματοφύλακας του Σημίτη, συνελήφθη για αξιόποινες πράξεις( εδώ ) .Παράλληλα το παρακρατικά ΜΜΕ, μας ενημερώνουν πως ο κ.Πάγκαλος υπερ-χρέωσε το κινητό του το οποίο θα πληρώσει ο Έλληνες φορολογούμενος.Σε μία πατριωτική φιλανθρωπική έξαρση, η Κυρία Νταλάρα μαθαίνουμε πως χτίζει την τρίτη της βίλα στην αντίπαρο (εδώ).Ενώ την στιγμή που η χώρα βυθίζεται στο χάος, τα στελέχη της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας αντί να σταθούν στο πλάι του Έλληνα, έτρεξαν να ζητήσουν... εκλογές μόλις το ποσοστό τους ξεπέρασε  το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτές τις καταστάσεις τις ευνοεί η Δημοκρατία και μόνο αυτή, οι δε θιασώτες της είναι αντίστοιχοι των συνθηκών που δημιουργούν. Ενδεικτικά ας δούμε πως υπηρέτησαν την πατρίδα:


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα.
Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...
Να την χαίρεστε!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου