Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η ζωή στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Από το Άουσβιτς στο Πραγματικό Ολοκαύτωμα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.


Tο ινστιτούτο του Εβραίου σκηνοθέτη Στήβεν Σπίλμπερκ κινηματογράφησε 50 χιλιάδες μαρτυρίες από Εβραίους που κρατήθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως της ΕΘνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας μέχρι και το 1945.

περισσότερα εδώ

4 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά λέει το κείμενο ότι Πραγματικό Ολοκαύτωμα είναι και αυτό που ζούμε σήμερα εμείς στην Ελλάδα από τους Σιωνιστές Τραπεζίτες. Είναι παραπάνω από προκλητικό χιλιάδες Έλληνες να αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν χρήματα ούτε για φάρμακα ούτε για να φάνε, και την ίδια στιγμή οι τηλεοράσεις, οι εφημερίδες και οι πολιτικοί να γράφουν για τους "καημένους τους Εβραίους" επειδή το νερό στην πισίνα τους στο Άουσβιτς δεν ήταν θερμαινόμενη και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο τον χειμώνα αλλά έκαναν μόνο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πάρα πολύ που το άρμα με αντιγράφει, και μάλιστα με αρκετά κακό τρόπο. Εάν είχε, όμως, ηθική ο αρθρογράφος, θα έλεγε ότι πηγή έμπνευσης ήταν το άρθρο μου "Στρατόπεδα συγκέντρωσης: στη Ναζιστική Γερμανία ή σε όλο τον κόσμο;" που έγραψα και δημοσίευσα προ μηνός στο σύνδεσμο: http://spartakosns.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία έχει η προβολή και η διάδοση των ιδεών και όχι η αυτοπροβολή ή προβολή της ιστοσελίδας. Οι σύντροφοι υπάρχουν για να εμπνέουν. Εκτός και αν δεν τους θεωρείς συντρόφους.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς και έχουν όλα ισότιμη σημασία. Όποιος θέλει να κάνει προπαγάνδα και μέσω αυτής να προβάλει τις ιδέες, προβάλει το έργο του όπου κι αν αυτό βρίσκεται, είτε σε ιστοσελίδες, είτε σε βιβλία, είτε σε χώρους διαλέξεων.
    θεωρώ συντρόφους μου όσους εμπράκτως δείχνουν πως είναι σύντροφοι. Όσοι ακολουθούν εβραϊκές τακτικές, και αποκρύπτουν το έργο των άλλων, πόσο μάλλον το δυσφημίζουν, προκειμένου να προβληθούν οι ίδιοι, σίγουρα, όχι μόνο δεν τους θεωρώ, αλλά δεν είναι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή