Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Να προκαλέσουμε το χάος που φοβούνται... να ανατρέψουμε το οικονομικό-πολιτικό σύστημα

Είναι φανερό σε όλους τους συμπολεμιστές, ότι η ειρηνική δράση στην πλατεία Συντάγματος δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Όχι της πάνω και της κάτω πλατείας. Αλλά των μετριοπαθών και των επαναστατών.
Οι μετριοπαθείς υποστηρίζουν ότι όποιος είναι επαναστάτης και καταφεύγει σε επαναστατικές πράξεις, είναι προβοκάτορας και συνεργάζεται με την ...αστυνομία!!!
Εκεί κατήντησαν οι γελοίοι υποστηρικτές της νομιμότητος! Να αποκαλούν τα πιό γενναία μέλη της Ελληνικής Επαναστάσεως, ασφαλίτες.
Μέσα στην μέθη των αυταπατών τους υποστηρίζουν με σθένος ότι αν μαζευτούν 500.000 Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος, ο Παπανδρέου θα πέσει!!
Όσοι κατηγορούν τους κουκουλοφόρους ότι τάχα αυτοί φταίνε που επεμβαίνει η αστυνομία, είναι άραγε παρόντες στην πλατεία όταν γίνονται οι συγκρούσεις ή μήπως αντιγράφουν τις ανοησίες του διαδικτυακού συρμού;



Δηλώνω ότι ήμουν παρών στο εξής περιστατικό. Ένας συναγωνιστής, χωρίς κουκούλα, με αντιασφυξιογόνα μάσκα πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στα ΜΑΤ, τα ΜΑΤ έριξαν χημικά, και κάποιοι αρρωστημένοι ειρηνιστές, αμέσως τον άρπαξαν και άρχισαν να τον κατηγορούν ότι είναι ασφαλίτης. Ότι δηλαδή προκάλεσε τα ΜΑΤ με την ρίψη του μπουκαλιού.


Ένας ηλίθιος υπέρμαχος της νομιμότητος, τον ρωτούσε εξαγριωμένος «τί φταίω εγώ που δεν φοράω αντιασφυξιογόνα μάσκα επειδή εσύ πέταξες αντικείμενο στα ΜΑΤ;». «Τί φταίω εγώ για τις δικές σου βλακείες; Εσύ φοράς μάσκα, εγώ όχι».


Ήταν απίστευτο για μένα να διαπιστώνω τόσο ωμά μέχρι πού μπορεί να φθάσει η ηλιθιότητα. Μαζί με κάποιους «αγανακτισμένους» αλλά ειρηνικούς βλάκες, του έβγαλαν την αντιασφυξιογόνα μάσκα, του άρπαξαν το πορτοφόλι και έψαχναν για ταυτότητα ασφαλίτη!! Ο συναγωνιστής φώναζε, «δεν είμαι ασφαλίτης, αφήστε με». Τελικώς τον άφησαν, αφού διεπίστωσαν ότι όντως δεν ήταν ασφαλίτης.

Γιατί τον έβριζαν όμως οι ειρηνικοί αγανακτισμένοι; Διότι αυτοί δεν είχαν αντιασφυξιογόνα μάσκα, και ο συναγωνιστής τους χάλασε την ειρηνική τους ουτοπία. Λές και φταίει για αυτό ο συναγωνιστής. Επειδή αυτοί ήρθαν ανοργάνωτοι στην μάχη και δεν ξέρουν πώς να πολεμήσουν τον εχθρό, συκοφαντούσαν τον συναγωνιστή για ασφαλίτη.

Το αρρωστημένο εγώ τους τούς οδήγησε να πιστεύουν ότι δεν έφταιγαν αυτοί που ήταν ανοργάνωτοι, αλλά ο οργανωμένος συναγωνιστής που είχε προβλέψει να φορέσει αντιασφυξιογόνα μάσκα!!! Τέτοια ηλιθιότητα.

Αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο ήδη στήνονται οδοφράγματα στο κέντρο της Αθήνας. Είναι καιρός να κατανοήσουν οι ειρηνιστές, ότι είναι δικό τους λάθος που πέφτουν τόσα χημικά. Αυτοί φταίνε που δεν έχουν δημιουργηθεί πολιτοφυλακές που θα αφοπλίσουν τα ΜΑΤ και θα εξοπλίσουν τον Λαό.

Ως εδώ και μή παρέκει με τις συκοφαντικές κατηγορίες κατά των κουκουλοφόρων. Για ποιό λόγο δεν πρέπει να πολεμάμε τα ΜΑΤ; Επειδή είναι και αυτοί εργαζόμενοι των 700 ευρώ; Και λοιπόν; Αν θέλουν τα ΜΑΤ, ας αλλάξουν στρατόπεδο. Αν δεν αλλάξουν, φέρουν ακεραία την ευθύνη των πράξεών τους.

Συνεργάτης των Ματατζήδων είναι ο κάθε γελοίος ειρηνιστής που κατηγορεί τους επαναστάτες ότι τάχα συνεργάζονται με τα ΜΑΤ.

Το καθήκον ενός επαναστάτου είναι να συγκρούεται με τις δυνάμεις καταστολής. Αν κάποιοι είναι ανοργάνωτοι και πλήττονται από τις αντεπιθέσεις των ΜΑΤ, ας φροντίσουν να οργανωθούν καλύτερα αντί να κατηγορούν τα πιό γενναία τμήματα του Ελληνικού Λαού, ότι τάχα είναι συνεργάτες της ασφάλειας.

Και επειδή έχω παρευρεθεί σε πολλές μάχες σώμα με σώμα, δηλώνω υπευθύνως ότι οι περισσότεροι που πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα δεν φορούν κουκούλα.

Αλλά ακόμη και αν φορούσαν, ουδείς επιτρέπεται να τους συκοφαντεί. Ποιός ο λόγος να δείξουν το πρόσωπό τους; Για να συλληφθούν από την αστυνομία; Και μάλιστα με την βοήθεια των ειρηνιστών; Να ποιοί είναι οι συνεργάτες της αστυνομίας. Όχι οι «μπαχαλάκηδες», αλλά οι «ειρηνικοί διαδηλωτές».

Ο Ελληνικός Λαός δεν καταπίνει τις ανοησίες του κάθε γελοίου «ειρηνικού» διαδηλωτού που θεωρεί ότι πάντα πρέπει να λειτουργούμε στα πλαίσια της νομιμότητος. Ποιάς νομιμότητος; Της παπανδρεϊκής νομιμότητος ασφαλώς.

Όχι μόνον πρέπει να καταλύσουμε την παπανδρεϊκή νομιμότητα αλλά πρέπει να τσακίσουμε ιδεολογικώς και οργανωτικώς όσους θέλουν οι διαδηλώσεις να παραμείνουν στα πλαίσια της παπανδρεϊκής νομιμότητος.

Εχθροί μας είναι όσοι προσπαθούν να απομονώσουν την επαναστατική πρωτοπορεία. Αντί να αισθανθούν ένοχοι οι «ειρηνιστές» που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις χωρίς οργάνωση και εξοπλισμό στην μάχη, κατηγορούν όσους θέλουν να ανατρέψουν το κατοχικό καθεστώς. Τέτοια ηλιθιότητα.

Αντί να πάρουν και αυτοί τα όπλα, καταδικάζουν όσοι πολεμούν.

Το σύνθημα «διαμαρτυρηθείτε ειρηνικά» είναι υπέρ του συστήματος. Όσοι το αναπαράγουν, αυτοί βοηθούν το καθεστώς, και όχι οι κουκουλοφόροι.

Οι ειρηνιστές συμπεριφέρονται στην πλατεία σαν να παρακαλούν. Λες και δεν έχουν καταλάβει ότι έχουμε πόλεμο, κατοχή. Κάνουν εκκλήσεις!!! Σε ποιόν; Στην κυβέρνηση!!

Όσοι ειρηνιστές βρίζουν τους επαναστάτες ταυτίζονται με το ΛΑ.ΟΣ, που καταφέρεται κατά των δυναμικών διαδηλώσεων.

Και ας υποθέσουμε ότι το πρόβλημά τους είναι οι κουκούλες. Αν κάποιος συναγωνιστής που δεν φορά κουκούλα, ρίξει μολότωφ ή πέτρες σε αστυνομικούς, θα το αποδεχτούν ως επαναστατική πράξη οι ειρηνιστές μας; Το πρόβλημα τους είναι η κουκούλα, ή η μολότωφ, ή η πέτρα, ή το οδόφραγμα;

Η ιστορική πείρα λέει ότι το πρόβλημά τους είναι η σύγκρουση με τα όργανα καταστολής του εχθρού.

Πνιγμένοι στις αυταπάτες και στη ουτοπία οι ειρηνιστές όλων των εποχών δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι τα δικτατορικά καθεστώτα πέφτουν μετά από σκληρές, βίαιες συγκρούσεις.

Όσοι διαδίδουν το σύνθημα, «πάση θυσία η διαδήλωση να παραμείνει ειρηνική», δηλαδή στα πλαίσια της παπανδρεϊκής νομιμότητος, προδίδουν τον Λαό και την Ελληνική Επανάσταση.

Το κύριο σόφισμα των ειρηνιστών είναι ότι έτσι, θα μπορεί να έρθει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος. Για να μην σκορπίσει ο κόσμος, για να μην φοβάται ο κόσμος. Απίστευτες βλακείες.

Ο στόχος των ειρηνιστών είναι να μην έχει όπλα ο Λαός, να μην πάρει την εξουσία ο Λαός, να μην ανατρέψει τον Παπανδρέου ο Λαός. Αντί να σκέφτονται πώς να μην ξεπουληθεί το Έθνος, σκέφτονται πώς να μην ματώσουν τα ΜΑΤ.


Επιρρίπτουν διαρκώς την ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ στους κουκουλοφόρους και όχι στην δική τους ανοργανωσιά, ούτε στην δική τους άγνοια πολεμικών τεχνών.

Αποκαλούν την επανάσταση μπάχαλο!!, και τους επαναστάτες μπαχαλάκηδες. Διότι οι ειρηνιστές από την πλευρά τους, καλούν τον Λαό να κάνει επανάσταση με μούτζες!!!

Νέος τρόπος ανατροπής καθεστώτος, εξαιρετικά αποδοτικός. Ο Παπανδρέου βλέποντας τις μούτζες δεν μπορεί να συγκρατήσει την κοιλιά του από τα γέλια.

Οι πολιτικώς αμόρφωτοι έχουν τοξινωθεί με την φράση «ειρηνική διαμαρτυρία». Δηλαδή έτσι και πει κάποιος βίαιη διαμαρτυρία τί θα γίνει; Θα τον συλλάβουν οι ειρηνιστές;

Μήπως σε λίγο θα πρέπει να στήσουμε και κουκλοθέατρο στην πλατεία Συντάγματος για να μπορούν να έρχονται οι γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους; Οι ειρηνιστές πάσχουν από αθεράπευτο ειρηνικό κρετινισμό.

Θέλουν, λένε, ακομμάτιστη και ειρηνική αντίδραση. Πρακτικώς τί σημαίνει αυτό; Διάβαζε, ανοργάνωτη και υποτονική αντίδραση.

Οι ειρηνιστές μας, δεν θέλουν να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Θέλουν να μένουν συνεχώς στην ίδια τάξη στο σχολείο της Επαναστάσεως. Δεν βλέπουν πόσο εύκολα ηττώνται από τα ΜΑΤ, χωρίς όπλα και οργάνωση.

Συνεχώς μας λένε, «φανταστείτε να κατέβαινε ένα εκατομμύριο κόσμος στην πλατεία». Άντε και κατέβηκε. Τί θα γινόταν; Θα έπεφτε η κυβέρνηση επειδή κατέβηκαν για ειρηνική διαμαρτυρία; Στα Αραβικά καθεστώτα οι δικτάτορες πέφτουν επειδή οι διαδηλωτές ρίχνουν μούτζες ή επειδή γίνονται βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Λαού και δυνάμεων καταστολής;

Εκεί στην αρχή ακούγαμε το άλλο παραμύθι, ότι η ΣΙΑ και η Μοσσάντ, παρακινούν αυτές τις επαναστάσεις. Το πρόβλημα των ειρηνιστών είναι πολύ σοβαρό. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ένας λαός θέλει να επαναστατήσει βιαίως και να τιμωρήσει παραδειγματικώς τους σφαγείς του.

Ο κόσμος δεν κατεβαίνει στην πλατεία Συντάγματος επειδή δεν υπάρχουν πολιτοφύλακες να τον προστατεύσουν. Επειδή δεν έχει μάθει ακόμη την τεχνική των οδοφραγμάτων και των μαζικών συγκρούσεων.

Οι ειρηνιστές πρέπει να πάψουν να διαχέουν ηττοπαθείς ιδέες στον Λαό. Ο Λαός καθημερινώς ατσαλώνεται. Μέσα από τις συγκρούσεις αποκτά πολεμική πείρα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να διαβάζει από αρκετά ιστολόγια, ότι τα επεισόδια τα προκαλούν κουκουλοφόροι-συνεργάτες της αστυνομίας.

Ο Λαός πρέπει να συνεργάζεται, να μαθαίνει και να προστατεύει τα πιό δυναμικά επαναστατικά στοιχεία και να μην τα απομονώνει. Χωρίς ικανούς καθοδηγητές που θα διδάξουν στον Λαό την τεχνική και την επιστήμη της Επαναστάσεως η κατοχική συμμορία δεν θα πέσει.

Ιφικράτης Χολαργεύς

http://hellenicgov.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου