Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο μέγας τσαρλατάνος Μορδεχάος Λεβί και οι παπαγάλοι της «διανόησης».


Ο Μορδεχάος Λεβί με παρατσούκλι Κ.Μαρξ έλεγε ότι η ζωή είναι αγώνας. Συμφωνούμε απόλυτα.

Αλλά πως εξελίσσετε ή μπορεί να εξελιχθεί αυτός ο αγώνας ; Ο Μαρξ θεωρούσε σαν κύριο συντελεστή της παγκόσμιας ιστορίας τον αγώνα των τάξεων. Αυτό είναι συκοφαντία. Και συκοφαντία κακόβουλη. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ο αγώνας των τάξεων – υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ποτέ όμως δεν υπήρξε σαν κύριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης. Ο αγώνας των εθνών, φυλών και κρατών έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στα ιστορικά δρώμενα.

Όταν ο Μαρξ περιέγραφε τον αγώνα των τάξεων – δεν έλεγε απλός ψέμα. Το ψέμα εδώ είναι πιο πολύπλοκο. Όχι ότι αυτός ο αγώνας δεν υπάρχει. Το ψέμα αποτελείτε στην μονομερή και κομματιασμένη αλήθεια. Και η όποια κομματιασμένη αλήθεια κατά βάση δημιουργεί ψευδείς εικόνα.

Για να καταλάβετε αυτό το πράγμα θα σας δείξω ένα παράδειγμα.

Έγινε μια δημοσκόπηση. «Είστε υπέρ ή κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων;»  Ας πούμε ότι από τους 50 ερωτηθείς οι 45 απάντησαν «κατά» και οι 5 απάντησαν «υπέρ». Τα ΜουΜου«Ε» προβάλλουν τους 5 «υπέρ» και μόνο τους 2 «κατά». Υπάρχει ψέμα; Όχι. ‘Όλοι οι άνθρωποι που προβλήθηκαν πραγματικά αυτά πιστεύουν και αυτά δήλωσαν. Αλλά αυτό είναι μονομερή και κομματιασμένη πραγματικότητα που δημιουργεί διαστρεβλωμένη εικόνα.

Γιατί πρέπει να πιστεύουμε χωρίς ανάλυση τον Μαρξ ; Από πού πηγάζει η πεποίθηση ότι έχει «αγνούς σκοπούς» όταν περιγράφει μια κοινωνία ; Δεν πρέπει να αναρωτηθούμε ;

Ο Μαρξ δεν είναι καθόλου βλάκας, απλός έχει κακές προθέσεις. Δεν περιέγραφε την ιστορική πραγματικότητα αντικειμενικά, αλλά προσπαθούσε να τη διαστρεβλώσει έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Όταν βλέπετε μια εργασία ή ένα κείμενο πρέπει να τα αναλύσετε μόνοι σας και να διευκρινίσετε ποιος το έγραψε. Και το βασικότερο – να καταλάβετε τους σκοπούς της.

Όταν δείτε ότι ο Μαρξ δεν είναι απλά ένας Εβραίος, αλλά κατάγεται από το γένος των λεβιτών (το πραγματικό του όνομα είναι Μορδεχάος Λεβί) και είναι απόγονος πολλών γενεών ραβίνων, οι οποίοι πριν από μερικές χιλιετίες έχουν βάλει στόχους για παγκόσμια (των λεβιτών) κυριαρχία, τότε θα καταλάβετε τους πραγματικούς στόχους αυτού του ανθρώπου.

Ο Μαρξ αποσιωπούσε τους πιο βασικούς συντελεστές της παγκόσμιας ιστορίας για δύο λόγους. Για να αποκρύψει την πρόθεση των Εβραίων για παγκόσμια κυριαρχία και για την εκμετάλλευση του αγώνα των τάξεων για δικούς του σκοπούς.

Οι αγώνες και οι πόλεμοι των εθνών, θρησκειών και φυλών δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να συγκριθούν με την δεσπόζουσα για την ιστορική σημασία και εξέλιξη προσπάθεια Εβραίων για παγκόσμια κυριαρχία. Γιατί ; Διότι αυτή η προσπάθεια των Εβραίων μετρά όχι δεκάδες, όχι εκατοντάδες, αλλά χιλιάδες χρόνια….

Το συμπέρασμα που θα βγάλει κάποιος από τα ιστορικά γεγονότα εξαρτώνται από το εύρος χρονικού περιόδου που περιλαμβάνει το «βλέμμα» του ιστορικού. Όταν κάποιος βλέπει τα γεγονότα με εύρος δεκάδων ή ακόμα και εκατοντάδων χρόνων θα δει μόνο τα τρεχούμενα….  Αλλά όταν το εύρος του χρόνου μεγαλώνει – τα συμπεράσματα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Παράδειγμα : τι βλέπουμε στην κόκκινη επανάσταση της συμμορίας του Λένιν ; Σωστά, τον ταξικό αγώνα. Αλλά όταν πάμε και ερευνήσουμε βαθύτερα την ιστορία, θα δούμε ότι οι ταξικές αγώνες ποτέ δεν γίνονταν με αυτόν τον τρόπο – ο αγώνας δεν γινόταν για την καταστροφή και εξαφάνιση της ανώτερης τάξεις της κοινωνίας και ενός έθνους, αλλά για να γίνει καλύτερη η κατάσταση της κατώτερης τάξης….

Έχοντας ώμος υπόψη την ύπαρξη και την σημασία των εθνικών και φυλετικών αγόνων και ρίχνοντας το βλέμμα μας πιο βαθιά θα δούμε ότι εκμεταλλευόμενη την εβραϊκή φυλετική συνοχή, οι συμμορίτες του Λένιν και του Τρότσκι άναψαν τον ταξικό διχασμό του Ρωσικού λαού, σκότωσαν και εξαφάνισαν με τα χέρια του λαού την ελίτ και την διανόηση και στο τέλος πήραν την εξουσία στα χέρια τους.

Και κοιτάζοντας πιο πλατιά και αναλύοντας τα γεγονότα θα δούμε ότι πίσω από την συμμορία του Λένιν κρύβετε η παγκόσμια ιουδαιοκρατία, η οποία κινούσε αυτήν την συμμορία. Μπορούμε να δούμε επίσης και τα αφεντικά των Εβραίων – την μαφία των λεβιτών και του αιγυπτιακού ιερατείου για τους οποίους οι Εβραίοι είναι απλός το όπλο, ο μηχανισμός, ένα κοπάδι από ρυθμισμένα βιορομπότ.

Καταλαβαίνοντας τους στόχους και τα παιχνίδια των αποκρυφιστικών ομάδων θα δούμε ότι οι περισσότεροι πόλεμοι μεταξύ εθνών, κρατών και θρησκειών δεν γεννιόντουσαν από μόνα τους, αλλά υποθάλπονταν από εξωτερικούς παράγοντες – από τους στόχους της ιουδαιοκρατίας και των αποκρυφιστικών ομάδων που τους κινούν. Αυτό το κομμάτι της ανθρωπότητας ανάβει επίτηδες όλα τα είδη αντιθέσεων και μετά από αυτό παίζει το παιχνίδι των οδηγούμενων αντιθέσεων με ένα και μοναδικό στόχο – τον παγκόσμιο δουλοκτητικό πολιτισμό.

Ο Μαρξ προσπαθούσε να αποδείξει ότι η ιστορία έχει σπειροειδή τύπου εξέλιξη με σταθερό ανοδικό πρόοδο. Αυτό είναι συκοφαντία. Μας το λεει αυτό για να πιστέψουμε ότι ο ανοδικός πρόοδος της κοινωνίας μας και της ανθρωπότητας γενικά θα γίνετε είτε το θέλουμε είτε όχι. Δηλ. μας κάνει να μην επιθυμούμε να εξετάζουμε και επεμβαίνουμε στην ιστορία. Η ιστορία ώμος γράφετε από ανθρώπους και πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να μην εκφυλλίζονται οι κοινωνίες μας.

Η ιστορική εξέλιξη έχει κυκλικό και ταλαντευτικό χαρακτήρα. Οι άνοδοι αλλάζονται από καθόδους, έρχονται ξανά οι άνοδοι και ξανά η παρακμή… Δηλ. όλα έχουν αρχή και τέλος. Οι πολιτισμοί γεννιούνται, αναπτύσσονται, φτάνουν στο αποκορύφωμα και ύστερα παρακμάζουν και πεθαίνουν. Και πάνω στις στάχτες ενός πολιτισμού αρχίζει να εξελίσσετε άλλος πολιτισμός.

Κοιτάζοντας τον Κόσμο με το βλέμμα πολλών χιλιάδων ετών, θα δούμε ότι εδώ και περίπου 2100 χρόνια ζούμε σε μια πολύ δυσμενή εποχή. Είναι η θηριώδης εποχή των Ιχθύων – εποχή στην οποία κυριαρχεί το κακό, το ψέμα και η σημιτική κοσμοθέαση με το μίσος του. Αυτή η εποχή δεν είναι όχι μόνο πρόοδος, όπως προσπαθούν να μας πείσουν ο Μαρξ και οι (άθελα ή μη) παπαγάλοι της «διανόησης» και «επιστήμης», αλλά είναι ο περίοδος παρακμής του πνεύματος του ανθρώπου. Ευτυχώς η εποχή των Ιχθύων έχει τελειώσει και τώρα ζούμε τον μεταβατικό στάδιο προς τον ευνοϊκό περίοδο του Υδροχόου.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου