Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ, Ο ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.


«3 Μαρτίου 1957: οι Βρετανοί, μετά από πληροφορία προδότη, ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Γρηγόρη Αυξεντίου και των ανδρών του, σε μια σπηλιά κοντά στο μοναστήρι του Μαχαιρά। Ξεσκεπάζουν την είσοδο και τότε ένας από τους άνδρες ο Αυγουστής Ευσταθίου αρχίζει να τους πυροβολεί καταιγιστικά. Οι Βρετανοί καλούν ενισχύσεις οι οποίες μετά από λίγο καταφθάνουν. Ο Αυξεντίου ζητά από τους άνδρες του να βγούν από τη σπηλιά. Εκείνοι αρνούνται αλλά ο Γρηγόρης επιμένει. Βγαίνουν. Ο Βρετανός ανθυπολοχαγός Μίντλετον καλεί τον Αυξεντίου να παραδοθεί. Εκείνος απαντά: ΄Μολών λαβέ! Αν έχετε καρδιά ελάτε΄. Η μάχη αρχίζει. Ο Αυξεντίου τραυματίζει θανάσιμα έναν από τους στρατιώτες που επεχείρησαν να μπουν στη σπηλιά και τους αναγκάζει όλους να βγουν έξω πανικόβλητοι. Οι Βρετανοί πετούν χειροβομβίδα και στέλνουν τον Αυγουστή Ευσταθίου πίσω στη σπηλιά να δει αν ο Γρηγόρης πέθανε. Είναι ζωντανός. Ο Αυγουστής παραμένει στο κρησφύγετο και φωνάζει στους κατακτητές: ΄τώρα είμαστε δύο, ελάτε να μας πιάσετε!’ . Η μάχη κρατά ώρες. Τελικά οι Βρετανοί μην μπορώντας να εξουδετερώσουν τους δυο άνδρες διαφορετικά, ρίχνουν βόμβες πετρελαίου. Ανάβει αμέσως φωτιά. Ο Αυγουστής καταφέρνει να διασωθεί με σοβαρά εγκαύματα. Ο Γρηγόρης τυλίγεται στις φλόγες. Καιόμενος ρίχνει προς τους εχθρούς την τελευταία του χειροβομβίδα…»




Το βιβλιοπωλείο και οι Εκδόσεις Θούλη έχουν τη μοναδική τιμή να σας καλέσουν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Astor στο Σύνταγμα, στην οδο Καραγιώργη Σερβίας 16, όπου θα ομιλήσει ο τελευταίος συμπολεμιστής του Γρηγόρη Αυξεντίου, το παλληκάρι της ΕΟΚΑ Αυγουστής Ευσταθίου. Στην ομιλία του ο ξεχωριστός καλεσμένος μας θα αναφερθεί στον Γρηγόρη Αυξεντίου, στις τελευταίες ώρες στο κρησφύγετο αλλά και στον Αγώνα της ΕΟΚΑ ακόμη και στον ΙΡΑ..


Η Ελληνική Γη συνεχίζει να γεννά Πολεμιστές και Ήρωες, ένας από αυτούς, ο Αυγουστής Ευσταθίου, θα είναι το Σάββατο 18 Ιουνίου μαζί μας.

Είσοδος ελεύθερη


thulebooks.gr

το είδαμε στο:   http://ristorante-verona.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου