Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;


Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνικού Έθνους δεν είναι το οικονομικό όπως προσπαθούν να παρουσιάσουν από όλα τα μέσα τα τσιράκια του τυραννικού καθεστώτος, αλλά είναι η υπογεννητικότητα . Όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω γραφική παράσταση το δημογραφικό πρόβλημα δεν έχει καμιά σχέση με την οικονομική κατάσταση.

Ο δείκτης γεννήσεων (κατακόρυφη στήλη) ήδη από το 1979-1977 , δηλ. από την εδραίωση του δημοκρατικού καταναλωτισμού και την επικράτηση στις μάζες των ιδεών του φεμινισμού, αρχίζει να πέφτει . 

Ας δούμε με ποιόν τρόπο είχε λύσει το πρόβλημα της φυσικής επιβίωσης , δηλ. το δημογραφικό, η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία μετά από την εξαντλητικό Πρώτο Μεγάλο Πόλεμο και την οικονομικό και πνευματικό μαρασμό της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Τα όνειρα για ευημερία και για λαμπρό μέλλον επέστρεψαν στον Γερμανικό Λαό μετά από την κατάκτηση της εξουσίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό. Η Εθνοφυλετική επιβίωση είχε γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της κρατικής πολιτικής. Η νέα κυβέρνηση ανέπτυξε ένα πολιτικό πρόγραμμα με στόχο την επιστροφή των γυναικών στο ιδανικό μητρικό αρχέτυπο.


Πριν ο Α.Χίτλερ να έρθει στην εξουσία , δηλ. την εποχή της Βαϊμάρης, ο ρυθμός γεννήσεων είχε μειωθεί από τις 36 γεννήσεις ανά 1000 κατοίκους το 1901 στις 14,7 γεννήσεις το 1933. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ενθάρρυνε τη μητρότητα μέσω προπαγάνδας για να κερδίσει την κοινή γνώμη.

Barbara Stratzmann – μεγαλύτερη ηρωίδα Γερμανίδα μητέρα: γέννησε 53 παιδιά. 18 φορές: πέντε φορές δίδυμα, τρίδυμα 4 φορές, 1 φορά έξι παιδιά και 1 φορά εφτά παιδιά. Είναι το χαρτί του συμβολαιογράφου το 1498.

Η μητρότητα είχε πάρει την πρέπουσα θέση στην κοινωνία , δηλ. είχε αναδεχθεί σαν ηρωισμός και η ιδέα αυτή μεταβιβαζόταν στα παιδιά από τα έντυπα μέσα και τα ράδιο. Π.χ. σε μια παιδική διαφήμιση της εποχής η μητέρα περιέγραφε την πολυπλοκότητα της ανατροφής των πολλών παιδιών και πόσο δύσκολη είναι κατά καιρούς η εργασία της , αλλά στο τέλος δήλωνε ότι είναι πολύ ευτυχείς που υπηρετεί το έθνος και αν δεν έκανε πολλά παιδιά δεν θα ένιωθε καθόλου πατριώτισσα. Στα σχολικά βιβλία επίσης απεικόνιζαν και τους δύο γονείς περιτριγυρισμένους από 10-12 παιδιά. Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η γέννηση παιδιών η κυβέρνηση προωθούσε την ιδέα ότι η δημιουργία των μεγάλων οικογενειών είναι σημάδι ακμής, ευημερίας και εθνικισμού.




Η παρασημοφόρηση ήταν επίσης ένα εργαλείο για την προώθηση της τεκνοποίησης. Χάλκινος Σταυρός απονεμόταν για 4-5 παιδιά, για μητέρες με 6-7 παιδιά υπήρχε Ασημένιος Σταυρός και ο Χρυσός Σταυρός δινόταν για 8 και περισσότερα παιδιά.  Για τις μητέρες που έζησαν στα χρόνια του Εθνικοσοσιαλισμού οι Μητρικός Σταυρός ήταν πολύ πολύτιμο βραβείο και το φορούσαν με μεγάλη υπερηφάνεια.




Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα είχε εφαρμόσει επίσης νομοθετικά μέτρα για την εξασφάλιση της αύξησης του ποσοστού των γεννήσεων.  Όλες οι μορφές έλεγχου των γεννήσεων τέθηκαν εκτός νόμου και διώξεις σε παραβάτες ήταν πολύ αυστηρές, έφθαναν ακόμα και μέχρι την θανατική ποινή. Το 1941 με διάταγμα του Γκένριχ Γκίμλερ είχε διακοπεί ακόμα και η παραγωγή όλων των μορφών αντισυλληπτικών.

Εκτρώσεις απαγορεύονταν εκτός περιπτώσεων των κοινωνικών αναγκών.

Τα προγράμματα για την προώθηση του γάμου και της τεκνοποίησης είχαν ως εξής. Οι οικογένειες έπαιρναν άτοκα δάνεια αν η γυναίκα απλός έφευγε από την εργασία. Για γέννηση κάθε παιδιού διαγραφόταν το 25% του χρέους/δανείου. Επίσης φόροι από τους γονείς μειώθηκαν κατά 15% για γέννηση του κάθε παιδιού.  Εάν μια μητέρα είχε περισσότερα από 6 παιδιά δεν πλήρωνε καθόλου κανένα φόρο.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των μέρων και της οικονομικής ευμάρειας της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας το Γερμανικό Έθνος είχε αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά των γεννήσεων.

Παράλληλα με την προπαγάνδα και την νομοθεσία η Ναζί δημιούργησαν μια σειρά από προγράμματα που βοηθούσαν τις μητέρες στην ανατροφή των παιδιών. Το πρώτο από αυτά το «Βοήθεια στην Μητέρα και Παιδί» ιδρύθηκε το 1934 από την φιλανθρωπική οργάνωση NS-Volkswohlfahrt (Λαϊκή Φιλανθρωπία).





Το «Μητέρα και Παιδί» είχε πολλές λειτουργίες: « φιλανθρωπία και αποκατάσταση δυνάμεων της μητέρας, φιλανθρωπία για τα μικρά παιδιά και οργάνωση κέντρων βοήθειας και συμβουλίων».

Η βοήθεια δεν περιοριζόταν στα χρήματα και στα τρόφιμα.  Ο Εθνικοσοσιαλισμός πήγε πολύ παραπέρα. Οργάνωσε ιδρύματα για λοχούσες γυναίκες όπου το ιατρικό προσωπικό τους φρόντιζε.  Βοηθοί στέλνονταν στα σπίτια των μητέρων για να ασχοληθούν με τα παιδιά , οι μητέρες στέλνονταν στα διάφορα σανατόρια όπου εκτός από βοήθεια και αποκατάσταση μάθαιναν για τον σωστό ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και διδάσκονταν πώς να μεγαλώσουν δυνατά παιδιά για το Έθνος.

Η RMD (Reichmutterdienst) , Δημόσια Υπηρεσία Μητρότητας η οποία ιδρύθηκε την ημέρα της Μητέρας το 1934, ήταν άλλο ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη της μητρότητας. Η RMD δίδασκε τις γερμανίδες μητέρες την πλήρη κατανόηση του ρόλου τους για το Έθνος, συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης και καλύτερης οργάνωσης των οικοκυρικών εργασιών.  Για αυτό είχαν οργανωθεί σχολές για μητέρες.

Οι γερμανίδες μητέρες μαθαίνουν να φροντίζουν τα παιδιά σε μια σχολή του RMD (1937)

Έμφαση σ’ αυτό το πρόγραμμα δινόταν στην ενστάλαξη της αγάπης της μητέρας για την φροντίδα των παιδιών και της οικογενειακής ζωής. Το 1941 στο Τρίτο Ράιχ υπήρχαν 517 σχολεία μητρότητας από όπου πέρασαν τη μάθηση περισσότερες από 5 εκατομμύρια γυναίκες.




Ένα άλλα πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν η Reichsbund der Kinderreichen (RdK), Εθνική Ένωση των Πολυτέκνων Οικογενειών.  Είχε συσταθεί κατά τη διάρκεια της Βαϊμάρης, αλλά από το 1933 ο ρόλος της αναβαθμίστηκε για την αναπτέρωση του πνεύμος και των γεννήσεων των γερμανών.  Ο βασικός στόχος της οργάνωσης ήταν η πλήρης αλλαγή της θέσης του λαού (του έθνους) έναντι στην μητρότητα για να περάσει το μήνυμα ότι η επιθυμία παιδιών και η πολυτεκνία πρέπει να γίνουν κανόνας και όχι εξαιρέσεις.  Όλα τα ΜΜΕ , θέατρα και λογοτεχνία αρνητικές στη μεγάλη οικογένεια και στην μητρότητα είχαν τεθεί εκτός νόμου. Το πρόγραμμα είχε ακόμα ένα ρόλο : βοηθούσε στην καταβολή ενοικίων, παραχωρούσε στέγη δωρεάν, βοηθούσε στην εκπαίδευση των παιδιών κλπ.








Παρακάτω θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια της γραφικής παράστασης να δείξουμε την αποτελεσματικότητα της πολιτικής των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών στο δημογραφικό ζήτημα (πηγή εδώ


Στην πρώτη παράσταση παρουσιάζεται ο δείκτης γεννήσεων από το 1925 μέχρι το 2005 σε μερικές χώρες.

Στη δεύτερη παράσταση ο ίδιος δείκτης για την Γερμανία.



Εδώ φαίνεται η λεπτομέρεια της χρονικής περιόδου όπου κυβέρνησαν την Γερμανία οι Εθνικοσοσιαλιστές. Η παράσταση δείχνει με γαλάζιο χρώμα τον δείκτη γεννήσεων στην Γερμανία σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δείχνει την κατακόρυφη αύξηση της από το 1938-39 περίπου.



Ακόμα μια επιβεβαίωση της σωστής δημογραφικής πολιτικής της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας μπορούμε να διαβάσουμε στην αμερικανική στατιστική αρθρογραφία εκείνου του περιόδου εδώ: http://www.jstor.org/pss/2279062 . Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:



Γεν.Ελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου