Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Σαπίστε μαζί με τους ηγέτες σας ραγιάδες


      Η ληστρική κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζοντας το ολέθριο έργο στήριξης των τραπεζών από την κυβέρνηση Χριστόφια που το παίζει και κομμουνιστής , αρπάζει ακόμα και τα συνταξιοδοτικά ταμεία των εργαζομένων για να “σώσει” το βρόμικο τραπεζικό σύστημα και να καλύψει τους κλέφτες που διασπάθισαν το κοινωνικό κεφάλαιο.
     Από την άλλη εγγυάται καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ , δηλαδή φορτώνει το βάρος αυτής της εγγύησης στο σύνολο του λαού.
     Αυτό είναι το τραπεζικό σύστημα που θέλουν να διασώσουν. Να κλέβουν δηλαδή οι τραπεζίτες με την ανοχή των πολιτικών τζακιών και στο τέλος να φορτώνεται το χρέος το σύνολο του λαού , ακόμα και όσοι δεν έχουν καταθέσεις.
    
Βέβαια με αυτό το τρόπο το σύστημα κερδίζει τη συναίνεση ενός κομματιού του λαού εις βάρος όσων κουρεύονται οι καταθέσεις και όσων δεν έχουν καταθέσεις δηλαδή εις βάρος των επιχειρηματιών και των φτωχών και ανέργων.
     Αν θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε σε αυτό το μπουρδέλο και να το ονομάζετε δίκαιο κράτος τότε είστε άξιοι της “μόρφωσης” σας και των “αξιών” σας.
     Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λέμε πως μπορεί να υπάρξει μια καλύτερη κοινωνία. Όμως αναγκαστικά ζούμε ανάμεσα σας και υποκείμεθα τις εθελόδουλες επιλογές σας.
     Κάτω οι αξίες σας , κάτω όλες οι “ αλήθειες” σας , οι πεποιθήσεις σας , ο ραγιαδισμός σας.
     Σαπίστε μαζί με τους ηγέτες σας και το τραπεζικό σας σύστημα και τον πολιτισμό σας , ραγιάδες.
     Εμείς θα συνεχίσουμε να κτίζουμε το όραμα μιας δίκαιης πολιτείας που θα τιμά την ζωή , την ομορφιά , την ρώμη των ψυχών και των σωμάτων, την ελευθερία της συνείδησης , τη τέχνη , τη φιλοσοφία , κάτω από αυτό τον ουρανό με τους ήλιους και τους γαλαξίες του που θα είναι ο μεγάλος μας ναός.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου