Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Krampuslauf



Krampus ( Γερμανικά  Krampus , Αυστριακά  Klaubauf , Σλοβένικα Parkelj ,  Τσέχικα Cempr , Ουγγρικά Krampusz . . . . . ) - Μια θρυλική φιγούρα στη λαογραφία της περιοχής της Κεντρικής Ευρώπης , καθώς και η ονομασία της ιεροτελεστίας στις νύχτες του Χειμερινού Ηλιοστασίου ( το Άγριο Κυνήγι στουςΣκανδιναβούς ) . Η παράδοση αυτή διατηρείται στις μέρες μας κυρίως ορεινές και αγροτικές περιοχές των Άλπεων , στα Καρπάθια Όρη και στη νότια Σκανδιναβία . Η εξήγηση αυτών των τελετουργιών έχουν βάση στις διαμαρτυρίες του λαού στο γεγονός ότι με την έλευση του ΙουδαιοΧριστιανισμού η «παλιά πίστη» είχε ανακηρυχτεί ως η απόλυτη αντιπροσώπευση των κακών και των δαιμονικών δυνάμεων .

«Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Χειμερινού Ηλιοστασίου σαν χιονοστιβάδα κάνει βάτες ο  Wotan με τους αυλικούς του ! Κοίταξε στον ταραγμένο ουρανό , οι αναβάτες μπορεί να είναι πολύ κοντά σου...»  ! (από ένα τραγούδι)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου