Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Γενοκτονία.... Βόδια , σε λίγο και στη γειτονιά σας…..

Νέα διασκέδαση των πιθηκανθρώπων: «κάνε νοκ-άουτ των λευκό».

Ακούσατε σε κανένα «ανεξάρτητο ΜΜΕ»  ;

Ίσος ο άρρωστος ψυχισμός των μαύρων να είναι η αφορμή οι λευκοί να δουν με άλλο μάτι την Ιουδαιοδημοκρατία και την Tolerance/Ανοχή.

«Κάνε νοκ-άουτ των λευκό». Μια νέα διασκέδαση που παίρνει στροφές μεταξύ των μαύρων στις ΗΠΑ και στην μέκκα της «ανοικτής κοινωνίας» Μ.Βρετανία.  Στοιχήματα και πρωταθλήματα αν είναι τόσο δυνατοί να σβήσουν άνθρωπο με μια γροθιά . Θύματα τους λευκοί άντρες, γυναίκες και παιδιά. Το μόνο κριτήριο να είναι λευκός.

5 νεκροί στις ΗΠΑ  , πολλοί ανάπηροι…. Σύνολα έχουν καταγραφεί περιστατικά σε 80 πόλεις των ΗΠΑ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου