Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εισάγει την Ελλάδα στο νέο μεσαίωνα

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της υποταγής του στο σιωνισμό και επιβεβαιώνει ότι η μεγάλη μας πατρίδα , η Ελλάδα , τελεί υπό σιωνιστική κατοχή με την συνεργασία της ντόπιας ολιγαρχίας.
Αν περάσει το νομοσχέδιο η Ελλάδα εισέρχεται πλέον επίσημα στο νέο σκοταδιστικό μεσαίωνα όπου η ιστορική αλήθεια γράφεται από τα δικαστήρια και βουλευτήρια και όχι από την επιστήμη της ιστορίας που εδράζεται στην αρχή της έρευνας και της αμφισβήτησης.
Επίσης η ελευθερία της σκέψης και του λόγου , προφορικού και γραπτού , καταργείται και παρέχεται το δικαίωμα στον κάθε κομματάρχη και στο δικαστήριο τελικά να κρίνει αν η τάδε ή δείνα σκέψη παρακινεί μίσος ή αμφισβητεί αλήθειες επιβεβαιωμένες από τις πολιτικές συμμορίες και τα ιερατεία .
Η νύχτα που έρχεται στην Ελλάδα δεν θα έχει ξημέρωμα πάρα μόνο μέσα από την ολοκληρωτική και πολύμορφη ρήξη με το σύστημα , στο “πνευματικό” , το οικονομικό , το πολιτικό πεδίο.
Αδελφοί Έλληνες είμαστε στο πλευρό σας . Κτυπάτε τους τυράννους.
 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου