Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Βγάλε τον γέρο από την κούτα...



"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει, να στον φέρω!", έγραψε στο twitter o χρήστης "Ρασκόλνικοφ". Και η ...απάντηση που πήρε από τον Φαήλο Κρανιδιώτη: "ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει". Προφανώς και αν είχε τη δυνατότητα ο τελευταίος

 να "πάρει πίσω" τα όσα έγραψε, θα το έκανε. Όπως όμως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, "του ξέφυγε", δείχνοντας όμως μια πτυχή όχι μόνο του δικού του τρόπου με τον οποίο βλέπει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν την εκδικητική μανία του κράτους, αλλά της κυβέρνησης ολόκληρης, που προσπαθεί να μας πείσει ότι εφαρμόζει ...κοινωνική πολιτική!

Ποιος είναι όμως ο Φαήλος, για τον οποίο αρκετός λόγος γίνεται τελευταία (και όχι μόνο); Ο Κρανιδιώτης είναι ένα τυπικό παράδειγμα ακροδεξιού αυλοκόλακα της κλίκας Σαμαρά εδώ και αρκετά χρόνια. Δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, φλογερός "πατριώτης" για κάποιους λόγω της συμμετοχής του στο Δίκτυο 21. Στη σειρά μαζί με άλλους τέτοιους "πατριώτες" που πλαισιώνουν ως σύμβουλοι τον Σαμαρά, κάνοντας τους δυστυχείς της ΝΔ και όχι μόνο ψηφοφόρους να "αυνανίζονται από ηδονή" που ένας "δικός τους" είναι στα πράγματα και παλεύει για τα δίκαια της Ελλάδας στα Εθνικά Θέματα.

«Η βάση της ΝΔ και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της είναι φιλελεύθεροι, πατριώτες, νοικοκυραίοι. Το πιο βάρβαρο, ακραίο, ολοκληρωτικό και φασιστικό πράγμα είναι ο νεοφιλελευθερισμός, είναι η κοινωνική ανθρωποφαγία την οποία πρεσβεύει», είχε δηλώσει πριν μια μόλις χρονιά, για έρθει σαν "ανθρωποφάγος" ο ίδιος πριν από λίγες μέρες να αναιρέσει το δήθεν κοινωνικό του πρόσωπο. Το επίσης ενδιαφέρον στο σχόλιο μέσω twitter, είναι ότι πριν την απάντησή του "τα έχωνε" στους πολίτες που διαμαρτύρονταν για την υποβάθμιση της ζωής τους στις Σκουριές Χαλκιδικής, παίρνοντας το μέρος της ληστρικής και αδηφάγας μηχανής που λέγεται "Ελληνικός Χρυσός". Αμέτρητοι πατριώτες της κακιάς ώρας σαν τον Φαήλο Κρανιδιώτη βρίσκονται στις τάξεις της κυβέρνησης, βάζοντας πλάτη στον κοινωνικό όλεθρο και την καταστροφή "made in Μνημόνιο", ενώ ταυτόχρονα έχουν το θράσος να "πακετάρουν σε κουτιά τηλεοράσεων" συμπατριώτες μας που μόλις και μετά βίας επιβιώνουν. Η αρρωστημένη αυτή απάντηση επιβεβαιώνει την ηθική αποσύνθεσης του πολιτικού κατεστημένου. Όσο πιο "ήσυχους" αφήνουμε τους πολιτικούς, τόσο πιο εύκολο θα μοιάζει για εκείνους να "αστειεύονται" με όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου