Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Νίκος Αυνάν-στασιάδης , δήγμα του πιο αποκρουστικού τύπου δημοκρατικού πολιτικάντη.


Στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό» , 17/12/2012, ο Πρόεδρος του ΕΛΚΕΔΑ Σταύρος Καρκαλέτσης μετά από τα λεγόμενα  του εκπροσώπου της «κυβέρνησης» ότι όλοι μας , λαός , ΜΜΕ και κυβερνόντες, φέρουμε την ίδια ευθύνη για την κατάντια της χώρας «επειδή ο λαός  τους ψηφίζει»,  τον ρώτησε : «όταν προεκλογικά πρωθυπουργός λέει άλλα και μετά εφαρμόζει άλλα τότε πως μπορεί να λες ότι όλοι φέρουμε την ίδια ευθύνη;».  Η απάντηση που έλαβε από τον εκπρόσωπο της «κυβέρνησης» ήταν το εξής πολύ χαρακτηριστικό των «δημοκρατικών διαδικασιών» και του «δημοκρατικού ήθους»: «όλοι κάνουν το ίδιο». Δείτε τοβίντεο εδώ (προσέξτε στο 0.50.00 ).

Ένας πολύ αποκρουστικούς μέχρι αηδίας πολιτικάντης παρόμοιου δημοκρατικού ήθους προσπαθεί να γίνει «πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας» στις επόμενες «εκλογές».  Διαβάστε ένα γράμμα που λάβαμε  για το ποίον αυτού του τύπου που έχει το θράσος να παίρνει τον Κυριάκο Μάτση στο βρομερό στόμα του.

Νίκος Αυνάν-στασιάδης, "πρόεδρος ΔΗΣΥ" : «Μας φωνάζει κι ο Κυριάκος Μάτσης… Μας καλεί να απελευθερώσουμε το κρησφύγετό του, στο κατεχόμενο Δίκωμο»

Άκουσα τον Νίκο Αναστασιάδη με τα αυτιά μου να βροντοφωνάζει (με το γνωστό του "πατριωτικό ύφος" που στόχο έχει να συνεπαίρνει τις μάζες στα συλλαλητήρια του ΔΗ.ΣΥ.).  Παραμονές του δημοψηφίσματος λοιπόν, εξερχόμενος από συνεδρία του Κόμματος των Νέων Οριζόντων και περνώντας από την πλατεία Ελευθερίας, όπου ήταν σε εξέλιξη συλλαλητήριο οπαδών του ΝΑΙ (στο σχέδιο Ανάν), τον άκουσα εμβρόντητος (αρκετοί γύρω μου, από ότι πρόσεξα, είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό ακούγοντάς τον) να… "βροντοφωνάζει": «Μας φωνάζει κι ο Κυριάκος Μάτσης… Μας καλεί να απελευθερώσουμε το κρησφύγετό του, στο κατεχόμενο Δίκωμο».

Αυτός λοιπόν……. είναι ευέλικτος Νίκος Αναστασιάδης, ευέλικτος όχι μόνον για τις… "προχωρημένες" θέσεις του στο Κυπριακό, αλλά και για την "ικανότητα" του, αδίστακτα να καπηλεύεται τους αγώνες και τις θυσίες, άξιων τέκνων της πατρίδας, στην προσπάθεια του να εκλεγεί στην προεδρία. Είναι απορίας άξιο, το πώς τον ανέχονται αυτοί που ακούνε τους… "πύρινους λόγους" του.  Προφανώς γλιτώνει το γιουχάισμα επειδή στις πλείστες περιπτώσεις οι ομιλίες αυτές σε μνημόσυνα ηρώων, σε εκκλησίες δηλαδή.  Για τις κομματικές συγκεντρώσεις του ΔΗ.ΣΥ., δεν μπορεί να γίνει λόγος (σε αυτές, εκεί που ξεκινά ο "κομματικός πατριωτισμός", σταματά δυστυχώς η λογική).  

Πανίκος Ελευθερίου

ΥΓ: Για ακούστε την τραγική ειρωνεία (και το θράσος μερικών): Συλλαλητήριο υπέρ του σχεδίου Ανάν (που αποδεδειγμένα υποδούλωνε την Κύπρο στην Τουρκία), πού παράκαλώ; ΣΤΗΝ… «ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»……………………………………………. Αιδώς Αργείοι…………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου