Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Vati-can , χριστιανισμός.... μερικές εικόνες. Δεν είναι συνομωσία, δεν είναι κυριαρχία των κρυπτοπεριούσιων, απλά έιναι τα γούστα των ντιζάϊνερς.

Θα ήθελα να ξέρω σε ποιους ή σε ποιόν ορκίζετε στο Vati-can*** ο «πατέρας» ενός δισεκατομμυρίου χριστιανών γκοήμ...

(Η ρίζα CΑΝ – ο κύριος εβραϊκός ιερέας που κάνει την θυσία) 



Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την «λειτουργία» στο πιο «σημαντικό» ορθόδοξο ναότης Ρωσίας τραβηγμένη όταν ο «αρχιεπίσκοπος όλων των Ρώσων» με παρατσούκλι Αλέξιος ΙΙ (στη πραγματικότητα εβραίος Ρίντιγκερ) αποχαιρετούσε στην «άλλη ζωή» τον «πρώτο πρόεδρο της δημοκρατικής Ρωσίας» με παρατσούκλι Μπορίς Έλτσιν (στην πραγματικότητα εβραίο Μπαρούχ Έλτσμαν).



Ο «Έλτσιν» πάνω σε ένα τεράστιο μαγκενδαβίδ στο κέντρο της σάλας,  περιτριγυρισμένος από πολλά άλλα μικρά. 


Ο «Αλέξιος ΙΙ» «ευλογεί» το ποίμνιό του με χριστιανικό σταυρό και το εβραϊκό μαγκενδαβίδ.




Πολυέλαιος του πιο κεντρικού χριστιανικού ναού της Ρωσίας.


Μερικές εικόνες από τον ναό











Μήπως η πόρτα είναι από συναγωγή και δεν το ξέρουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου