Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρέπει ή όχι να μελετούν και να διαδίδουν οι Έλληνες Εθνικιστές το Ταλμούδ ;



Το γεγονός ότι για την ορθή κατανόηση κάποιου έγγραφου , ακόμη περισσότερα για την σωστή ερμηνεία του , χρειάζεται όχι μόνο να διαβάσει κανείς μόνος του το έγγραφο αυτό , αλλά να γνωρίζει τη γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο . Αυτό είναι προφανές για κάθε λογικό άνθρωπο.

Ο σκοπός μας σήμερα δεν είναι η απόδειξη της παρουσίας του εξτρεμιστικού περιεχομένου στα εβραϊκά θρησκευτικά βιβλία . Άλλωστε τέτοια περιέχονται και στο «ιερό» βιβλίο των χριστιανών : τίποτε διαφορετικό δεν θα μπορούσε να γεννηθεί από τον περιούσιο (χωρίς εισαγωγικά) λαό.

Θέλουμε να δούμε το πρόβλημα με ένα διαφορετικό μάτι . Ίσως αυτό συγκλονίσει πολλούς από το λεγόμενο εθνικιστικό-πατριωτικό χώρο.

Ποιο βιβλίο πρέπει να είναι το επιτραπέζιο βιβλίο των Ελλήνων στις μέρες που διαβιούμε και όχι μόνο;  Ποιό βιβλίο πρέπει να διαβάζουν καθημερινά , πριν από τον ύπνο τους , οι εθνικιστές;

Το πόσο καλός και αγαθός είναι ο εβραϊκός λαός είναι πασίγνωστο. Το πόσο αγάπη και φιλανθρωπία είναι συγκεντρωμένα στο Ταλμούδ δεν χρειάζεται να πούμε σε κανέναν αναγνώστη μας. Άλλωστε η «αγάπη» όλης την υπόλοιπης ανθρωπότητας προς τους εβραίους είναι συνέπεια των περιεχομένων αυτού του εξαιρετικού κώδικα συμπεριφοράς.

Πως και πότε είχαν γραφτεί αυτά τα βιβλία; Μια μικρή ομάδα ανθρώπων βρίσκεται σε εντελώς εχθρικό περιβάλλων , ζουν ανάμεσα σε πολλαπλάσιους σε αριθμό γκοήμ….. και δημιουργούν δικούς τους κανόνες συμπεριφοράς και δεοντολογίας. Συμπεριφοράς ανάμεσα σε ομοφύλους. Και συμπεριφοράς έναντι ξένων λαών.  Αυτός ο κώδικας συμπεριφοράς γραμμένος και εμπλουτιζόμενος επί αιώνες, ορίζεται στη φιλοσοφία του Ιουδαϊσμού και γίνετε μέρος του, επέτρεψε οι εβραίοι όχι μόνο απλός να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν, αλλά να κυριαρχήσουν σε όλον τον κόσμο . Κυριαρχία οικονομική, πολιτική, πνευματική, πολιτιστική….. Ολική κυριαρχία …..

Τι ζητούν οι έλληνες πατριώτες ; Οι περισσότεροι από αυτούς  ζητούν και ονειρεύονται την επιστροφή του λεγόμενου Βυζαντίου , ενός πολυφυλετικού αχταρμά . Δηλ. θέλουν αυτό για το οποίο κατηγορούν τους εβραίους , δηλ. για την ίδρυση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας τους .

Ας περάσουμε στο θέμα μας….

Κιτσούρ Σουλχάν Αρούχ , κεφάλαιο 38 , «Οι νόμοι του ψωμιού των γκοήμ, του φαγητού των γκοήμ και του γάλακτος των γκοήμ» . Ο πρώτος κανόνας ανακηρύσσει: «Οι σοφοί μας απαγόρεψαν να τρώμε ψωμί ψημένο από μη εβραίους».  Σίγουρα μια τέτοια προσέγγιση ενοχλεί τους μη εβραίους: μα γιατί σιχαίνονται εμάς ; Αλλά σε καμιά περίπτωση η ουσία δεν είναι αυτή!!!!!!!

Εσείς όταν πάτε στην αγορά αγοράζετε από μη Έλληνες ; Ναι , αγοράζετε . Και μετά παραπονιέστε για την κυριαρχία π.χ.  μαύρων , γύφτων και κινέζων . Και γιατί οι μαύροι , γύφτοι και κινέζοι δεν πάνε να πουλήσουν την πραμάτεια τους στο Ισραήλ ; Γιατί στο Ισραήλ τα εγκέφαλα των ανθρώπων από παιδική τους ηλικία σφυροκοπούνται με κανόνες από Κιτσούρ Σουλχάν Αρούχ . Θα αγοράσουν ακριβότερα αλλά όχι από μαύρο,  γύφτο , κινέζο ή αλβανό….

Ας δούμε και το κεφάλαιο 181 , «Οι νόμοι για τον ενάγοντα , του εναγομένου και των μαρτύρων».  Η πρώτη ενότητα αναφέρει : «Αν δύο άνθρωποι έχουν μια διαμάχη , πρέπει να την λύσουν με ειρηνικό τρόπο, πρέπει ο καθένας να κάνει υποχώρηση για το καλό του συνανθρώπου του και να αποφευχθεί , όσο είναι δυνατόν, η επέμβαση του δικαστηρίου» .  Και παρακάτω γράφει : «Αν δεν κατάφεραν φιλικά και πρέπει να πάνε στο δικαστήριο , να αποταθούν στο εβραϊκό δικαστήριο . Απαγορεύεται ρυτά οι εβραίοι να δικάζονται μπροστά στους μη εβραίους και στα μη εβραϊκά δικαστήρια ακόμα και όταν αυτά έχουν τους ίδιους νόμους με τα δικά μας .  Όποιος παραβαίνει αυτόν τον νόμο μπορεί να δεθεί από ένα δέντρο και να χτυπηθεί με ράβδους μέχρι θανάτου».  Πέστε μου , αγαπητοί συνέλληνες , πόσοι από τους γνωστούς σας περιφρονούν τους δικηγόρους , τα δικαστήρια και τα διάφορα άλλα όργανα αυτού του ξένων συμφερόντων κράτους ; Μπορεί να προκύψει κάτι θετικό από τα δικαστήρια και τους νόμους ενός καθεστώτος που από την φύση της είναι ανθελληνικός ; Που έχτε δει οι Έλληνες να οργανώνονται σε κοινότητες και να λύνουν μεταξύ τους τα προβλήματά τους ;

Είδαμε τελευταία κάποια ανεγκέφαλα ανήλικα κοριτσάκια να κάνουν δεσμούς με μιαρούς αλβανούς. Τι οδηγίες δίνει στις εβραίες για τις σχέσεις με μη εβραίους το Ταλμούδ ; «Μια γυναίκα που επιστρέφει από το καθαριστικό τελετουργικό (σ.σ. στο τέλος της εμμήνου ρύσεως) πρέπει να αποφεύγει όσο είναι δυνατόν την συνάντηση στο δρόμο με ένα γουρούνι, με σκυλί, με γαϊδούρι και με γκοήμ . Αν αυτή η συνάντηση συμβεί τυχαία η γυναίκα πρέπει να περάσει το τελετουργικό καθαρισμού από την αρχή». Σκεφτείτε τώρα αν οι έλληνες γονείς αλλά και ευρύτερα οι ελληνικές κοινωνίες μάθαιναν στα κοριτσάκια τους τα αποσπάσματα από το Ταλμούδ , θα είχαμε φαινόμενα να παντρεύονται έναν αράπη ;

Είναι κατανοητή η αρνητική στάση των μη εβραίων προς το Κιτσούρ Σουλχάν Αρούχ. Τι θέλατε; Είναι γραμμένη για μη εβραίους….  Η λογική των πατριωτών και των εθνικιστών ότι έχουν εξτρεμιστικό περιεχόμενο είναι , κατά την άποψη μας , λάθος στη ρίζα του.

Το να διαβάζει και να διαδίδει κανείς το «Mein Kampf» είναι επικίνδυνο. Ποιος θα μας κατηγορούσε για την διάδοση αποσπασμάτων από το Ταλμούδ με μόνη την αλλαγή της λέξης «εβραίος» σε «έλληνας»;

Συνέλληνες , κύριοι πατριώτες, κύριοι εθνικιστές….. Διαβάστε και μελετήστε προσεκτικά κάθε βράδυ το Κιτσούρ Σουλχάν Αρούχ. Μόνο όταν κατανοήσουμε τι γράφουν και γιατί τα γράφουν τα βιβλία του Ταλμούδ , όταν πάμε στην αγορά θα αγοράσουμε τρόφιμα μόνο από τους έλληνες , επισκεπτόμενοι μόνο τα ελληνικά καταστήματα θα προωθήσετε μόνο τους έλληνες εμπόρους κλπ. Και όταν μια μέρα η εικοσάχρονη κόρη σας φτύσει κατάμουτρα έναν αλβανό που την «φλερτάρει» , τότε τελικά θα καταλάβετε ότι αναθρέψατε έναν πραγματικό έλληνα.

Αλλά αν είστε έλληνας αστυνομικός, που μετά από την μελέτη της Τορά, συνεχίζετε να καταδιώκετε τους έλληνες εθνικιστές, αν είστε έλληνας αξιωματούχος σε κάποιο όργανο αυτού του κράτους και συνεχίζετε να καταπιέζετε και να φορολογείτε τα καταστήματα των ελλήνων, αν είστε έλληνας ληστής η δολοφόνος και συνεχίζετε να ληστεύετε και να δολοφονείτε έλληνες , και , τέλος, αν είστε απλός έλληνας εργαζόμενος ή αγρότης και δεν σας ενδιαφέρει το μέλλον των ελλήνων και του ελληνικού εθνικισμού,  τότε είστε αυτό που περιγράφει η εβραϊκή λέξη «γκοήμ» , δηλ κτήνος , και μετά από συνάντηση μαζί σας ένας αξιοπρεπής άνθρωπος πράγματι πρέπει να κάνει τελετή καθαρισμού. Με άλλα λόγια είστε γουρούνι με πρόσωπο ανθρώπου.

Υ.Γ. Ανάμεσα όχι μόνο σε απλούς ανθρώπους αλλά και ανάμεσα σε ευσυνείδητους εθνικιστές υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το ζήτημα που περνάει η διαχωριστική γραμμή μεταξύ εννοιών «λαός» και «έθνος». Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια απάντηση. Τι κάνουν οι συμπολίτες μας μετά από την επόμενη δολοφονία ή βιασμό ενός έλληνα/δας από αφροασιάτες έποικους και μετά από επόμενο κάψιμο των πόλεων τους από τα «παιδιά» ; Πνίγονται από τα δάκρια , το πολύ να τρέξουν να δώσουν αίμα στα νοσοκομεία κλπ. Αυτό περιγράφει έναν λαό. Όταν μετά από βιασμό η μια δολοφονία έλληνα/δας οι συμπολίτες του οργανωθούν τοπικά και σφάξουν μερικούς έποικους αυτό θα είναι ένδειξη στοιχειώδους ύπαρξης της έννοιας έθνος.
Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός , μελετώντας την φιλοσοφία του εβραϊκού λαού , να μετατραπεί σε ελληνικό έθνος σε σύντομο χρονικό διάστημα . Γιατί θα καταλάβει ότι ο άνθρωπος μακριά από τις εθνικές του ρίζες και ο οποίος δεν υποστηρίζει το εθνικό του σύνολο , είναι γκοήμ σε όποια περίπτωση….  


ΓΕΝ.ΕΛ.

7 σχόλια:

  1. Ενώ ερχόμουνα σπίτι συνάντησα στον δρόμο τον σκύλο που εχει ο γείτονάς μου. Καθώς είχα περίοδο, θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή τους καθαρμούς τώρα, σε συνδυασμό με τον Ραββίνο της γειτονιάς μου.

    Εληνίς εθνικίστρια ταλμουδίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάλι χθες Σάββατο ο γείτονάς μου καθάριζε τον κήπο του απο τα αγριόχορτα κάτι που απαγορεύεται από το Ταλμούδ και τιμωρείται αυστηρά με ραπίσματα. Καθώς αποφάσισα να ακολουθήσω το παράδειγμα των ΑΜΕ και να μην είμαι πια του καναπέ αλλά να κάνω δρασεις λέω να πάμε να ξεγυμνώουμε τον γείτονα και να του ρίξουμε δέκα μαστιγιές για να μάθε να μην παραβιάζει τον Ιερό νομο. Και ένα κοριτσάκι της γειτονιάς μου τα έχει φτιάξει με ένα Αλβανό συμμαθητή του, που είναι όμως λευκός άλλωστε οι Ιλυριοί ήταν συγγενείς με τους Έλληνες και φυλετικά δεν ξεχωρίζει σε τίποτε από Έλληνα. Λέω να το θανατώσουμε δια λιθοβολισμού όπως άλλωστε επέβαλε ο Εβραϊκός νόμος που σταμάτησε αυτός ο ελλεινός τύπος ο Χριστός που εμπόδισε τον λιθοβολισμό της πόρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε ως πότε το ασιάτες αλβανοί είναι λευκοί ρεεεεεε............... Επειδή εγκαταστάθηκαν εκεί που κάποτε ζούσαν τα Ιλλυρικά φύλλα θα τους κάνουμε και λευκούς ;;;;;;;;;;; Τι εννοεί ένας εθνικιστής «τα έχει φτιάξει»; Δηλ. γαμιέται πριν να φτιάξει οικογένεια; Αυτό εννοείς;;;; Δε μου λες ..... για σένα αυτό είναι φυσικό ;
      Γεν.Ελ.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και ασιάτες αλβανοί όπως και τουρκαλβανοί όμως αρκετοί από τους σημερινούς Αλβανούς είναι απόγονοι των Ιλλυριών και δεν ξεχωρίζουν σε τίποτε από τους καθαρόαιμους Έλληνες Ηπειρώτες . Δεν χρειάζεται καμιά μελέτη για να το καταλάβει κανείς, μάτια χρειάζονται μόνο και τίποτε άλλο.

      Δείτε και αυτό το ιστολόγιο
      http://ellines-albanoi.blogspot.gr/


      Διαγραφή
  3. Εγώ προτείνω πάλι συνηθίζω να παραγγέλνω ντελίβερι από πιτσαρία όμως σύμφωνα με το Ταλμούδ τα φαγητά πρέπει πρώτα να τα ελέξει ειδικός για να δει αν είναι Κοσέρ. Μήπως μπορεί η "Εκκλησία των Ελλήνων" να ιδρύσει ειδικό τμήμα που θα ελέγχει αν τα φαγητά της πιτσαρίας της γειτονιάς μου είναι Κοσέρ για να συνεχίσω να παραγγέλνω? Η πιτσαρία ζητάει ντελιιβερά αν μπορεί κάποιος ας πάει εκεί να δουλέψει για να ελέγχει και τα φαγητά να ξέρουμε τι τρώμεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας πείραξε που κάποιος σας προτείνει να διαβάσετε κάποια κείμενα και να παραδειγματιστείτε από τους ιουδαίους...... Αυτοσαρκασμός μηδέν.... Όλα στην Πατρίδα μας και με τον Λαό μας είναι καλά και μόνο αυτό σας πείραξε.
    Πάντως σε δύο συνάδελφος που έχω δείξει μερικές γραμμές από το Σουλχάν Αρούχ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν περαιτέρω για το «εβραϊκό ζήτημα».
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, εκτός από το ταλμούδ, που συμφωνώ ότι πρέπει να διαβάσουμε για να ξεστραβωθούμε, επιβάλλεται να διαβάσουμε και το κοράνι, για να δούμε και εκεί την ξεφτίλα του γιαχβέ και των περιούσιων. είναι δλδ σαν αν διαβάζεις παλιαιά διαθήκη και όλα αυτό το κακό συναπάντημα των σκουληκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή