Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τα «προοδευτικά» σκουπίδια ξερνάνε απροκάλυπτα (άρθρο του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη)


Ένα καρασυστημικό, δήθεν "προοδευτικό", φουλ αντιφασιστικό και πάντως δημοκρατικότατο   ανθρωποσκούπιδο το οποίο προωθήθηκε από  τα συμφέροντα εκείνα τα οποία έφεραν την Κοινωνία μας στο παρόν χάλι,  η  (όπως, μόλις τη μάθαμε) Λένα Διβάνη, που σερβίρεται ως μοδάτη "συγγραφέας" έχοντας περάσει από ακριβά αγγλικά κολλέγια και έχοντας παρεισφρήσει και στο Πανεπιστήμιο ως ... καθηγήτρια, ασεβέστατη προς τη μνήμη ενός νεκρού παιδιού που "έχασε τη ζωή του μην έχοντας εισιτήριο" χαρακτήρισε ... ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ένα από τα θύματα της δικής της ευμάρειας και δυσεξήγητου πλουτισμού!

Σκατοχαμούρα "καθηγήτρια" αν ένα σύστημα σε όρισε να διδάξεις ΕΣΕΝΑ παιδιά, τότε τα άντερα σου θα πρέπει να φτιάξουν την επόμενη γαρδούμπα με τα άντερα εκείνων που σε προώθησαν και σε ανέδειξαν! Τα "προοδευτικά" σκουπίδια ξερνάνε απροκάλυπτα τα διανοητικά ξερατά τους όπου βρεθούν! Δεν είναι πια ώρα για Χρυσές Αυγές και άλλα αστικά παραφερνάλια! 

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ  DIRLEWAGNER την οποία σε λίγο θα καλεί απεγνωσμένα όχι μόνον ο Ελληνικός λαός αλλά ολόκληρη η Ανθρωπότητα και θα είναι κρίμα!

Aριστοτέλης Ηρακλέους Καλέντζης
Φορητόν : 6977764737




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου