Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Απολαυστικό βίντεο : Ο Μεγάλος Ηγέτης της Λευκορωσίας , ο Λουκασένκο , για τα γεγονότα στη Συρία (απόσπασμα από συνέντευξη στο BBC & The Independent).

Για αυτά τον μισούν τόσο πολύ οι «δημοκρατικές δυνάμεις» και τα τσιράκια τους οι «δημοσιογράφοι». Προκαλούμε την Μάγια Τσόκλη να κάνει ένα ρεπορτάζ για την ζωή στη Λευκορωσία για να μάθουν οι Έλληνες για το πώς πρέπει να οργανωθεί ένα κράτος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου