Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Προς αστυνομικούς του Ελλαδικού κρατιδίου.
«Κύριοι».
    Ρωτήστε έστω μια φορά των εαυτό σας: ποιον υπηρετείτε και για ποιο λόγο ; Και προσπαθήστε ειλικρινά να απαντήσετε στην ερώτηση. Είναι γνωστό ότι εσείς, όπως και όλοι μας, πρέπει να θρέψετε των εαυτό σας και τις οικογένειές σας.
    Αλλά ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μόνο με τα πρόστυχα κίνητρα της ύπαρξής του, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να δικαιολογεί ιδεολογικά και τις πράξεις του. Αυτή η δικαιολογία για σας είναι η πεποίθησή σας ότι αν δεν εργαζόσασταν στις τάξεις της Αστυνομίας αυτού του αισχρού κράτους θα είχαμε χαθεί στο χάος της εγκληματικότητας.
    Ελάτε να σκεφτούμε τι θα συμβεί αν σε μια νύχτα καταργηθούν η σημερινή Αστυνομία, το ΕΥΠ και τα Δικαστήρια, παρά τις «προσπάθειες» των οποίων η εγκληματικότητα μόνο αυξάνετε;
    Αυτή η αυξητική τάση στην χώρα μας, όπως την έχουν διαμορφώσει οι ανθρωπιστές ψευτοδημοκράτες πολιτικοί και οι υπάλληλοι τους τα ΜΜΕ, θα αλλάξει μόνο όταν σύσσωμα ο νομοταγής Ελληνικός λαός αυτοοργανωθεί και βάλει τάξη στην Πατρίδα του, παίρνοντας όχι μόνο την Δικαιοσύνη και την Εισαγγελία στα χέρια του, αλλά εκτελώντας και τις όποιες ποινές που θα προκύψουν.
    Είναι προφανές ότι μετά από αυτό η εγκληματικότητα θα παταχθεί μια για πάντα. Αυτό, για το οποίο εσείς προσπαθείτε ανεπιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια, ο Ελληνικός λαός θα το κάνει σε μερικούς μόνο μήνες.
    Τελικά εσείς ποιον υπηρετείτε; Το Ελληνικό Έθνος; Την Πατρίδα; Ή τους νόμους του όποιου κράτους;
    Όχι κύριοι, είστε υποχείριοι αυτών που κρατάνε τον πλούτο (που το απέκτησαν ληστεύοντας το Ελληνικό Έθνος) και την εξουσία (που το κρατούν κοροϊδεύοντας το Ελληνικό Έθνος).
   
    Αυτοί σας πληρώνουν.
    Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας αυτοκρατορίας των σιωνιστών.
    Αυτοί είναι οι υποκινητές της ανομίας έναντι των Νόμων.


    Η κατάσταση στην οποία εσείς βρίσκεστε είναι παρόμοια με αυτά στα Αποικιοκρατικά Καθεστώτα. Για παράδειγμα, στην Κύπρο οι Βρετανοί στρατολογούσαν απ’ το ντόπιο πληθυσμό αυτούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για ένα κομμάτι ψωμί να τους βοηθούν να εξουσιάζουν τους συμπατριώτες τους.
    Η εξουσία την οποία υπηρετείτε, «κύριοι», είναι εγκληματική. Γ’ αυτό δεν πρόκειται να εξαλειφθεί το έγκλημα: ο εγκληματίας είναι συνεργός με έναν άλλον εγκληματία και όχι εχθρός του.
    Ισχυρίζεστε με κάθε ευκαιρία, ότι «η άγνοια του νόμου δεν απαλλάσσει κανέναν από την ποινική ευθύνη». Θα έρθει καιρός, αν δεν αλλάξετε στάση, όταν θα σας καταλογιστούν τα ίδια: το ότι δεν καταλαβαίνετε την πολιτικοοικονομική κατάσταση της Πατρίδας μας, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη έναντι στον Θεό και στο Ελληνικό Έθνος.
    Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Οι «πολιτικοί» έρχονται και παρέρχονται. Η Ελλάς και το Ελληνικός Έθνος πρέπει να διαιωνιστεί.
    Οι αποικιοκράτες είχαν έγνοια για τους δούλους τους; Όχι. Έτσι, όταν έρθει η ώρα, κανένα ψευδοδημοκρατικό πολιτικό απόβρασμα δεν θα νοιαστεί για σας. Τα money και τα ελικόπτερά τους είναι πάντα έτοιμα για να τους πάνε στις αμερικές και στις ελβετίες τους.
    Θεωρείτε ανδρίκιο να χτυπάτε και να συλλαμβάνετε έναν Έλληνα, που πονά ακόμα την Πατρίδα του, που αντιστέκεται στον εποικισμό της Πατρίδας του από αλλόφυλα κτήνη; Θεωρείτε ανδρίκιο να κάνετε πλάτες στους ψευτοδημοκρατικούς πολιτικούς και στην πλουτοκρατία, οι οποίοι έχουν χρεώσει τον λαό μας με πολλά δισεκατομμύρια; Μην νομίζετε ότι όλοι έχουν αποχαυνωθεί και δεν μπορούν να διακρίνουν το άσπρο από το μαύρο.
    Τα αφεντικά σας θα ήθελαν να είναι τα πράγματα ακριβός έτσι, αλλά υπάρχουμε ακόμα εμείς, οι απλοί Έλληνες με νου…..


    Μετανοήστε και σώστε τις ζωές σας.


Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου